Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
G_I_O spune:
poze serbare:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2029694998980.56717.1742275013&type=3&l=91e3c7a0ec
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Va anuntam ca am luat locul 2 pe gradi cu oul nostru, desi Matei a fost foarte suparat ca nu a luat locul intai
In rest...din pacate alte noutati nu avem; in afara de casa, gradi si multa munca....nimic nou sub soare.
De Pasti nu plecam nicaieri ca nici nu avem liber si nici nu prea am chef de musafiri; vreau sa stau si sa ma odihnesc in familie.
Noi nu o sa avem liber decat luni, asa ca nici nu o sa stiu cand o sa treaca timpul. Probabil ca vom merge lunea ca in fiecare an la prietenii nostri la tara.
Ce vreme urata e afara si e frig...ca nici nu mai stiu cu ce sa ma imbrac.
Matei doar saptamana viitoare are vacanta.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Din pacate de la servici nu mai pot sa intru pe forum pentru ca ne-au taiat accesul la anumite pagini de net, asa ca numai de acasa sper sa reusesc sa intru cat mai des.
Va pupam
cosmi1975 spune:
neata gagici....ori sunteti f ocupate ori nu aveti chef de scris
eu ma pregatesc sa plec la inspectorat ca au data telefon sa dau o mana de ajutor
ieri mi am facut unghiile..cu putin mov azi sunt programata la pensat si vopsit.Noi am avut musafiri in ultima perioada asa ca copiii au stat la curte.Azi ii asteptam acasa.
cumparaturi mai am de facut, dar mai am timp.Noi plecam la tara de Paste asa ca trebuie sa iau ce le place la copii sa pape ca sunt mofturosi.
voi fetele?
dia_tm spune:
Buna dimineata!
In ceea ce ma priveste, ocupata...nu chiar; stresata...probabil excesiv.
La cat se lasa bebelina asteptata imi pare rau acum ca n-am inscris-o pe Adri la ceva activitati vacanta asta (mi-era ca n -o sa am cum sa merg cu ea); am vrut sa merg cu ea la bazin... dar cum e colul deja deschis, m-a lamurit sotul sa renunt, pentru ca clorul nu e prea indicat pentru bebe... asa ca nu mai mergem; e mama aici sa se joace cu ea, dar e frig si ploua si joaca intre 4 pereti devine repede plictisitoare.
Am mai fost ieri la un control... totul neschimbat fata de saptamana trecuta; bebelina nu da nici un semn ca s-ar grabi. Pe de alta parte eu sunt tot cu probleme si riscuri (tensiune la limita bla-bla-bla) asa ca dr. nu vrea sa mai astepte ... si daca nu se hotaraste bebe intre timp, poimaine merg la spital pt declansarea nasterii
...va fi un Paste foarte interesant...cel mai probabil petrecut in maternitate...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
maraki spune:
Buna ziua si de la germanica,
Noi santem in cautare de masina S-a gandit Giorgos sa cumparam 2, si pt mine una micutaca sa ma pot misca. Pai m-am cam saturat sa circul cu metroul; du-te la sv. dupa la gradinita cu 2 metrouri, mers o gramada pe jos Cum e timpul asta nasol la germanica, ploua, e frig...mai bine daca as avea o masinuta. Mai este si sambata cand giorgos lucreaza pana la 19.00 si depind de el sa ma duc la cumparaturi pt sapt urmatoare. La 18.00 cand ajung eu in Kaufland, nu mai gasesc marre lucru, ajunge si Gorgos in jur de 19.20 si ma gaseste spre casa sa platesc.
Aseara am tras o spaimaaaaa.....stateam in bucatarie cu Andreea dupa ce l-am bagat la culcare pe Angelo. Deodata vine copilul si spune sa-i duc repede lui tata spray-ul Nu stiu cum am sarit de pe scaun si am ajuns la geanta lui giorgos de sv sa caut spray-ulNu stiam cum il voi gasi in dormitor, cazut pe jos, viu sau.....va dati seama....spray-ul este nitroglicerina. Il are de 4 ani in caz de urgenta dar nu l-a folosit deloc pana acum vreo 2 luni cand l-am prins ca lua pe ascuns de mine. Nu imi spune nimic cand se simte rau, aseara credeam ca nu este in stare sa mai ajunga la spray dar faza era ca avea lucrurile in sufragerie si stia ca Andrreea e prin casa. Tare m-am mai sperriat I-am zis sa isi scoata medical si sa isi faca programare la cardiolog dar nu vrea. Angelo i.a spus aseara ca se duce la gradinita dar el sa stea acasa sa se faca bine daca este krank ( bolnav ) Giorgos a spus ca "il terminam " Pai sa stiti ca a facut-o de oaie domnisoara Andreea A fost in club duminica spre luni si a baut. A baut de nu mai stia de ea Cu Robert nu a vrut sa vina acasa, era moarta de beata in mijlocul strazii, Robert a vrut sa vina cu ea acasa, ea cine stie ce crize a facut si el a luat taxiul. Faza a vazut-o o doamna romanca, ea sta in apropiere de club. A luat-o pe domnisoara Andreea la ea acasa pt ca venise si politia, a culcat-o, i-a dat sa manance cand s-atrezit si a adus-o acasaa Am ajuns sa o aduca lumea acasaa A mai facuto faza urata in decembrie, tot asa bause in club si incepuse cu isterriile, ca nu vroia sa stea cu Robert, l-a mai dat si pe mana necunoscutilor ca s.a dus la unul si a spus " scapa-ma e asta " Au venit si bodygarzii si l-au imbrancit pe Robert de ca cazut pe jos.....m-am luat foarte tare de ea attunci. Cum a putut sa il dea pe mana unui necunscut? putea sa isi i-a omorul , sa se intample cine stie ce nenorocire. Si la urma urmei, ce cauta cu Robert daca nu mai vroia cu el? Nu tot acasa la el a venit? Robert a trecut peste asta, acum i-am zis ca asa ceva nu este pt el....tot ce vrea el face. Am spus ca daca se mai intampla o singura data ceva de genul asta, daca mai pune Andreea gura pe bautura, se duce de unde a venit!!! Daca el vrea sa fie cu ea in continuare, sa se mute cu chirie si sa faca ce vor ei ca pt mine nu ma mai intereseaza. Numai ca in casa asta noi avem nevoie de liniste cu copil mic si un om bolnav. Cam asta e povestea noastra Nu mai zic ca fata asta nu mai misca nimic in camera lor. Doar pune lucrurile care le spal pt ei, in sifonier. In rest, m-am luat de Robert ca nu este posibil sa arate asa dormitorul si in final tot el a facut curat. Cu Andreea vorbisem cu 2 seri in urma sa nu puna gura pe bautura la serviciu, azi un pic, maine un pic si asa devine viciu. Asta pt ca imi spusese ca bause bere. Nu i-a convenit dar daca sta la noi in casa, trebuie sa respecte niste reguli.
Dia iti doresc travaliu scurt si usor Te asteptam cu vesti
gasisem un ford fiesta argintiu, micut. Il avea un prieten grec dar din pacate l-a vandut ieri Eu pe ala il vroiam
merg sa maanancc o supa de pui cu galusti...a inceput sa fiarba de cand tastez aici si nu mai termin Sa pun si jaluzelele la geamuri ca le-am spalat....mai am o gramada, azi am apucat doar bucataria si dormitorul nostru....la 13.00 plec la gradi si dupa la logoped. Maine am zi de terminat curatenia...fug pt ca scade de tot supa aia
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, eu am fost tot pe drumuri si cu o multime de treburi administrative de rezolvat in plus .
Maraki mi se pare SF ce povesteti tu acolo, nu zic mai multe sa te vezi scapata si din situatia asta. Spor la cautat masini sigur o sa aveti ocazii bune in Germania, mie mi-a facut Jp super mega surpriza cand ma asteptam mai putin si mi-a luat masina, impreuna cu mine binenteles nu a venit cu ea acasa asa ca am si eu masina mai mica decat cea veche,acum sa ne tina buzunarele sa platim rate le amandoua masinile.
Gio super poze ai pus tare mi-au placut
Dia sanatate multa !
Ca noutati mai avem ca Alain si-a julit nasul in casa facand tumbe pe covor acum are o crusta de toata frumusetea pe nas. Al meu sot e la Paris dus la aeroport sa isi astepte un prieten care sta la noi pana luni, cred ca luni cand il duce la aeroport merg si eu cu el sa hoinarim o zi . Va las ca am o caruta de treaba de facut nu stiu cum naiba nu mai reusesc sa le scot la capat cu calcat, spalat, curatat casa, mancare ocupat de copil ajung mereu pe la 18 seara si incep job nr 2 de casnica ma apuca dracii cateodata .
toanca spune:
Salutare si de la noi.
DIA, hai ca mai ai un pic si o sa-ti tii bebelina in brate.
Mult a fost...putin a ramas
Maraki, tare nasol ce povestesti tu;
Eu am in general o problema cu oamenii care consuma alcool peste masura, dar daca mai e fi femeie....mi se pare cel mai josnic lucru sa vezi o femeie beata.
Spor la cumparat masina.
Cumparaturi...eu nu am facut absolut deloc; miel nu fac pentru Victor nu mananca deloc si nici eu nu ma prea omor (asa ca o sa-mi aduca mama la sufertas), de plecat nu plecam nicaieri, asa ca nu cred ca o sa fac cine stie ce pregatiri; cozonac se gaseste de cumparat, iar maine seara doar ce o sa vopsim ouale.
In rest....multa odihna.
Cosmi, cum mai esti?
Azi noapte mi-a fost si mie iar rau (vestitul atac de panica), iar azi la birou nu mi-a fost bine deloc...ziceai tu ca m-a batut cineva in continuu....ma durea carnea pe mine si aveam o senzatie de sfarseala de numa....
cosmi1975 spune:
am scris un mesaj dar...unde e??
acum 1 ora am venit de la coafor unde am stat 4 ore...imi place ce a iesit ,nu ai ca am pierdut programarea la pensat.Ieri mi.am facut unghiile ..cu putin mov.Bineiteles ca am fost chemata iar sa dau o ,, mana ,, de ajutor la centru de titularizare70 de dosare am vazut azi
Marakipt G ca s.a gandit sa.ti ia masina...meritai din plin.Daca A era la mine acasa o scoteam afara...cum naiba se comporta fata asta??probabil ca de asta se simte si G asa de rau.
Dia hai ca mai e un pic si sa vezi fericre pe voi.lasa ca A nu se plictiseste, se joaca cu bunica .
Silvihopa si la tine iepurasul cu masina?? Ce ai primit??Pup eu nasul julit la puiul frumos.
Toanca eu cu atacurile de panica n am treaba..ci cu anxietateacare cand vine in vizita ma sfarseste.Asta simt si eu...o durere mai ales in picioare si o epuizare mare.Dr nu ti.a recomandat nik??? Ai grija de tine!
restul fetelor??
Gio ce e cu tine??
pup si revin
silvi_2005 spune:
Cosmina tare imi place de tine d-na cum te aranjezi si tu si iti faci timp de tine. Pe mine ma enerveaza faza cu blondul meu ca la 2 saptamani trebuie sa merg iar sa vopsesc radacinile si sa aranjez parul. Spor la treaba cu dosarele