Am citit aseara acest articol si sint inca plina de indignare,si in acelasi timp imi pun inrebarea:Ce poti face daca ajungi sa superi o astfel de persoana,cine te poate ajuta???http://stiri.kappa.ro/unde_mp__articol/id__9871/id_domeniu__1
Gabi
eu l-am ciitit in adevarul de ieri parca...chiar ma gandeam sa ocolesc Miercurea Ciuc. De comentat nu cred ca mai are rost...
Am citit si eu aricolul, este de-a dreptul scandalos ce se intampla acolo si ami ales ca nimeni nu ia nici o masura!
gabi
Pai la ce sa ne mai ashteptam cu asha conducere in Romania,acolo unde banii shi fac legea?
Eddy & Antonia Naomi
Aceasta situatie de este mai nou in Romania.Ce putem sa facem daca ne conducenu .Asteptam in fiecare zi,dar din pacate cu
Este asa de trist,si asa de adevarat ,incat uneori nu mai cred in <<redresarea<<Romaniei,,in vre-un fel.Dar poate int-o zi cine stie ,v-a deveni si tara noastra una civilizata!
UUUFFFF Doamne nici nu stii la ce sa te mai asteptzi .
Eryka & sufletzelul din burtica---> (14 saptamani)
Hm...pentru cei din tara: asta facem zilnic! ne indignam sau dam din umeri, ne strange in spate dar...atat! Ne simtim mici si neajutorati dar uitam ca noi cei multi avem puterea. Din cauza noastra ajung unii sau altii sa detina artificial o putere.
Balcanismul ne stigmatizeaza vesnic.
Sa ne ajute Dumnezeu sa ne trezim!