Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Seara buna!

Legat de baby carrier, eu am de la Baby Bjorn si arata cam asa :

www.baby-walz.de/Autositze-Kinderwagen/Tragen-Taschen/Babytragen/group/328/product/4953535/L/0/Tragesitz-Miracle-Design-2012.a833.0.html?pgpkl=c2b7468865ca3080a2f2fa14338259ea" target="_blank">http://www.baby-walz.de/Autositze-Kinderwagen/Tragen-Taschen/Babytragen/group/328/product/4953535/L/0/Tragesitz-Miracle-Design-2012.a833.0.html?pgpkl=c2b7468865ca3080a2f2fa14338259ea

Bine, ca nu nou, costa 150 de euro...l-am luat second, desi cred ca nefolosit, am dat 30 euro.

Sper sa am posibilitatea sa-l si folosesc, daca spuneti ca se distribuie greutatea mai ales pe bazin...na, sper sa ma pot incumeta la asa ceva, dupa cezariana Pentru ca nu sunt genul care sa stea cu copilul in brate si sa nu imi fac treburile casnice, de ex. Si acum, cu picioarele mele de elefant, cica ar trebui sa stau cu roatele-n sus, dar nu ma tine mult, dupa juma de ora tot gasesc ceva de facut.

Anitta, si noi stam la et. 2 si am un carucior mare, pe care cu greu l-as putea manevra pe scarile noastre care sunt si in spirala, il lasam si noi la boxa (care e la parter).

O seara frumoasa fetele!

30+ cu Stefan
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

ANITTA - da, se poate purta inca din primele zile de viata. Exista un insert care se aseaza la interior pentru nou-nascuti.
De asta imi place Ergo-ul atit de mult (ca am incercat diferite alte modele de pe piata) insa acesta este foarte bine gindit si creat atit pentru nevoile mamei cit si ale bebelusului. Asa cum bine ai observat la celelalte marsupii, copiii stau mai mult spinzurati decit asezati, ori Ergo e conceput anume pentru a sustine cit mai bine bazinul copilului.
Daca intri pe site-ul lor oficial, explica ce si cum exact.

http://store.ergobaby.com/

In ceea ce priveste hainutele, o-ho, cita dreptate ai. Sunt niste reduceri absolut dementiale. Eu haine si chestii mai ieftine ca-n State n-am mai vazut. Poate doar in China or mai fi.:)

De multe ori stau si ma mir cit de scump e la noi si cum de isi permit parintii sa cumpere tot ce-i trebuie unui copil, chiar strictul necesar, fara fite sau alte chestii. Cred ca taxele sunt mari, nu-mi dau seama de ce se vind atit de scump.

Va pup,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Tzuky, nici in suportul tau bb nu sta bine, luandu-ma dupa fotografie. Zona aia dintre picioare e prea ingusta, iar copilul sta cu picioarele atarnate - deloc comod si nu face bine la articulatia soldului.
Alma, nu stiam de manduca, adica am citit pe diagonala despre asta pana acum, cand ai scris tu. Arata fain si pare foarte durabil si stabil pentru copil. De asemenea vad ca e scump, ca si ceea ce a pus Clara. Cred ca raman pe wrap si mei tai, dar nu se stie de unde sare iepurele cu banii.
Andra, am gasit pe okazii, dar pana ma hotarasc eu, sigur o sa se vanda.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Pt sisteme de purtare bebe:
http://www.poarta-ma.ro/
http://www.sling.ro/ (ofera si consiliere pt alegeri personalizate)
Noi am avut un sling cu inele, nu mai sta in el nici picurata..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 22s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

http://hiphip.ro/ pt manduca si scutece refolosibile (dar cu preturi cam mari, dupa parerea mea), dar macar sa va faceti o parere dc vreti sa 'aprofundati' mai bine subiectele..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 22s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Anitta and Co. multumesc pt info.
Eu am produsul pus pe registry pt baby shower.Acum sunt bulversata rau.Sigur nu as vrea un produs care sa ocupe loc in casa(nu conteaza daca am dat bani pe el sau l-am primit cadou).Cit despre sling style devise-eu am sa stau acasa cu cel mic doar 3 luni.Pe urma ursul va fi stay at home daddy pina la un an- iar pe el chiar nu il vad cu rap-ul dupa el.Cred ca o sa renunt de tot la sistemul asta de purtat copilul.
Ramine sa ne inarmam cu un carut comod pt bebe.
Deocamdata mi-au ramas in minte astea.Noi nu alergam,dar mergem mult pe jos,vara in parc si iarna in mall.Deci planuiesc sa il folosesc pt aprox 2,21/2 ani.Daca aveti rabdare si curiozitate orice comentariu este bine primit:
http://www.amazon.com/Chicco-Cortina-Keyfit-Travel-Hazelwood
http://www.amazon.com/Eddie-Bauer-Adventurer-Travel-Stonewood
Ma bucur ca am pus link-ul si ca am invatat ceva azi.Eu una l-am ales pt ca mi s-a parut ca bebe are sustinere pt cap si pt coloana.

28+ Alexander Matthew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

noi am reusit sa facem si prima cumparatura - caruciorul:) am fost in magazin sa probam/test drive carucioarele ca sunt asa multe modele ca nu poti sa te hotarasti doar din review-uri. La noi criteriile au fost sa fie usor, cel mai usor, sa aiba si landou pentru nou-nascut si sa fie usor de strans/desfacut. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Neatza Dragelor,
Stiu ca s-a tot vorbit in ultimul timp de alaptat, de biberoane, de pompe de sani dar eu tot nedumerita sunt!
Ideea este ca imi propun sa nu vad urma de suzete, biberoane, sterilizatoare in casa la mine... dar pompa de sani sa inteleg ca este un Must Have ?? Sanul trebuie golit zilnic .. inainte sau dupa alaptat?? Nu am de gand sa beau zilnic bere .. si totusi..Cand si cum se foloseste? Am gasit o oferta de Avent si vreau sa stiu daca TREBUIE cumparata!
Stiu ca isi cumparase cineva de curand Garmastan cu 35 ron! Eu am gasit astazi la farmacia BellaDonna CU 24 ron si am ramas foarte mirata pentru ca intrebasem acum cateva zile , la o alta farmacie unde costa 40 ron!!
Clara, foarte interesant Ergo-Carry-ul! Am salvat si eu link-ul :)
Aever, postezi si tu , te rog, site-ul cu hainutele la preturi bune de care mentionai acum cateva zile?

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 28 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineata! Va poftesc la o cafea aromata!!!
Vad ca vorbiti de diverse sisteme de purtare a bebelusului. Eu la cea mica nu am folosit decta caruciorul dar am avantajul ca stau la casa.
Belissima pentru mine cu siguranta pompa de san va fi necesara. Stiu ca toate cunostintele mele care au alaptat au avut nevoie de ea. E drept ca e necesara doar in primele 2-3 saptamani de viata a bebelului dar pe mine m-a ajutat foarte mult.
O duminica placuta in continuare!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata burticutelor!

Mi-ati dat niste idei foarte faine cu sistemele de purtat - nu ma gandeam ca o sa am nevoie (caruciorul mi se parea suficient), dar mi-a placut mult Moby-ul elastic pentru ca as putea sa-l tin cu mine mereu cand mai trebaluiesc pe acasa, plus ca mi se pare minunata apropierea asta pentru a-l calma cand plange. Inca nu sunt decisa dar e pe lista .

Clara, mi-a placut mult caruciorul al doilea - Eddie Bauer, e foarte asemanator cu cel pe care ma gandesc sa il iau (Graco Quatro Travel System).

Ioana, felicitari pentru achizitie! Dar un link, o poza, ceva, nu ne arati?

Daca tot suntem la capitolul achizitii, stiu ca erau mame doritoare sa infasoare copiii la inceput pentru a-i calma. Mie mi se pare un pic dificil infasatul cu o paturica/panza (poate ma insel) si mi-a placut mult asta: http://www.amazon.co.uk/Kiddopotamus-Swaddleme-Cotton-Circle-Bears/dp/B000CC5EKM/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1330846867&sr=1-2.

Ieri am evadat sa completam garderoba . I-am luat cateva hainute pentru primele zile, sunt absolut adorabile. Le-am pus cu umerase in dulap si tot il mai deschid sa ma uit la ele. Mie mi se par mici mici mici de tot. Nu am luat prea multe pentru ca sincer nu stiu la ce sa ma astept: daca ar fi fost nascut la termen stiam ca o sa fie mare. Daca poate se naste mai devreme... cred ca o sa fie mic mic. Asa ca, sper ca am nimerit-o cu masurile.

Si vroiam sa va mai intreb ceva: bebe doarme cu perinita de la inceput? Si il invelesc cu...? O paturica de bumbac, un cearceaf usor, o pilota? Habar nu am. Tinand cont ca va fi aprilie-mai si vreo 15-20+ de grade la Lisabona, frig nu o sa fie.

Diana 30+ cu Mirciulica

Mergi la inceput