Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
tinuta78 spune:
Neatza si de la noi. Am baut cafeluta, buna buna, parca ar mai merge una , dar... mai bine nu
Multumesc mult pentru lamuririle legate de analizele pe care trebuie sa le mai fac. O sa incerc sa ajung la Fundeni pentru anticorpii anti A. Si sa-mi fac curaj si pentru glicemia provocata. Legat de pregatiri... vad ac voi sunteti deja in mare verva. Noi n-am luat nimic. Vrem sa renovam putin apartamentul, dar le-am camlasat pe toate pentru perioada de prenatal. Sper sa ma mai lase burta sa fac ordine dupa mesteri. Abia dupa ne gandim ce ne trebuie, in functie si de ce mai primim de la prieteni (tip SH).
O saptamana frumoasa si insorita
27+
diana85 spune:
Buna dimineata burticutelor!
Pe langa cafeaua lui Elly noi dam o praji, ca azi a mai implinit o saptamana inimosul meu!
Gyan, teoretic il infasezi in primele saptamani/luni ca sa il linistesti cand plange ori cand vrei sa il adormi. Deci, in principiu seara si noaptea le folosesti preponderent.
Clara, Cori, multumesc mult pentru ideile cu "sacul de dormit". Eu le-am tot vazut dar nu m-au atras, gandindu-ma ca daca e sub paturica nu are nevoie si de sac, ca doar nu-l bag gol in sac. Parea prea mult. Acum ca ziceti ca fara paturica... o sa ma uit mai atent la ele.
Dar daca-l pun in paturica de infasat, apoi il pun si in sac? Pare cam mult. Ori incep sa folosesc "sacul de dormit" cand renunt la paturica? Si mereu sub cele doua un body cat mai subtirel ma gandesc...
Diana 31+ cu Mirciulica
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana85 Buna dimineata burticutelor! Pe langa cafeaua lui Elly noi dam o praji, ca azi a mai implinit o saptamana inimosul meu! Gyan, teoretic il infasezi in primele saptamani/luni ca sa il linistesti cand plange ori cand vrei sa il adormi. Deci, in principiu seara si noaptea le folosesti preponderent. Clara, Cori, multumesc mult pentru ideile cu "sacul de dormit". Eu le-am tot vazut dar nu m-au atras, gandindu-ma ca daca e sub paturica nu are nevoie si de sac, ca doar nu-l bag gol in sac. Parea prea mult. Acum ca ziceti ca fara paturica... o sa ma uit mai atent la ele. Dar daca-l pun in paturica de infasat, apoi il pun si in sac? Pare cam mult. Ori incep sa folosesc "sacul de dormit" cand renunt la paturica? Si mereu sub cele doua un body cat mai subtirel ma gandesc... Diana 31+ cu Mirciulica |
Felicitari pt o noua saptamana! Sa fiti sanatosi in continuare!
Si eu vreau sa-i iau puiului saculet de dormit Imi plac la nebunie, si mi se par confortabile. Tot asa m-am gandit si eu, sa-i dau un body subtirel pe sub saculet. Si la infasat la fel.
Depinde mult insa si de cat de cald va fi in casa. Eu stau la etajul 4, si deja se cunoaste ca s-a mai incalzit afara.
Elly 31+ cu Babyboom
AMR 8+ saptamani!
joana2672001 spune:
Neatza burticute!!!
Bun sa incep sa ma laud si eu cu achizitiile din week end:D.
Am fost la Ikea de unde am cumparat patut si comoda pt printisor!!! Sunt atat de mandra. I am luat si un set de lenjerie, o salteluta pt infasat , aparatoare pt patut (nu stiu daca le vom folosi musai insa le am luat sa fie:))). De abia astept sa le aranjam in camaera si sa fac o poza sa va arat
Mi am notat si eu linkurile pt scutece de infasat, chiar este o idee tare buna, sper sa gasesc si in RO, poate la mother care sa vedem.
Eu o sa ma duc maine sau poimaine sa mi fac analizele de trim 3, mi a dat o lista super lunga dr. Offf iar imi ia sange
Si acum vreau sa va intreb ceva , nu dati va rog din suflet cu pietre. Eu cad am ramas insarcinata eram fumatoare (cam 10 tig pe zi). Bun dupa ce mi a iesit tetsul pozitiv m am lasat insa nu mergeam la baie. Apoi am inceput sa fumez jumatet de tigara dimineata cu multa apa, si seara. Stiu ca nu e mult, insa a inceput sa ma macine rau constiinta dar credeti ma ca fara nu tu toy toy. Stiu ca mai erau printre noi fumatoare, voi mai fumati? Sau macar asa ca mine?
Ioana, mamica lui Cristian 30 saptamani +
AMR 9+ Saptamani
joana2672001 spune:
Dragelor, in week end si mai exact sambata am clacat nervos. Nu mi s a mai intamplat sa plang si sa suspin atat de tare de ani de zile. M am cam ciomdanot cu sotul pt ca 2 zile la rand am fost foarte nervoasa insa fara motive anume, si ma enerva in tot ce imi spunea pt ca imi schimba planurile mult gandite legate de carut/ patut/ etc. Aveam impresia ca nu se implica, ca nu l intereseaza, ca nu face decat sa fie carcotas, eh si uite asa am plans si urlat si certat de mama mama. Niciodata nu ne am certat atat de tare , de fapt eu ma certam si simteam cum iau foc de nervi
Cred ca hormonii mei sunt varza, ca orice lucru il exagerez de o mie de ori, si cand ma gandesc ca eu ziceam ca eh nu se poate ca in sarcina sa fie chiar asa, na uite ca am patit o eu.
Gata m am descarcat, de abia asteptam sa vb cu voi, ufff ce m am eliberat , sa speram ca nervi vor ramen in limite normale de acum.
AMR 9+ Saptamani
tigruta spune:
Neatza burticute dragi..
Doriti cafea buna buna??
DiaNA tare mult ma bucur cand vad ca mai trece inca o saptamana..tineti-o tot asa
Ioana eu am fost fumatoare da, dar m-am lasat de cand am aflat ca sunt insarcinata..asta e nu poti nu poti dar nu iti mai fa atatea mustrari de constiinta..sa nu se inteleaga ca te incurajez dar te inteleg perfect..jumatate de tigara chiar nu e mult..dar incearca totusi cu alimentatia, mananca pere, prune uscate si ce mai ajuta tranzitul daca doar asta e motivul pt care fumezi jumatate de tigara ca se poate si fara sa stii..
Cat despre cearta cu sotul ohoo,am fost vreo 4 zile foarte calma de si eu ma miram dar si cand m-a apucat ne-am certat destul de rau, sau mai bine zis m-am certat..chiar imi spunea tu trebuie sa te descarci ai stat prea mult timp
Am pus sa fac o supa de legume si fierbe apa
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+
joana2672001 spune:
Ce spuneti de salteluta asta?
Din cate am mai citit cica din fibra de cocos trebuie sa fie. O fi buna asta?
http://www.strollers.ro/Saltele/Saltea-cocos-Spuma-Cocos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx
AMR 9+ Saptamani
BelissimaEva spune:
Joanna , da , asta este salteluta de cocos care trebuie pentru bebel! Sa te asiguri ca are dimensiunile potrivite pentru patutul pe care l-ati achizitionat
Felicitari pentru cumparaturi .. sa le folositi cu placere
``````````````````````````````````````````
cu Dorian 28 weeks +
ella81it spune:
Buna dimineata!
DIANA ms ptr. prjitura si la mai multe saptamani lui MirciulicaAm citit ca ai iesit la cumparaturi zilele trecute ,sa poarte santos bebe hainutele luate.Si eu la fel ca tine fac,cand si cand ma uit in sifonier la cele3 costumase cumparate
Nu o sa mai cumpar nimic acum,la Alex am exagerat si am foarte multe hainute noi.
JOANA asteptam poze cu tot ce ai cumparat!Si eu am avut o sedinta de palns acum jum.ora sa ma descarc!
Vorbeati portbebe,am avut si eu doar ca l-am folosit putin,nu reuseam sa il pun singura in schimb in casa am folosit asta http://www.ebaby.it/fisher-price-1/fisher-price-sdraietta-acquario-luci-e-suoni.html
si alt lucru care l-am folosit pana acum vreo 2 luni este
http://www.ebaby.it/chicco-1-2-3-4-5-6-7/seggiolone-polly-2-in-1-chicco.html
Si eu trebuie sa fac saptamana asta analizele de trim.3 si saptamana viitoare merg la gine,o sa imi faca morfologica ,sa speram ca o sa fie totul bine.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Ce spuneti de salteluta asta? Din cate am mai citit cica din fibra de cocos trebuie sa fie. O fi buna asta? http://www.strollers.ro/Saltele/Saltea-cocos-Spuma-Cocos-120-X-60-X-10_codePB-120-60-10.aspx Ioana, mamica lui Cristian 30 saptamani + AMR 9+ Saptamani |
Joana uite aici, preturi ceva mai bune:
http://www.mykids.ro/camera-copilului-c1/saltele-patuturi-copii-s43.html
Eu ies ff bine la toaleta dc dimineata pe stomacul gol mananc un kiwi sau doi. Iar eu de 2 ani asa, beau si un pahar cu tarate de la plafar, inmuiate in apa de seara( 2 lingurite de tarate, puse cam in 250 ml apa de seara, si dimineata le amesteci si le bei asa) Nu au un gust prea grozav, dar cu timpul te obisnuiesti cu ele
Pe mine m-au ajutat mult la tranzit, pt ca desi nu eram constipata, nu reuseam sa ies in fiecare zi.
Tigruta buuna cafeluta! Sa ne spui cum a iesit si ciorbita.
Elly 31+ cu Babyboom
AMR 8+ saptamani!