Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Bob_Pixel spune:
Morning, girls ! 
IP, haide nu fii fleoshchi, ca-ti trimit pupzi cu gherute daca nu esti cuminte. Si nu vrei pupz cu gherute, ca eu mi-am luat un mare pupz cu gherute pe nas si arat ca dupa razboi, o crede lumea ca ma zgarii pe fazta singura 
Eu sunt sus pe val azi, am martisor frumos in piept, parul imi sta acceptabil si am 5 floricele proaspete in vaza (3 mini-gerbera si 2 frezii care miroooossssssss, bai, da' miros asa frumoooooosssss!!! 

)
Luciana, iti tin pumnii pentru II azi ! 
Cine mai testeaza? Daena, parca citeam ieri ceva ce suna promitator. Ana, si tu testezi azi? 

O saptamana frumoasa sa aveti !! 

Bebe dragonel la bord ! 
roxy_ana spune:
Neatza fetele!... desi la mine ziua a inceput mai devreme, pe la 6.00...
Azi se duce sotiorul dupa imposibil... sa faca spermograma... am asa mari emotii...![]()
Hai Luci! II
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Deny iubita mersic de intrebare...multu,esc lui DD totul e bine, desi dupa testul pozitiv, sa stii ca incepe alt stres (pina cind am trecut de 12 sapt., transparenta nucala, nu l-am simtit miscind pina prin sapt. 26, apoi a inceput cu edemele si sperietura de preeclamsie, apoi are zile cind nu misca deloc si iar imi ies peri albi Sunt la odiseea de mai-iunie: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170906&whichpage=6 ca am dpn pe 10 mai, desi cred ca o sa facem cezariana pe la sfirsitul lui aprilie, ca nu se risca baba fricoasa la naturala Iti doresc si tie, ca si celorlalte fete, sa vedeti dublu cit mai curind! ![]() ![]() ![]() Sa stii ca a treia oara-i cu noroc! ![]() ![]() Dana, 30+ cu StefanDoamne ajuta! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Tzuky

Multumesc pt cuvinte frumoase

Ma bucur ca sunteti bine si sanatosi, mereu ma bucura postarile tale.

Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
Ana178081 spune:
Laurika ce m-a amuzat mesajul tau cu piciul ![]()
Bob nu ma testez azi.Pt linistea mea cred k maine il stric pe singurul din casa.Cu toate ca sigur e negativ.N-am nici un simptom,nici urma de CM,nici semne de 
Eu cred ca sunt iar la ovulatie,dar nici teste de ov nu mai fac. 
Va pup si bafta la II
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui LumyMony buna dimineata Luci sa dea Doamne Doamne sa fie bebe Eu sunt z26 si 11DPO si deja mi-a scazut TB asa ca puteti sa ma taiati dupa lista luna asta ![]() Dar astept vesti bune de la voi ![]() ![]() http://www.fertilityfriend.com/home/3b81d7 |
Lumy, nu te descuraja prea repede. Scaderea TB poate fi semn de implantare, scade doar pt o zi, apoi ziua urmatoare creste inapoi sus la 37.
Asa cum zice Kmy, pana nu vezi rosu... mai e sanse.
Ramai optimista. Nu-ti pierde increderea

Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
mrenescu spune:
Ipopica, hai ca n-o fi situatiunea chiar asa naspa. Putin optimism. va rog, la inceput de saptamana, ca sa ne mearga bine pana duminica
.
Bob, freziile miros ceva de speriat iar cu mirosul ascutit, cu care probabil te-a cadorisit bebe, cred ca deja te-ai imbatat de la ele. Uite ca poate exista si betie non alcoolica.
Buna dimineata dragele. Daca mai vorbiti de inghetata si alte delicii de-astea culinare eu nu mai intru pe forum. Mi-am tot propus sa incep o dieta serioasa si voi...pai mai ajung eu trasa prin inel asa?![]()
Luciana, sunt cu ochii pe "scrisurile" tale ca pe butelie, doar doar ne zici cu doua II
Alte liniute, anyone?
Eu m-am intors de la eco. Tanti dr zice ca e totul bine si frumox acolo dupa pierdere si ca sa punem mana sa muncim ca tre' sa mai iasa o data. Pai muncim, zic dar suntem si noi oameni, avem resurse limitate
Da' muncim, zau!
O zi frumoasa sa aveti. Maine daca incepe taifunul sa stiti ca e din cauza ca e baba mea [ desi tin sa mentionez ca eu am un suflet mare]![]()
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui velvet eu nu vad unde a scris roxy pup fetele care au mai intrat ![]() |
La pagina 2.
Mesajul ei a aparut mai greu pt ca e inca la moderare pana la 10 mesaje.
Roxy
.Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+

Stefan