Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello in zi de sambata,

Bate vantul, e soare dar frig Ieri am fost imbracata cu paltonul de blana Nu mai era nimeni ca mine dar important este ca nu mi-a fost frig. Eu nu pot sa ma imbrac subtire doar pt ca santem la inceput de aprilie. Cand le vad pe altele in sacouri, ma ia cu frig
Astazi Andreea a fost la un interviu, a inceput munca acum la 17.00 la un rest italian. Este bine ca merge doar cateva statii cu autobuzul, conditiile le afla in seara asta ( salariu si program ) In rest noutati nu avem, ma bucur foarte mult ca a trimis Robert 200 euro astazi prin Western Union la parintii mei. Nu mai aveau bani de mancare si au primit la fix banii. Noi am vandut masina cu 1500 euroi si inca nu am gasit alta. Asteptam scrisoare de la banca sa vedem daca ne aproba creditul pt masina, ne gandim la una in jur de 5 mii. Zilele astea am avut masina lui socra-miu.
Cosmi ai dreptat cu logopedia, daca alea de la Kinder zentrum au recomandat logopedia, este bine sa o faca. Nu este numai de pronuntie, trebuie sa vorbeasca corect gramatical si sa faca activitati. De fapt se invata prin joaca totul. Asa e si la Montessori. Noi saptamana asta am fost la scoala lui Angelo si santem foarte multumiti Au piscina cu apa calda, vor face o data pe sapt. timp de 2 ore inot Vor avea saptamanal ora de gatit; la inceput vor face chestii usoare de ex. sa taie cubulete fructe si legume dupa care sant obligati sa le manance pe cele taiate de ei. In timp vor incepe cu gatit in toata regula, pe aragaz La gradinita a venit educatoarea noua care stiam ca vine din aprilie. Este tanara, frumoasa si plina de entuziasm. Ea spune ca se intelege foarte bine cu Angelo, el spune ca-i place de ea. Sapt. viitoare ducem material pt confectionarea lambadei ( lumanarea de Inviere pt copii )

revin mai pe seara, trebuie sa ma imbrac sa plec la cumparaturi in kaufland. Astept sa apara socrii sa stea cu Angelo pt ca Robert si Andreea sant la sv.
Silvi ce program plin ai Tie iti este foarte greu cand este Jean in garzi. Nu stiu cum as fi rezistat eu. Ce face socrela? Ce zice de Franta? Cum s-a acomodat cu parasirea ROmaniei? Foarte rar oamenii la pensie isi parasesc tara.

Mergi la inceput

Acum doua sapt i-am cumparat lui Angelo o geaca din piele cu gluga de la H&M. A costat 40 euro si astazi am vazut ca le-au bagat la reducere 50% Daca stiam....In schimb, i-am cumparat slip gen sort astazi A spus ca vrea la fel ca al lui taica-su; oricum trebuia sa-i cumpar altul ca cel vechi era fix si se scamosase pe la fund de la ciment cand statea pe marginea bazinului. Mai este vreun spiridus care nu merge pe bici cu 2 roti? Mi-a fost teama anul trecut sa i le scot pe cele ajutatoare si observ ca santem in urma fata de cei de la bloc Dupa mintea mea.....eu am invatat la 11-12 ani sa merg pe 2 roti dar vorba Andreei: am avut pana atunci bicicleta? Nu!A fost astazi soacra-mea la greci la biserica si a gasit lumanare pt inviere Sant curioasa cum o vor face la gradi....anul asta o sa-i scot si lui Angelo aripioarele in bazin. Tot paranoia mea e de vina; ziceam ca prea mic pt ca eu am invatat sa inot la 9 ani Daca tot e ca pestele in apa si nu-i este frica deloc, o voi face si pe asta cu prima ocazieRotilele care i le-am adus din Ro sant neatinse Bineinteles ca tot eu sant de vina pt ca vazusem o fetita de la bloc cum a cazut si a fost praf facuta la barbie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://community.webshots.com/slideshow/582570850RRbfbr?mediaPosition=1

Din pacate, fiind intuneric pe scena cele mai multe poze n-au iesit...poate alea de pe camera sa fie mai clare. Altfel, el s-a descurcat bine...Multumim pentru gandurile frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi, eu am muncit zilele astea cu amenajatul terasei, am montat tot ce cumparasem si am pus azi ajutata de soacra mea si 2 panouri la gard unde era transparent dar imi mai lipseste un panou sa vad cand mai reusesc saptamana viitoare ca tot pana la 18 am program.
Maraki poze poti sa vezi aici http://www.dropshots.com/silvi1 am mai pus link-ul o data paginile trecute. Intre timp in fata casei pe partea cu garajul mi-a mai inflorit un crin si niste lalele e tare fain pacat ca de saptamana viitaore se strica vremea. Ce fumos ca si-a gasit job asa de repede tin pumnii sa fie bine la resto asta si bravo lui Robert ca ii ajuta pe ai tai. Eu luna asta am doua botezuri in tara am trimis bani aici trebuie sa iau cadou, sa platim la biserica si haine de botez care sunt pe la 100 de euro deci m-am scos cu cheltuielile . Vezi ca in Franta sunt deruceri la C&A azi i-am comandat lui Alain ca a insistat soacra sa ii iau ca i-a dat ea 100 de euro de iepuras, pai vreau sa iti zic ca i-am luat de 100 de euro o greaca de imitatie de piele rosie cu cars, vreo 2 bluze cu manaca lunga cars, 2 tricouri cars, pantaloni vreo 3 perechi o garderoba intreaga cree ca vreo 15 euro am depasit suta super oferte am prins. Stai linistita ca Alain nu stie merge pe bicicleta si nici nu i-am mai luat anul asta ca am uitata, ce aveche e mica si dezumflata dar la cat de aiurit e asta ii mai trebuie cred ca daca insista si isi aminteste ii luam daca nu pas ca nici nu am unde sa ies cu el cu bicicleta . El vrea topogan si hinta in curte dar nu mai avem buget luna asta si de astea ...
Ana am vazut pozele e ca un principe Alex in tinuta lui albastra intre fete frumoase acolo olala ce crai se face si ce om serios e la muzica ca un artist adevart zic eu bravo lui.
Cosmnina sanatate multa si tin pumnii pt rezultate luni, pun pariu ca o sa fie bine, te prinzi ?
Gata ma duc la treaba ca poate vin niste prieteni la cina si eu inca am de adunat in sejur, va pe toate we frumos sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki ca am uitat sa raspund soacra mea s-a adaptat super, ea isi dorea de multa vreme sa vina in Fr si acum ca suntem aici si-a dat curaj, vb bine fr inainte sa vina si e super ok. Si-a aranjat si utilat super dragut un ap de 2 camere ce si-a inchiriat, o ajuta f mult financiar pe sora lui Jp cu rate la banca taxe etc, e o super femeie cum i-a crescut singura si pe ea si pe JP. Noi ne vedem in we, isi mai ia miercurea liber cand poate se ocupa de Alain cand vine, ma ajuta si la gatit la strans cand vine nu am nici o bataie de cap cu ea e super, sincera sa fiu as dori asa soacra la toata lumea . Nu e genul sa fie toata ziua la noi ca are si ea viata ei dar si noi suntem genul asta asa ca nu ma deranjeaza deloc si nu am nici eu pretentii sa stea cu copilul meu sau sa ma ajute excesiv ma bucur ca are Alain bunica in zona si imi place ca e extrem de discreta si de bun simt si daca nu ii convine ceva din ce facem noi nu ar zice never ceva ....mai rar asa soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!
mai ce-ati mai scris in weekend. V-am citit de pe telefon, dar mai greu cu scrisul de pe el....asa ca rebuie sa reiau, sa nu uit nimic.

Noi am avut un weekend de leneveala....Marco vad ca s-a racitt putin...si merge azi si la inot...sper sa nu o dam in mai rau.
Maine avem un party, joi e serbarea si cred ca ma incearca niste emotii, fiind ultima serbare a lui Marco in gradinita. sper sa nu bocesc prea mult....

Dia ce bine ca vine mama ta, se va ocupa de Adri si tu vei sta linisita cu bebelusha....
Iuliana noroc ca vb acasa in romana si pe forunm, ca altfel ai uita-o.
Silvia am inteles acum cu aparatele si biroul./...dar cum si asa nu ai timp de ele, nu stiu de ce te mai agiti.
clar are mai mul casa voastra...livingul nosru la ap e de 27mp, dar la casa am zis ca nu-l facem cu mult mai mare.
baie si sotul tot asa vrea....cu cabina de dus si cada separat....2 chiuvete...
lasa mai, bine ca v-ati permis sa inchiriati asemenea casa, aveti tot ce va trebuie....in strainatate putini sunt cei care au ap lor propriu....
super soacra ta! e bine ca e asa....stiu ca asa e si a mea....nu ar zxice nimic care sa ma deranjeze...i-am spus si mamei, ca ea mai repede comeneaza decat soacra. si la noi cand vine...baga curatenie ca sclavul...la bucatarie nu o prea las....mai bine sa sea cu copiii si gatesc eu cum imi place.
Cosmi nu i-am sigilat maselele, doar cele definitive se sigileaza si nu i-au iesit inca molarii de 6 ani. e rrot umflat acolo, dar nimic...si dr s-a mirat cand a vazut.
De Paste vom merge acasa, la Alba. Nicaieri nu e ca acasa, printre cei dragi....macar de sarbatori sa fim impreuna cu totii. copiii sunt cei mai fericiti, asa ca profitam si noi de libertatea ce o vom avea.
Maraki doamne ajuta-i Andreei sa fie ok cu locul de munca si fara bb.
Frumos din partea lui Robert ca isi ajuta bunicii. cand vine mama ta si cat sta?
Eu nu am ineles...il dai la montessori pe Angelos? el nu e la gradi greceasca?
nu renunta la logopedie, mai ales ca e gratuita, nu strica...cum ziceau si feele...el vorbeste 3 limbi saracul....are nevoie.
M. merge pe 2 roti, acum vrem sa-i luam si lui E. bici mai mica, cu roi ajutatoare.
Cu rotilele nici al meu nu s-a dat, nu stie...el mergea pe ele...acum i-au ramas mici, poate si sper sa le forjeze mai mul frate-su'.
Ano ce copil ai!!!! Felicitari micul artist! Ttare mandra trebuie sa fi de el.....

o sapt. frumoasa sa aveti fetelor!
fug si eu la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare su de la noi.
Noi am avut in weekend munca in families: Matei are concurs la gradi cu cel mai frumos ou (dar nu ou de gaina); asa ca i-a facut Victor un ou din rigips, Matei l-a vopsit, i-apus iarba...a iesit super; o sa incerc sa poze....
Ma uit la MasterChef...ce mai taie aia ceapa si degete
In rest, nu prea avem noutati.

Mergi la inceput

Buna seara si de la noi,

Ana mandra trebuie sa fi de Alexandre Mi-ar fi placut sa il vad in spectacol Frumos costumul, il prinde albastrul pe cand urmatorul spectacol? A fost cumintica printesita?
Gio nu il dau la Montessori pe Angelo. Se duce sa faca activitati o data pe sapt. Normal trebuia 2 zile pe sapt dar vad ca sant batuti in cap rau de tot nemtii astia. Una zic si alta fac! Foarte multe incurcaturi am avut, nu este totul la fix cum se stie mitul despre ei in RoO gramada de greseli fac si ei! Este inscris la scoala germana Angelo Lasa ca oricum nu ne mutam noi in Grecia; Giorgos depinde de sistemul medical din Germania, este mai bine pt el aici. Si sa spun drept, eu la taranii lor nu m-as fi mutat. E un oras mic in care nu stiu ce as fi putut face daca era sa traiesc acolo pt totdeauna. Nu am fost nici macar in vizita dar nici curioasa nu sant. Daca nu au marea aproape, nu ma atrage.
Angelo sta din nou acasa, a fost bolnav rau doua zile. Duminica am lucrat si a venit Giorgos la 15.00 sa ma ia si sa mergem cu Angelo la spital la urgenta ORL. I-au dat iarasi antibiotic si s-a pus pe picioare de a doua zi dupa pranz. Il tin acasa sapt asta. De data asta l-a curatat dr-ul in urechi; a tipat si plans cateva secunde cat a durat operatia. Am noroc ca vine soacra-mea si sta cu el pana ma intorc de la sv.

pup fetele...a venit Andreea de la sv si stam la o tigara inainte de culcare Merge foarte bine cu sv, este apreciata, e pusa si la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici.....

n am mai intrat din lipsa de timp...luni seara ma suna directoarea ca cei de la inspectorat m au solicita sa fiu secretar sefla un centru pentru primirea dosarelor pentru examneul de titularizare.O mare nebunie ...pentru ca cu noua LEN , toata lumea e
bulversata.Programul este 9-16.

copiii sunt ok ...pe Stefan il tin acasa saptamana asta si asa nu au prea multe activitati.Bianca se duce la scoala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANA felicitari la spiridus....super
Maraki sanatate la baiat....hai usor usor ca se aranjeaza lucrurile si la tine.
Toanca si eu fac oua din rigipsff tare arata.

restul fetelor?

Mergi la inceput