Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Si eu am cumparat tot ce are nevoie pt lambada.Sper sa o faca saptamana viitoare la gradi, ei au inceput deja de sapt asta. Vor vopsi si oua, am luat culori, cosulet. Astazi este ultima zi si la mine de sv. Vom incepe pe 16 din nou.Nu mai tin minte, v-am scris ca i-a venit CM Andreei? Am cumpar si eu un sfarsit aparat foto. Cu 90 euroi o marca de care nu am auzit: Rollei Are 14 mega pixeli si optiuni super Zilele astea vreau sa ajungem la Toys sa cumparam bicicleta pt Angelo. Cea de anul trecut este prea joasa pt el; nu se mai ridica saua si ghidonul iar el s-a inaltat.
Miha pe unde esti?
Oare Mirela ce face? Ma gandeam la ei dimineata.
Cosmi alta bataie de cap eeee.....asta iti trebuia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Hello!
ce mai faceti?
Noi binisor, Marco e putin racit, aseara am fost la un party a unui coleg, maine au baietii mei serbarea, asa ca suntem tot intr-un foc conttinuu.
Umblu dispe sa-i caut bici lui Edi de iepuras si cam atat.
sper ca de vineri sa termin cu alergatura asta si sa pot sa fac si eu putina curatenie in casa.

Iuliana super! astteptam poze cu oul....
Maraki am inteles acum.Imi pare rau de Angelos, multa sanatate.
Bine ca a venit CM Andreei si are de lucru. doamne ajuta!
acum ca ai aparat nou, asteptam multe poze.
Cosmi te-ai procopsit cu inca un job. macar esti plaita in plus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pup si eu fetele.Am ceva treaba la servicic dar va frunzaresc din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mai fetelor ...ocupate ,ocupate dar mai dati si voi un mesaj pe aici ca altfel o sa vb singura

Musai sa.mi fac timp si sa strig catalogul...

Gio cred ca ai niste emotii pentru serbare...sa faci poze multe sa vedem baietii.

nu sunt platita pt ce fac....dar este fff mult stres ca intri contact cu tot felul de persoanecare mai de care

revin...daca am cu cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Fetelor, eu as sta cu drag sa povestesc cu voi... dar asa nu prea am chef de povestit ...
Sunt pe ultima suta de metri cu burtica asta si ma cuprinde iar panica.
Am fost marti al dr., bebe e ok, eu iar la limita cu tensiunea si cu alte valori ...asa ca dr. isi pierde rabdarea (mai rau decat mine). Si uite asa DNP-ul a devenit data limita pt bebe, si daca nu apare pana atunci, vinerea viitoare sunt programata pt declansare.
Am mai facut ieri un set de analize... teoretic sunt ok; mai am programare la dr. martea viitoare.
Sufar de paranoia si nu stiu exact de ce (in sfarsit realizez si eu cat de putin mai am pana la ziua X ...si ma stresez inutil intrebandu-ma de ce dintr-o data atat graba cu declansarea, daca nu cumva sunt probleme mai grave de care dr. nu vrea sa-mi spuna); dar sper ca e doar o stare trecatoare, provocata de hormonii de sarcina si ca va trece curand.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dia stai fara grija, nu cred ca este vreo problema majora Adevarul este ca in ziua de azi, ne facem prea multe controale si prea prapastioase santem. Eu cu a doua sarcina, depasisem 2 zile termenul si nu mergeam la medic sa vad ce si cum. Am nascut fortata de imprejurari ca daduse masina peste mine. Cu Angelo am intrat in sarcina cu tensiunea 8, mie mi-a fost foarte, foarte rau toata sarcina dar bb era ok intotdeauna. Noi, fetele de aici stateam la povesti pana in ziua in care plecam la spital Anuntam ca plecam sa nastem in ultimul momentNu iti mai face griji, vine bebelina poate inainte de DPN. Eu stiu ca fetele vin mai taziu decat baietii( cel putin asta a fost experienta mea cu doi baieti si o fata )Tensiunea mi s-a reglat singura dupa ce l-am nascut pe Angelo. Nastere usoara iti doresc si bebelina sanatoasa si papacioasa

Fetelor unde santeti? De maine ma apuc si eu de curatenia generala. Sant libera de azi pana pe 16.

Mergi la inceput

neata ...eu la centru, dar nu pot sa nu intru si sa o rog pe Diasa incere sa nu se mai gandeasca si sa streseza.Stiu ca e greu dar....sigur bebe e bine si daca vine mai devreme asta inseamna ca-si doreste tareee mult sa va cunoasca

Marakino oauuu cat liber ai...bravo madam.Eu vroiam sa incep de luni curatenia..asta daca nu se mai iveste vreo chestie de servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

sunteti tare dragute! si multumesc pt suport!
Nu stiu ce m-a prins, ca tocmai ce eram si eu lejera si linistita de cand am cosntatat ca ne apropiem de termen si riscurile de nastere prematura nu s-au materializat.
Daca ar vrea bebe sa apara mai repede nu m-ar deranja (acum stiu ca e maricica si ii e ok); problema e ca vrea dr. sa nu o lase mai mult ... si cum Adri asteptat o saptamana si ceva dupa termen, ma gandesc ca daca seamana poate bebe ar mai astepta, dar pe ea n-o mai lasa nimeni sa stea sa se hotarasca singura...
Dar trece...

L-am sunat azi pe sotul meu (ca ma sunase proprietara ca vrea sa ne vedem deseara) si el zice "ce faci? nasti?" ...nu... mai am si alte motive sa vreau sa discut cu el...

Ce faceti de Florii?
Adri asteapta cu nerabdare sa faca o baie cu multe petale de flori ... care se va adauga la iepurasul belgian care presupun ca o sa o viziteze...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

neata gagici...

LA MULTI ANI TUTUROR CARE AZI SE SARBATORESC ..va doresc multa sanatate si bucurie in suflet

Paste fericit ,pentru cei care azi sarbatoresc Sfanta Inviere.

eu pe aici , am baut cafeaua si ne pregatim sa merme la cumparaturi.Vreau sa.i iau lui papan adidasi..are 2 perechi ,dar tot nu ne descurcam.

Azi e ziua mamei mele asa ca la masa de pranz suntem oaspetii eisi se papa peste azi.

va pupp pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

celor ce poarta nume de flori!
Brandusa! sanatate si numai fericire alaturi de cei dragi tie!

Paste fericit tuturor celor care il sarbatoresc astazi!

N-am mai dat de cateva zile pe aici.
Serbarea a fost frumoasa....Edi a spus poezia si si-a cantat singur cantecelul, partenerul lui s-a pus pe plans cand si-a zis poezia si gata a fost. au dansat asa frumos...ce mai...toti fluturasii au fost de vis.
voi face public albumul meu de pe Fb, pt ai vedea si voi, caci nu stiu cand reusesc sa mai pun poze si in drops.
Serbarea lui Marco a fost altfel, asa ca de despartire. desi nu au cantat clasicele canrrecele de adio gradinitei, a fost frumoasa si emotionanta.
toti au fost muschetari, au dansat un dans de-al muschearilor, cu spade, capturi si altele...tare frumosi au fost toti, si asa solemni.
au spus poezii in romana, engleza, au facut ceva roluri pt diferite act: mate, dezv limbajului, muzica, desen....
La sf ne-au rugat sa mergem si noi pe scena sa-i ajutam sa compunem o poezioara, au primit medalii cu locul 1, din parea gradinitei...a venit cum era de astepta iepurasul si le-a adus la toti cae un puzzle.
Tare frumos a fost...eu desi am plecat de acasa cu gandul ca voi boci, din cauza urcattului pe scena nu am mai reusit...doar nu ma faceam acolo de ras....

Marcoo e ok, nu mi-a mai facut feba decat miercuri cand l-am luat de la gradi...in schimb de ieri tuseste urat Edi...mor....nu se mai termina virozele astea odata...la gradi sunt muli raciti, clar e de acolo.

In rest mai nimic...pe acasa...ieri am facut ceva curaenie ajutata de sot, mi-a mai ramas bucataria si geamurile...dar daca va ploua ca in ultimele 2 zile, nu le mai spal.

Joi plecam si noi la Alba, sper pana atunci sa ermin ot si sa fac ceva praji, daca mai apuc....

duminica frumoasa!
sper sa revin, ca sa fiu cu citittul la zi.

Mergi la inceput