Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hello!

Poftiti al ghiocei si crocusi infloriti!

In sfarsit simtim si noi ca vine primavara.

IULIANA - super ca ati scapat de stressul cu scoala. Felicitari lui Matei pt. test.
Sa-ti stapanesti cu placere BB. Al meu sot a renuntat la el cand a vazut ca radiaza cel mai tare dintre toate. De 2 luni insa l-a pus seful lui sa revina la BB ca sa-si puna What's Up. I-a zis ca el nu mai vrea BB asa ca i-a dat un IPhone. Si pentru el e musai si neaparat sa aiba permanent acces la e-mail.Cand ii este lumea mai draga mai afla cate o veste...

MARAKI - multa sanatate lui Angelos. Uff micutul cate patimeste. Cum zicea si Silvia ceva de refacerea florei intestinale nu i-ai dat? Linex/Biotics. Dupa ce vomita eu stiu ca 30 min sa nu mai ii dai nimic pt ca iarasi vomita.
Imi pare rau ca te-a muncit sefa ta in halul ala. Poate iti face o surpriza la salariu.

Cosmina - am tras si eu vineri o tura pe la magazine cu nasa lui Cosmin. Ea vroia sa se reinoiasca de primavara... eu zic sa mai dau vreo 2 kg jos , intai. Se poarta niste culori care mie imi plac tare mult... Am vazut la H&M niste chestii f. dragute.

Noi am petrecut bine la ski... eu m-am initiat in skiat si dupa ce sambata am facut vreo 3 ore de ski , ieri am urcat cu Telescaunul si am coborat Partia Cocosul. Am tras muuuult aer in piept cocotata pe coclauri pt ca mie mi se pare sport extrem skiul insa m-am descurcat bine pana la final... ca altfel nu ma urca instructorul pe munte. Probabil daca mai stateam vreo 2 zile sa mai fac traseul mi-as fi infrant si teama, plus ca deveneam mai experta, nah!
In alta ordine de idei... Nicolas a facut varsat de vant. Asa ca urmeaza o perioada f. interesanta.. probabil vreo luna jumate de-acum inainte vom sta izolati . Cel mai greu mi-e cand ma gandesc la Cosmin. Da' ce sa fac... intr-un fel ma gandesc ca e mai bine ca fac acum si nu la vara.

Gata.. fug sa mai pregatesc pe-aici una..alta... Nicolas vad ca e f somnolent.. nu s-a trezit nici pana acum. Intr-un fel mai bine ca doarme ca se reface mai rapid. Inca nu are ff multe bube si sper sa nu mai faca mai multe. Asa mila mi-e de eeeel.

O zi buna tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...e o zi superba afaraam strans hainele groase..geci le-am pus in saci si le.am dus la mama sa le urce in pod ca sa mai eliberez zona

am de 2 zile musafiri...f draguti ,ne simtim tare bine impreunaau o fata de varsta Biancai si asta e ok.Ieri am fost plecati toata ziua ..prin parc ,la mall, la Cora de unde am musafirii si.au luat o tigaie Dry Cookerfoarte buna ,cred ca.mi achiztionez si eu una ca tare buni au iesit cartofi copti in ea.

Acum sunt acasa numai cu fetita prietenilor,ei fiind plecati la spital...Doamne ajuta ca noul tratament care.l face tatal fetitei sa.i faca foarte bine.Asa rau imi pare ca tb sa treaca prin asta.

Stefan nu vrea sa se duca la inotcica el are aripiaore si nu.i tb sa stie sa inoate.

Teolindasanatate la pui...asa urat imi e de varsatul asta de vant. Mi.ar place foarte tare sa stiu sa schiezdar poate in alta viata.

Maraki..off si cu sefa ta.Eu zic ca trebuie sa.i spui diplomat ca iti cere prea multe .Totusi in ritmul asta nu cred sa rezisti mult.Sper sa.si revina cat mai repede A.

Silvii eu zic ca trebuie sa l mai lasi pe A si la bunica din cand in candcu toate ca eu cand ramane papan acolo parca mi.am lasat o mana asa imi lipseste de mult.Pe Bianca asa as lasa.o vreo 2 saptamani...e tare ,,ciufuta,, si cum ne asemanam intram in conflicte minore si dese.Partea buna este ca niciuna nu tinem suparare.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bun inceput de spatamana tuturor!
Pupici pentru copiii bolnaviori!
Bine ai venit primavara!
Cosmi deci tu gata ai bagat la dulap ce era de iarna.Mie imi e sa nu se intoarca ninsoarea iar
In rest , noi la munca , copiii acasa ca a tusit Mario si il tin si azi acasa.
Ieri i-am bagat datele intr-un tabel Carlei si a iesit undeva pe la 30% procentaj, iar lui Mario ca e obez la 29-30 kg si inaltime 129 masurat ieri.Obez, auzi.Si are niste crengi de maini.E drept ca i-a mai crescut fundul in ultimul timp.
Cum e dry cooker si de ai luat ca vrea si mama sa ia sa faca acadou cuiva dar ii e frica ca nue bun sau sa nu fie vreun fake.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

d_melli, nu stiu ce tabel era, dar sigur era potrivit pentru copii?

Maraki, imi pare rau ca te exploateaza sefa...poate reusesti sa discuti cu ea despre ce responsabilitati ai si in ce ritm trebuie sa le faci si poate incet-incet si cu diplomatie mai se imbunatateste situatia.
Nu stiu daca e o idee buna sa ii dai diverse medicamente la Angelo mai ales cand are si prescrise altele de dr. eu am destui de multi piticuti pe creier pe tema asta, dar mi se pare destul de periculos, pentru ca de multe ori nu stii cum interactioneaza diverse medicamente si exista riscul sa interactioneze urat. Mai ales de combinat chestii homeopate cu chestii traditionale, sau de combinat antibiotice cu alte medicamente, mie sincer mi-ar fi frica.
De furazolidon nu stiu multe; daca scrie ca e ok si pentru infectii la stomac, o fi...dar sunt sanse mari ca problemele sa fie virale (gen gastro-enterita, nu infectie) si-atunci nu stiu daca are vreun efect pozitiv. Poate il convingi cu electrolitul...
Sper sa ii treaca repede, si otita, si problmele de stomacel!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Liliana, suna tare bine iesirea la schi!
Imi pare tare rau pt. Nicolas... dar de ce o luna si jumatate???

PS: la noi au inflorit narcisele
(la noapte se anunta 0 grade, chiar -1 ...sper sa nu mai inghete, ca deja sunt atatea flori care se pregatesc sa se deschida...)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

dragelor!!!
In sf am si eu timp de scris...daca credeam ca vom avea un weekend misto m-am inselat amarnic.....
Vineri pe cand eram la Sibiu, ma suna mama ca Edi nu a vrut sa pape nimic si e cu febra. de atunci ii scade/creste, noaptea catre 40....nu mananca nimic...
asa ca s-au dus visele noastre de a petrece prin cluburi si alte cele.

In plus am primit si mail de la gradi ca inaspresc cond. cu absentele si ca din 1 iulie cresc tarifele...nu va zic cum mi-a crescut mie tensiunea cand am citit....asa ca vom vedea ce vom face...daca merita sau nu sa-l mai tinem acolo pe Edi din sept.

Azi am aflat ca Marco e pe lista, ca inscris la scoala...eu nu am apucat sa merg ca am fugit cu Edi la dr. lui.
cica din 100 locuri disponibile, dupa prima etapa s-au ocupat 63....asa ca eu sper sa nu se depaseasca nr. 100, ca sa fie 25 in clasa.

Am fost cu Edi la dr....amigdalita, dar nu e cu puroi.
dr. lui pediatra/homeopata a zis ca din cauza antibioticului dat pt streptococul betahemolitic, am intors celalat streptococ...bine i-a s-a exprimat in termeni medicali, eu asta am inteles.
Am tratat ceva si a revenit ala ce ne dadea otitele alea naspa.....
si are putin congestionata urechea dreapta, s-a mirat cum nu s-a pland de durere.
Parca as fi simtit eu ceva si am luat cu noi cele 3 fiole care ne-au ramas de vaccin pneumococcinum si i-a si facut o filo in manuta. Nu va zic ce cuminte a stat...eu vroiam sa-l tin, dar a stat singurel in fundic...nici nu a simtit...bine e si ac dintr-ala mic si subtire, iar subst. in sine nu doare....
asa ca acum e acasa, ia bilute si o data/sapt mergem sa facem acest vaccin, ca sa dregem ce am stricat. Mi-e ciuda ca i-am dat antibioticul si nu m-am consultat cu ea.
de aceea i-au si aparut ganglionii aia dupa 5 zile de la terminarea antibioticului, cand am fost cu el la urgente....dar eu nu mi-am dat seama sa ma fi dus cu el atunci la dr., asa a facut acum mai urat.
sa speram ca-si revine destul de repede...nu a mancat mai nimic 3 zile si mi-a slabit 500 gr, dar macar are 1 metru.

Ma pun sa citesc ce ati scris si revin......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Iuliana super ca ati scapat cu bine de test. oricum, a fost tare usor din ce zici, dar niste emotii in plus tuturor.
sa fie intr-un ceas bun inscrierea lui Matei la scoala.
Cosmi asadar papan e tot la bunici. lasa ca e bine, se relaxeaza.
Si eu am lasat la ai mei o pereche de ghete si geaca de iarna a lui Edi...bune la anul nu ii vor mai fi, asa ca le-am pus sa le dea mama...inca nu am bagat gecilel de iarna...parca mi-e frica....dar nici nu le-am mai dat.
doamne ajuta sa raspunda la tratament tatal fetitei....mi-e groaza sa te intreb ce are .
Maraki draga de tine, ce te-a mai pus patroana la munca.cine stie ce vrea sa vada...pana unde accepti, sau naiba stie....
Cum mai e Angelos? sigur a luat ceva virus, of doamne....
Electrolitul e bun pt hidratare...are gust naspa...la noi e cu aroma de banane de la Humana, eu ii puneam in ceai si mai mergea, sau ii dadeam cu seringa de nurofen.
Silvia tot ocupata vad. bine ca sunteti in regula si plantele la fel.
mai si marco mai imi raspunde, dar nu des si in limite....e varsta cand devin tot mai obraznici....ce astenie sau oboseala? cresc si devin tot mai smecheri.
Lili of nasol cu varsatul de vant...sigur va face si Cosmin....macar aveti curtea si mai pot iesi afara...sau nu au voie?
Felicitari pt initiere in ale schiatului.
BB radiaza cel mai mult? trebuie sa-i zic sotului...poate isi cumpara un 4S si mi-l da mie....vise taica vise.....
Irina sanatate lui mario. ce m-ai distrat cu M ca e obez si Carla ca e sub.....
mai de dry cooker cu cine am vb. au pareri impartite, soacra zice ca nu e de treaba...altii zic ca e super, altii ca nu ....si toti au luat aia originala...acum nu stiu...si eu as vrea sa probez sa stiu sigur inainte sa-mi iau....daca imi voi lua.
Dia tin pumnii sa nu inghete floricele...ce frumos ca sunt multe inflorite.

va, o sapt. frumoasa si o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare, intru in graba sa ii raspund lui Maraki, al meu sot a zis sa il vada medicul din nou daca are varsaturi, ei cica dau la varsaturi la copii cauzate de indigestii dau antib Primperan care este Metoclopramid pt copii, cu furazolidonul nu stiu ce sa zic cu antib si restul eu nu as intra peste tart medicilor sa il mai dau . Sanatati multa sa ne zici cum e Angelo. Si Alain isi face greata de la antib e un cosmar cand ia nu mananca mai nimic.
Irino 29-30 kg vai de mama mea cand o sa il vad pe Alain la kilele astea poate la majorat asta e la 22,5-35 la 125-127 cm slab a un tar dar lasa ca se ingrasa el ca nu are cu cine semana slab.
Dia tin pumnii sa scapi cu florile ca si eu le pazesc.
Gio bravo sa inscriere sa fie intr-un ceas bun, cum e vremea la voi ? Ce ti-ai mai cumparat fain ?
Sa va pun si eu cateva poze facute de azi cu florile si curtea mea dar nu au inflorit inca, azi am iesit afara la gratar si un coktail pe terasa am cam dardait la 12 grade dar a fost super ca e soare, Alain m-a ajutat sa ud florile http://www.dropshots.com/silvi1 pozele sunt si din fata si din curtea din spate, sa infloreasca toate florile si apoi ma laud eu cu gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

Fetelor tare mult ma bucur ca este Angelo muuult mai bine Astazi nu a varsat deloc si a mancat pot sa spun chiar bine si fara probleme. L-am lasat sa manance cat a vrut, nu am insistat.
Dia, homeopate nu i-am dat deloc de cand s.a imbolnavit. El nu putea sa tina putina apa carre o bea dar sa-i mai dau si homeopate. Mi-a fost teama sa nu-i provoace varsaturi . Eu zic totusi ca i-a ajutat furazolidonul pt ca in prima zi de boala, a varsat de 8 ori, adica toata ziua si seara. A doua zi dupa jumatate de furazld. a fost ceva mai ponderat; macar nu varsa seara si tinea mancarea in stomac.
Silvi, electrolitul are un gust sarat, nu am putut sa il conving sa il ia dar oare e rau? deja mananca normal si nu are probleme...merge cu antibioticul inainte, marti il termina.
Maine mergem ca spital sa il curete in urechi; a fost astazi la ORL-ist si a zis ca trebuie curatat. Vedem cum va fi maine, sper sa nu il doara.
Cam multi spiridusi bolnaviori Sanatate la toti
La mine a fost o zi normala de lucru. Pai normal! La ce sa ma mai puna cand era facut totul de vineri? Si am uitat sa va mai spun inca doua munci care le.am facut vineri. Si alea tot atat de grele ca restul.
Eu arat ca un rac fiert la fatza Am schimbat solarul astazi si cred ca era setat mai mult sa bata spre fatza. Am simtit eu dogoarea doar la fatza ca in final m-am acoperit cu mainile ca nu mai rezistam. Pana vineri nu cred ca ma mai duc. M-am dat cu after sun, sper sa dorm la noapte.

toate fetele si spiridusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo a fost cu socrii astazi la pediatru si dupa aceea la orl-ist. Atatia medici, atatea pareri. Ma refer la cine l-a consultat zilele astea. La spital au spus ieri sa-i dam vomex contra varsaturilor iar pediatra astazi nu a vrut sa ne dea reteta. A spus ca nu e nevoie sa le ia si asta fara sa stie ca nu a varsat deloc. Socra-miu s.a incurcat si a spus ca varsat dimineata. Electrolitul a spus dr. sa il dam fortat. Pai cum frate? este curcan sa il indopam fortat? daca nu vrea, nici o sansa sa il ia fortat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Multumim pentru urari!!!
I-am transmis Anastasiei...Ea e intr-o aniversare continua si v-a multumit.

Irina- Asa patim si noi, dar eu ii trantesc, de cum se trezeste, 2_3 prune uscate in manutza si o indop cu suc de porto, cum vad ca n-a prestat.

Maraki- Tare rau imi pare de Angelos. Daca a inceput sa se alim si sa bea si nu are diaree si nici nu mai vomita, suplinesc astea electrolitii, nu-ti mai bate capul.
Si Edilinului ii tin pumnii sa scape cat mai repede de probleme.
Fetele,floraresele, va tin pumnii sa va merga bine plantatiile si astept cu nerabdare pozele finale.

Iuliana- Felicitari pentru inscriere.
Cosmi- Nu-ti bate capul acum cu inotul, ca peste o jum de an isi schimba singur parerea. Eu am vazut ca nu are sens sa ne razboim cu astia ca isi schimba rapid ideile, iar in chestiile in care sunt consencventi cu "nu"asta e, daca nu-i ceva vital, sa ramana ca ei ca doar au si ei dr la opinii.

Lili- Eu am ameteli de genul celor descrise de tine, dar din cu totul alte motive. Am tensiunea extrem de mica si atunci cand fac o infectie virala (gripa, laringita) cica scade si mai tare si de aici lesinurile si toata gama. In sf, asta a fost explicatia medicului in cazul meu.

Alex va avea un spectacol de dans contemporan pe 29 sau 3o, asa ca acum ne zapaceste cu "antrenamentele". I-au facut si costum pe comanda.
In rest, o tine numai in aniversari...

Mergi la inceput