Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Mersi de raspunsuri fetelor.
Acum sunt de-a dreptul speriata.
Eu cine stie de cand am micoza asta. Dupa faptul ca nu am alte simptome de cat secretia modificata as tinde sa cred ca nu e chiar grav.
Oare ar fi cazul sa imi mut programarea de luni mai repede? Nici nu stiu daca pot...
Oare se putea intampla ceva pana acum? Sa imi produca fisuri in membrane si sa pierd cate putin lichid? Avand secretie destul de abundenta, nu stiu daca mi-as fi dat seama.
Scuze ca va zapacesc cu atatea intrebari, dar m-a luat o frica....

16+

Muraturica, tu cum ai ajuns la concluzia ca ai micoza, si ce ciuperca este exact? Ca nu am inteles clar daca ti-ai facut analizele inca. Tu nu ti-ai recoltat secretie vaginala cand ai aflat de sarcina? Mie doctorul mi-a dat-o ca analiza standard, inca de la 6 sapt de sarcina, cand am aflat, impreuna cu culturile de col si toate analizele de sange? Eu facusem un Papanicolau si toate analizele locale si cu 2 luni inainte sa raman insarcinata, la controlul anual, insa mi-a zis sa repet tot la 6 sapt, mai putin Papanicolau, desi erau ft bune analizele.
Ulterior, pe la 15 saptamani am constatat o modificare a secretiei, in sensul ca devenise mai abundenta, insa avea aceeasi consistenta si nu era insotita de alte simptome ( am avut o data candida si stiu cum e, asta nu e la fel) si iar am repetat analiza secretiei vaginale dar a iesit perfect. Vreau doar sa iti spun ca o modificare a secretiei nu inseamna automat o micoza, poate sa fie perfect normala in sarcina.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Muraturica, tu cum ai ajuns la concluzia ca ai micoza, si ce ciuperca este exact? Ca nu am inteles clar daca ti-ai facut analizele inca.
19+

Mie mi-a recoltat pentru analize de abia in sapt. 12. Mi-a zis ca imi trimite rezultatele pe mail si atat. Eu ultimele analize le facusem cu vreun an inainte.
Abia aseara cand am avut discutia despre ruperea membranelor mi-am adus aminte de rezultate si am vazut ca sunt de vreo 10 zile in folderul meu SPAM.
Pe buletinul de analize scrie Micoza: pozitiv. La restul rubricilor e negativ.
Cand mi-a recoltat dr. mea a zis ca observa o modificare de secretie, dar a zis ca probabil nu e nimic grav. Si eu am mai avut modificari de secretie fara sa fie nimic.....De fapt nici acum nu am alt simptom.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, ma intrebai cum imi petrec ziua. am langa mine vrafuri de carti, dar deocamdata nu ma atrage sa citesc si nici sa ma uit la vreun film, ceva. ma uit aiurea la tv si mai citesc pe net diverse (am un macbook care e subtire si usor (sub 1 kg) pe care il manevrez usor din pozitia mea de 180 grade, dar tot imi e greu sa scriu). dimineata cand pleaca sotul la lucru, imi lasa micul dejun, fructe, apa langa pat. revine la pranz si imi pregateste mancarea (ceva carne sau peste facute de seara la cuptor - la pranz doar le incalzeste). imi lasa din nou fructe, apa, etc langa pat. pleaca inapoi la lucru si revine seara.
este plictiseala mare pt mine, dar n-am incotro. ma ridic sa merg la baie si sa ma spal scurt si cam asta e. sunt nespalata pe cap de 10 zile si inca n-am tupeu sa stau 7-8 minute legate in picioare sa ma spal pe cap sub dus (am par lung si de aia dureaza atata).
ce sa mai, imi petrec zilele in pijama, sub patura
pusi, cam la ce perioada te-a chemat dr-a sa iti monitorizeze colul? utrogestan pui? ceva tratament post cerclaj mai iei?
muraturica, eu as incerca sa imi mut programarea pe maine si as face: cultura de col, chlamydia si mycoplasma+ureaplasma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ciudat sistem, sa scrie pe buletinul de analiza doar atat. Unde le fac eu enumera mai multe ciuperci si in dreptul fiecareia scrie absent sau prezent, ceva de genul

19+

Mergi la inceput

muraturica, cum zice si aruba, e ciudat rezultatul tau. cum adica, micoza? ce fel de micoza? nu s-a facut si antifungigrama ca sa stii la ce e sensibila?
nu ai la tine in oras ceva clinica mare? eu, de ex, secretiile mi le fac la medlife, desi dr meu nu lucreaza acolo. dar fiind un laborator mare, au un sistem clar pe care il respecta.

Mergi la inceput

Celule endocervicale: Absente - - -
Frotiu inflamator - - -
Trichomonas: Negativ Micoza: Pozitiv Coci: NegativAnaerobi: Negativ
Koilocite: Negativ Gardnerella: Negativ HPV: Herpes: Negativ

Cam asa arata rezultatele de pe buletin. Sunt intr-un tabel de fapt, dar nu reusesc sa il copiez cum trebuie.
E venit doar pe mail si originalul ajunge la cabinetul dr. mele. Poate pe original sunt mai multe amanunte.
Sunt facute la un laborator in CLuj.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miha,cind plecati?
Vad ca ti-au raspuns deja fetele de avion.

Balanta,of saraca de tine,pentru mine asta ar fi cel mai nasol lucru care mi s-ar putea intampla.Oricum respect din partea mea ca reusesti...eu eram de mult pe coclauri sau dusa cu capul.dar faptul ca am deja un copil schimba situatia si sunt mai curajoasa,recunosc.

Muraturica,mergi din nou la analize si nu te panica degeaba.Secretii avem toate in perioada asta mai abundente ca de obicei.

Aruba,a crescut burtika,se vede bine deja!

Pusi,acum am vazut si pozele tale...ce slabanoaga esti si tu...nu ma mai joc.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

20 sapt

Mergi la inceput

asta-i papa nicolau? ca nu ma prind.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Buletin de examen citologic scrie pe el....deci, da
E tot ce am facut de altfel la capitolul analize "locale".

16+

Mergi la inceput