Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...

gata am scapat de dosare...saptamana viitoare incepe alta etapa

Silvii...ai o masina superba...imi place sa ma aranjez ,asa m am invatat ,numai ca mi pare rau ca Bianca nu ma mostenesteinca

maine plecam la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asa..tare emotionata am fost azi..m.am spovedit si preotul aconsiderat ca am am dus la capat canonul si mi a zsi ca merit sa ma impartasesc...abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cosmina super e tine ca ai mers la preot eu nu mai stiu de cand nu am ajuns ...Spor in toate.
Eu astept sa vb astazi din nou cu Ana sa vad cum e Alex ca se accidentase la dans, sunt tot cu gandul acolo. La noi e o vreme de zici ca vine apocalipsa cum stati cu preg de Paste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Cosmi, felicitari ca iti faci timp pentru mers la coafor si alte cele.
Eu nu am decat sambata si duminica la dispozitie si atunci nu stiu ce sa fac mai repede...
Daca nu mai intru, va doresc Sarbatori Fericite si linistite alaturi de cei dragi!
Tot ce e mai bun pentru voi si familiile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Sa aveti parte de un paste fericit, lumina sfanta sa va
aduca multa liniste si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

SARBATORI FERICITE VA DORESC !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hristos a inviat! Va dorim un Paste fericit, cu belsug si lumina in suflete

ne-am luat WV Golf model 2000, culoare superba albastra Cu 2800 euroi...astazi Mi-am cam facut de cap astazi cu cozonac si magheritsa( o ciorba facuta de greci din organe de miel) Maine mergem la socrii, in seara asta a fost prea frig sa mai mergem la biserica cu Angelo. El ar fi vrut....s-a dus Robert cu Andreea la biserica romaneasca sa aduca lumina.
va pupam, ne auzim maine seara Pofta buna la masa de Pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hristos a inviat!
Noi am fost la biserica cu Matei iar maine prin vizite!
Maraki, sa stapaniti sanatosi masina!

Mergi la inceput

Hristos a Inviat ! Sa aveti Sarbatori fericite !
Eu am lucrat ieri dupa masa pana spre seara si am facut ciorba de miel, un drob mare, oua rosii, sunca de Paste ...si cam atat . Azi la pranz vine soacra mea la masa si deseara suntem noi invitati la niste prieteni, program activ deci.
Maraki sa va bucurati de masina si sa faceti multi km cu ea fara nici o pb super meniu de Paste ai facut.
Iuliana super ca ai ajuns la biserica, e f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi, Toanca, multumesc frumos pt urari Sper sa ne tina multa vreme masina, nu este spatioasa ca BMW-ul dar se conduce foarte usor. Sa vedem pt. mine ce gaseste Giorgos sa cumpere zilele astea. Silvi tu ce masinuta ti-ai luat? Sa o stapanesti sanatoasa si fara evenimente
Fetelor daca va spun ce meniu de Pasti avem... Mi-a dat idee prietena mea din Italia si am zis sa fac ceva ce se mananca sigur de toata lumea in casa. Am facut....sarmale si ciorbita de curcan Friptura de miel aducem azi de la socrela pt ca a cumparat unul intreg de la Metro. Am cumparat un cozonac mare impletit si 5 jumatati de cozonac cu nuca muuuultaa Foarte bun Voi face maine friptura de porc la cuptor ca astazi noi mergem la masa la socri iar Robert si Andreea vor fi la sv Miel nu mananca decat Giorgos dar ma bucur ca nu s.a prins ca in carnea tocata de sarmale erau si ardei grasi Am reteta de cativa ani de la Bianca, se caleste muuuulta ceapa si ardei gras dupa care se amesteca cu carnea. Giorgos nu mananca sub nici o forma ardeiul gras, ieri ma intreba ce am pus in carne si am zis ca doar ceapa...el vazuse ceva rosu si a spus ca sant rosii....nici rosii in mancare nu mananca...dar era ardeiul gras si am zis ca i se pare....bine ca a mancat si nu s.a prins...asa l-am facut sa manance si salata de boeuf cu toate ca are si morcovi in ea Nici de morcovi nu se atinge dar este singura mancare pe care o mananca si contine morcovi
Au reusit si copiii sa aduca lumina acasa. Intr-o ora au fost inapoi aseara. Astept diseara sa imi pove Andreea cum a fost la biserica romaneasca, daca era multa lume. Acum e la sv. Cred ca tare mandru a fost Robert cu lambada lui Angelo la biserica Foarte frumoasa lumanare, lunga si de la jumatate este albastra cu motive nautice Asa e obiceiul la greci, copiii au lumanari speciale pt Inviere. In fiecare an trimite Sofia, nasa lui Angelo din Salonic.

Paste fericit si pofta buna tuturor

Mergi la inceput