LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***407***
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
aici vine ministrul apararii azi, cu nu stiu ce alti "iluminati" si sefii mei nu au gasit altceva de facut decit sa isi imagineze ca "ordine si curatenie"= "laborator gol" si deci asta le vor arata
ps
asta pt ca nu-stiu-cine a fost pe-aci acu doo saptamini si a zis ca la noi e dezordine
Gianina34 spune:
floricule - nu pastilele cu propolis (bune si alea, totusi)
eu de spray-ul cu propolis vorbesc care propolis combinat cu super-alcool-ul arce/curata/dezinfecteaza tot
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
Floric spune:
Tufete, imi este un somn de curg. Abia imi tin pleoapele. Si pt ca eu nu stiu sa spun NU am zis Da, la o invitatie de la Herbalife, la un program de nutritie, nu stiu exact. dar asta imi trebuia. Poate ii virusez si pe aceeia.
Apropo de virusat...Pe la noi prin sat umbla virusul pojarului. Atat am ras de colega mea care se straduie de o luna sa faca o margica (adica sa stranga un grup de min .8 tineri, sa inceapa un program de consiliere). Si sapt trecuta a batut palma cu toti, au stabilit ziua de azi ca prima sedinta, cand colo...ieri suna un baiat de dimi ca nu mai poate veni ca are pojar. Ei, bine, fie stai acasa. Pe la 12 suna altul ...doamna, nu pot veni ca am pojar. pt ca de 3 zile unul din grup nu raspundea la tel a tot insistat si in sfarsit azi pe la 12 raspunde si cand sa ii aminteasca fata ca azi la 2 sa se intalneasca acela ii raspunde ca nu poate veni ca are pojar.
Am ras pe burta de ea. MAi, ca in filmele cu prosti. Bine, tinerii chiar au p ca 2 dintre ei sunt in acelasi liceu si unul inaltul. Dar clar e ca e groasa treaba.
Sper sa aiba cu cine vorbi la grup si sa nu faca ca in Tom si Jerry cand isi faceau buline cu vopsea rosie.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 floricule - nu pastilele cu propolis (bune si alea, totusi) eu de spray-ul cu propolis vorbesc care propolis combinat cu super-alcool-ul arce/curata/dezinfecteaza tot Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 10 luni |
Auzi dar mi-ai pus gand rau. paote vreau sa chiui vineri si vrei sa raman fara gat. Sau de la alcool s-ar putea sa nu mai conteze cu ce ma imbrac si incalt....
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Citeva poze de la mare:
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.323223517725545.66019.100001136978443&type=1
Acum incarc si citeva din perioada gradi'.
Floric spune:
Inca una si plec la sedinta de nutritie. cand aud exprisia asta ma gandesc la nutreturi pt animale.
In fine...
in urma discutiile despre parfumurile Lidl, cand am zis ca eu am Chalou albastru despre care stiam ca nu e luat de la Lidl sau Plus ci adus din strainataturi...a doua zi dimi cand plec la aserv il iau in mana, ma dau si apoi zic ia stai sa vad cine il produce si pe cine fraieresc astia de la Lidl...Ce credeti...La producator scria mare LIDL UK.Produced in germany...Am ramas masca. Deci nu e de la Plus, e de la Lidl UK. Tot e ceva.
Poze Raru
Poze noi
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 noi raportam o noapte ceva mai linistita , fara vomitaturi astazi am stat cu lacrimile-n ochi jumatate de ora cat a tinut serbarea de 8 martie maine sper sa descarc pozele si sa va prezint frumoasa mea draga Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 10 luni |
Te cred! Eu am plins la serbarea nepotzelului meu; imi imaginez cum ai fost tu si da, astept poze cit mai repede. Si muuuuuuuuuulte.
Gianina34 spune:
of mai ina,
cand sa ma bucur si eu de nisip, scoicute si valurele tocmai ma trezeste din visare cruda realitate: eu nu exist pe fb
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni
inapreda spune:
Poze din toamna:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.323238607724036.66022.100001136978443&type=3
PS. Ultimele, inainte de a-mi rataci aparatul.
inapreda spune:
Gianina, albumele mele sint "publice"; feisbucul nu permite sa le vezi daca esti "vizitator"?