Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua si de la noi!
Azi am fost la doctor sa iau trimitere ptr.analize apoi la o cafea cu o prietena!Ce bine e la plimbare
Am vazut ca vorbeati despre nastere prematura,chiar ieri am citit un articol intr-o revists italiana.Aici scrie ca sunt 2 grade de prematuritate,copii nascuti pana in 32 sapt.se numeste prematuritate grava si copii nascuti intre 32 si 37 prematuritate usoara.
Mie personal doctorul mi-a spus ca ar fi bine sa ajung la 34 sapt.atunci bebe poate respira singur!
Eu vreau sa ajung la 37 ,adica sa nasc pe 1 mai

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor am venit de la eco si sunt asa de happy :) Eu am mereu emotii cand ma duc la eco, nu ma intrebati de ce ca nu stiu :)))

Bun Crsitian dragul de el are 1.800 kg la 31 sapt si 3 zile, dr spune ca totul este foarte bine, colul de 3 cm cu orificiile inchise, avem o esarfa de cordon insa nu ne facem griji. Doamne ce putin mai este si ne tinem comorile in brate, hai ca iar bocesc .

Placenta cica este de gradul 2 spre 3 insa sa nu mi fac griji ca asta este bine, oricum de acum merg la control din 2 in 2 saptamani.

Va pup

Ioana, mamica lui Cristian 31 saptamani +

AMR 8+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Eu abia acum o ora am facut ochi, am dormit asta noapte neintoarsa, se cunoaste ca am umblat ieri creanga toata ziua. Bebs m-a certat aseara ca nu stam cuminti acasa...m-a boxat fara mila.
Clara si Andra multumim pentru link-urile cartilor, eu una le-am salvat si momentan ma gandesc daca sa-mi iau un kindle sau sa le citesc pe calculator. Am o intrebare, daca imi cumpar o carte in format kindle de pe amazon o primesc pe email sau imi trimit CD/card memorie?
Joana felicitari pentru bebe voinic.

Elena 26+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata burticutelor!

Ella, ma bucur ca in sfarsit vii fericita de la medic .

Ioana, bravo voinicului . Ieri ma apuca si pe mine teama cand am vazut semnatura lui Titi. Trece timpul...zboara!

Elena, cand iti cumperi Kindle ori chiar si o carte pentru Kindle ti se creeaza un cont al tau, ceva de genul elena.nume@amazon.com. Cand cumperi ceva totul merge in "cont". Contul ala il poti sincroniza cu Kindle-ul ca si aparat, ori daca nu ai aparatul e o aplicatie de PC pe care poti citi cartile cumparate. Incearca sa cumperi o carte gratuit (sunt multe de tot) ca sa intelegi cum functioneaza. Practic, nu dureaza mai mult de 2 minute din momentul in care cumperi cartea pana cand poti sa o citesti (pe Kindle ori PC). Daca mai ai nevoie de detalii intreaba-ma, sunt fericita posesoare a unui Kindle dupa ce am studiat "problema" cateva luni. Sunt foarte foarte multumita, cu atat mai mult cu cat cheltuiam o gramada pe carti, erau greu de mutat din loc in loc (si ma mutam des), plus ca oferta in engleza era destul de limitata. Trebuia sa citesc ce gaseam, nu ce doream.

Acum, cartea Dr. Karp nu ti-o recomand sa o citesti pe un Kindle. Nu e cea mai buna metoda de a citit o carte pe care mai mult o rasfoiesti si consulti periodic. Kindle-ul ideal pentru beletristica, dar nu l-as folosi pentru carti de bucate de exemplu, ori alte lecturi "punctuale".

Cred ca Clara (sper ca nu ma insel) ne daduse filmul ce a fost scos de acelasi doctor pe baza cartii, care ilustreaza perfect principiile. Recunosc ca inca nu l-am terminat dar cat am vazut mi s-a parut genial. Eventual mai putem face o data upload la filmulet undeva sa-l descarce si alte doritoare. Eu am zis ca prima data am sa ma uit la film si daca am nevoie am sa comand si cartea - dar in format fizic.

Diana 31+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata!

Pupicei multi de la noi!

Joana, felicitari pt super rezultatele de la echo!

Diana cum mai esti?
Si eu am vazut filmuletul dr Karp, e foarte foarte util, si am inteles multe lucruri legate de cum percep bebelusii primele luni din viata lor si cum trebuie sa ne purtam cu ei ca sa le facem adaptarea la noul mediu cat mai usoara.
Eu stiu ca Nana ne-a lasat pe transfer filmul.
Chiar asa, Nana n-a mai intrat de la sarbatori. Sper sa fie bine.

Elly 31+ cu Babyboom

AMR 8+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

E gata si casuta noua:

Capitolul 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Andra si eu am mers oarecum pe autodiversificare adaptata dupa mine in sensul ca i-am dat si pasat..dar se vede sa stii fata de verisorul lui spre exemplu care e mai mic cu 4 luni si mananca si acum pasat..eu sunt multumita in sensul asta..
Apropo fata ta mananca singura presupun.. inca ii mai dau eu mai ales ciorbita pt ca nu am rabdare..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+

Ai procedat foarte bine, pot merge de minune impreuna, noi nu i-am dat deloc pasat, dar dr a zis sa facem cum credem, ori mergem 100% pe BLW ori alternam. Oricum, multa lume ne-a sarit in cap, ca suntem nebuni, ca ne batem joc de copil, ca se poate ineca bla bla bla. E, nu s-a inecat deloc, mananca singurica in general(ii mai dau eu ciorbitele sau ce este cu sos, intelegi tu) si asa cum zici tu, avem si noi in gasca copii de varsta ei care inca mananca pasat.
Dar hai ca am dat-o in altele, vorbim de copiii mari pe forumul de gravidute, suntem off-topic

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput