Clubul "babelor" FIV-oase 14
Raspunsuri - Pagina 11
QiaoBing spune:
mie initial mi-a dat reumatologul sa dozez Vit.D. am ajuns acolo pt o durere care nu se stia de la ce provine si m-am plimbat la gastro, cardio, si reumatolog. pana m-au trimis ei de la unul la altul, mi-a trecut de la sine. Ei, si reumatologul m-a intrebat de una, de alta si cand a aflat ca mama a avut osteoporoza de la care a facut fractura de vertebra si ca eu am avut mereu prob cu calciul, a zis sa imi fac analiza. numai ca nu m-am mai intors la ea never. intre timp m-am apucat de reproducere asistata si nu am mai dat importanta. Vorbimd la servici cu o colega care e si ea campioana la FIV-uri, mi-a zis ca ea are deficit de Vit.D si ca face tratament si ca pana nu o ridica nu se apuca de urmatorul FIV ca il face degeaba. Mie nu imi zisese nimeni nimic, eu aratasem rez pe la toti, inclusiv lui dr U, dar nu l-a bagat nimeni in seama - imi ziceau ca sa ma interesez de asta dupa ce intru la menopauza. Asta pana am ajuns la sotia lui Albu, fix cu o zi inainte de histeroscopia dupa care vroiam sa incep FIVul. Si de atunci, la 2 ani dupa ce am avut prima data rez prost la Vit D am inceput si eu tratamentul. Cam asta e telenovela cu VitD a mea.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Aha... Pe mine ma doare capul tare rau de cateva zile, in spate, la ceafa si presiune in urechi parca, si senzatie din aia ca si cum as fi drogata, banuiesc cel putin... nu stiu exact cum e aia si parca ma scurg asa... Huh, ce descriere bag! Cateodata am avut tensiune mica, dar azi-dimineata era ok cat de cat... deci, mister... E adevarat ca nu prea am iesit pe afara de cam multa vreme si ma gandeam care naiba ar fi simptomele carentei de vitamina D...
aristica spune:
qiao estradiolul e asa in ziua 3?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
ari yep ! Luna trecuta cand am fost dupa FIV la Albu, in z8 aveam foliculul cat casa, de m-a trimis acasa ca sunt aproape de ovulatie. Mi-a explicat si grecul, ca la varsta mea toate sunt pe repede inainte, imi cresc valorile mai repede, ovulez mai devreme si ovocitele nu sunt mature ... filme de astea horror, nu vreau sa va sperii cu ele ca voi pana ajungeti la varsta mea aveti copii deja la scoala.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
eu am ajuns sa citesc despre vitamina D din cauze de ANA.
cica la persoanele cu ANA pozitivi sau cu boli autoimune e si carenta de vitamina D.
din ce-am citit multi cu autoimune au probleme si cu tiroida. ceva cu ca+vit.d.
eh...si in contextul in care tot ma chinui sa ajung la endocrinolog ma gandeam ca ar trebui sa-si dea seama endocrinoloaga daca ar trebui sa verific vitamina D. dar ma astept sa nu....
QiaoBing spune:
sabina la mine abia al 6-lea endocrinolog s-a impiedicat de vit.D
5ab1na spune:
hihihi qiao eu luna trecuta il aveam pe domnul folicul in ziua 6 de 14 mm. si eu am E2 mare in ziua 3. baba baba. si da grecul are dreptate. sunt ametite ovocitele astea imbalsamate de estradiol.
cand e E2 mare creste si TSH. e un cerc vicios din care nu stii cum sa iesi. ar trebui doar ei sa aleaga protocolul corect. sa nimerim noi un ciclu bun sunt slabe sanse.
5ab1na spune:
qiao mai investigheaza problema. la unele din bolile manifestate clinic ale celor cu ANA pozitivi sunt si dureri musculare si de oase.
iti dai seama ca eu ma pipai de cateva zile si mi se pare ca ma doare peste tot.
QiaoBing spune:
sabina eu nu mai mai pipai pe nicaieri Iar daca creste si TSH odata cu estradiolul, da doamne, ca al meu mai avea putin si facea pac si disparea. inca nu m-am decis daca mai fac FIV sau nu, asa ca in acest moment ma intereseaza strict starea mea de sanatate.
uite aici despre implicatiile VitD in sarcina
http://www.treeoflife-acupuncture.com/uploads/pdf/vitamin-d-in-pregnancy-and-lactation.pdf