Clubul "babelor" FIV-oase 14
Raspunsuri - Pagina 10
Lara27 spune:
Ana, pai la voi acolo, "limitrofii" cred ca e acerba concurenta si spriritele sunt deja inflacarate..clinicile de specialitate sunt deja probabil borderline cu toleranta si incep sa ia atitudine (neconstructiva) fata de competitie..
le: Ana, cred ca le sperii putin pe fetele care sunt la primul fiv la Szeged, si care inca n-au experienta proprie..
to be continued..
5ab1na spune:
ah si la al doilea l-ai convins sa fie fara AC?
fata descurcareata.
dar nu-i amari inima aadinei. in fond eu n-am inteles cum fac rau AC-urile astea (pe mine ma dezechilibreaza dpdv hormonal) dar care e mecanismul de actiune cu trombo nu-l stiu. oricum aadinei ii este mai bine cu clexane decat fara nu?
mai fetelor...eu fusei la o no-name din iasi care nu stia ce inseamna cuvantul antagonist dar voia sa vin la clinica "ei". atentie este vb despre clinica doctorului onofriescu si nicidecum a ei. ea n-are nici o treaba. dar le place sa-si dea cu firma in cap si vorba larei: sa nu invete nimic, sa trateze pacientul cu neseriozitate, sa sa sa etc.. of eu numai cand ma gandesc ma enervez f tare.
mai mult decat atat nu-mi raspundea la intrebari in timpul consultatiei: pe principiul de ce nu-l intrebi pe doctorul cu care faci fiv. d'apai sa stii ca eu nu m-am lasat si am zis: doamna imi raspundeti la intrebare? eu am venit aici pt o a doua opinie. atata doar mai trebuia sa spun: ca n-am venit sa fac o poza pe care sa dau un milion de lei.
Lara27 spune:
Aadina, nu vreau sub nicio forma sa te amarasc..te rog mult, fa abstractie de parerea mea, legata de AC si clexane
to be continued..
anaasta spune:
Doamne, Sabina, ce diferenta este... oare cand va ajunge si la noi sa fie ca dincolo?! Sa fie bunul simt, profesionalismul, decenta etc. cele generalizate si rar de tot sa mai dai peste incompetenta, lipsa de profesionalism, de respect, de seriozitate etc.
PK a fost extraordinar cand am fost noi la el, nu am avut impresia ca ma trage in piept din dorinta de face clinica cat mai multi bani, ca e musai sa merg la ei sa fac FIV. A fost profi, decent, serios, amabil, intelegator, chiar ii explica sotului cum chestiile astea sunt foarte sensibile pentru femei si e normal sa apara emotii puternice si e de inteles bla, bla... deoarece sotul meu ii explica cat de trista am fost eu din cauza AMH-ului...
Later edit - Hopa! Ma duc dincolo sa vad ce am creat, sper sa nu se sperie nimeni, nu asta a fost intentia... Sorry..
5ab1na spune:
qiao citit notat multumesc
mai dar cat costa analiza asta cu vit d la synevo.
tztztztz
si cate asigurari platesc. mama lor de doctori si de sistem.
ca eu a trebuit sa aflu de pe internet si de la qiao de vit d. daca m-as duce la 80% dintre endocrinologi (desi cred ca in cazul iasi-ului e vb de 99,9%) n-ar sti, n-ar recomanda si oricum cred ca statul roman nu stie de compensate la vit. d.
mi s-a amanat programarea la endocrinolog...DIN NOU. va trebui in curand sa ajungem cu pile si la privat.
anaasta spune:
Sabina, Qiao, ce e cu vitamina D si endocrinologia?! Cum s-a manifestat la voi carenta de vitamina D?
viotimis spune:
Lara, multumesc !
Sabina, ai un PM
Ana, acum sunt pe final cu FIV 2 la Szeged si nici gand de loturi ... nu cred sa se fi facut vreodata pe loturi la ei
la noi aici da !
QiaoBing spune:
hello
eu declar oficial ca sunt cu capul ... uite cat e ceasul si nu am facut mare lucru la servici, am stat si am citit tot, 3 zile si ceva.
Mie nu mi-a ajuns intalneala (ssst, am ajuns i tarziu, dar motivat) ... era cam mult zgomot de fond si fum, ca as mai fi stat la palavre, ca nu am reusit sa vorbesc pe indelete cu fiecare in parte
Vroiam sa va zic ca am rez la hormonale. Mi s-a dublat TSH-ul 0.1612 de la 0.08 !!! FreeT4 1,19, T3 1.11. ATPO < 1.
Estradiolul 124 - nu e cam maricel ?!?, FSH 8.07, LH 3.33, Prolactina 25.49, Testosteron 0.11 (interval 0.13-1.08)
Hemoleucograma e varza, cica neutropenie, dar nu ma agit, imi imaginez ca fiind dupa FIV nu avea cum sa iasa bine. Am uitat sa imi fac Ca, de Vit.D nu am avut bani acum.
Hai ca ma apuc si eu de treaba
(mocofanul !)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)