Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ANDRA_C despre ce carticica vorbesti???m-ar interesa si pe mine ca pe zi ce trece e tot mai incapatanata piticuta mea.,numai cu "nu" in brate sta:),rareori vine cand o chem,imediat se bazaie daca nu ii dam ceea ce vrea..asa ca daca ai niste tips-uri pt asa ceva...help us, please:)

am vz ca vb de cremute pt cei mici...noi aici am folosit FREZYDERM ,de la farmacie,au si sampon si crema pt iritatie la popou...dupa vreo 8-9 luni ,am trecut la Johnsons-crema de corp si SUDOCREM care e super buna(grasa) pt fundulet iritat..imediat trece cu asta..cu siguranta o sa o fol de la inceput la bebe2..nu stiu daca se gasesc in tara,ca eu mereu am venit cu ele la mine,dar macar de SUDOCREM puteti intreba...pe asta o recomand pt ca e tare tare buna..
http://www.farmaciastejara.ro/sudocrem-125-ml-p-2222.html asta este..deci se gaseste si in tara

http://www.farmablu.ro/farmacie/frezyderm-spuma-bebelusi-x-150ml-bfm150 si frezyderm, de comandat online..

noi ne-am inteles excelent cu asta si sunt alcool free, se curata imediat cu apa, nu trebuie sa pui o tona de apa in capul bebelusului ca sa se duca samponul..

ohh,TITI, cand va aud cu travaliu de 12 ore ma ingrozesc,eu eram terminata dupa 4 ore...
la ASTEROPI intradevar a fost nastere provocata ,pt ca aveam deja dil 2...si fiind si primul copil ,mi-a fost teama sa nu mi se rupa apa acasa, sa ma panikez, sa sa sa...acum ,insa as vrea sa o las pe bebita sa vina cand vrea ea...dar sper ca nu in toiul noptii, ca sa trebuiasca sa sculam pe toata lumea..dr ,moasa, rude,etc:)))
si totusi..ma astept la o nastere prematura..nu cred ca reusim sa incheiem 38-39 de sapt....pe Asteropi am nascut-o la 39s+1zi...cu 3100 gr si 51cm..

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

AEVER frumoase carucioarele..dar mi se par extrem de scumpe..cel din al doilea link mi-a placut tare mult ca era 3 in 1, cu landou si scaun de masina...noi am fol la greu landoul..ca sa nu mai zic ca aveam patut cumparat dar pana la 6 luni( cand deja se intorcea singurica si devenise periculos) a dormit in landou,,,o faceam cate 2-3 ture in casa si imediat adormea ..si in caz ca se trezea doar leganam putin carutul si adormea la loc

MIRINA5 ..wooww,pesti cu ascen in pesti...draga de tine,trebuie sa fi asa sensibila si devootata in tot ceea ce faci...si pitica mea tot pestisor e, sotul la fel...tare mult imi place zodia asta si m-am bucurat cand am aflat ca fii-mea va fi pestisor..eu sunt racoaica,cu ascen in Fecioara si da,se pare ca dupa 30 de ani, are influenta mai mare ascen decat zodia,pt ca exact ce ai scris tu de obsesia pt perfectiune,exigenta si corectitudinea exagerata...exact asta ma caracaterizeaza pe mine in mom asta:)..si mai sunt si vorba lunga:))

MIHA81 hihi,si noi o sa sarbatorim pe 8 martie..cu mare mare fast, si ziua femeii,mamei si pe piticuta mea draga care a venit pe lume pt mami ei intr-o zi speciala..

fetelor eu nu va recomand sa cumparati cantar pt bebe, pt ca eu una devenisem paranoia..in fiecare zi cantaream copilul si ma stresam ...pana mi-am dat seama ca nu e bine..si l-am dat
si nici masa pt infasat..se gasesc niste 'planshe" de mushama pe care le poti pune oriunde(noi pe canapea in sufragerie,de fapt pe puf-ul de la canapea) si a fost tare comod asa..
si noi avem cam tot ce ne trebuie de la Asteropi, si fiind tot fetita iar, nici haine nu am avea nevoie..insa ,nu m-am putut abtine si i-am luat cate ceva , mai ales ca am gasit la reduceri si sunt body-uri din coton organic.....da asa imi place sa va citesc cand scrieti de noile achizitii pt bebe..imi aduca aminte de euforia si fericirea pe care le aveam si eu la prima bebita

pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

ANDRA C - ma bucur sa aud ca ti-a fost de ajutor cartea. Pentru mine, a fost absolut o revelatie atunci cind am citit-o. Odata ce am priceput ce se intimpla in capsorul lor, lucrurile au capatat mult mai mult sens si am reusit si reusesc in continuare cu succes sa trec peste multe situatii care ar putea deveni "de criza".:)
Noi, oricum, aplicasem cu mult succes si metodele sale din "Happiest baby on the block", asa ca aceasta carte a fost mai mult decit binevenita in casa noastra.

ASTEROPIPAN - cartea despre care vorbeste ANDRA se numeste "The Happiest toddler on the block", scrisa de dr. Harvey Karp. Uite aici un link:

http://www.amazon.com/Happiest-Toddler-Block-Cooperative-Four-Year-Old/dp/0553384422/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331085721&sr=8-1

Va pup,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

buna dimineata burtici..poftiti la cafea
Nu pot sa cred ca iar a nins si ce frig e afara..in weekend avem de gand sa mergem la Iasi la sora mea, trecem mai intai pe la mama dar tare ma enerveaza vremea asta, ca eu vreau sa fie cald sa ma pot plimba in voie..

Sudocrem folosesc si eu pt Luca de mic si sunt tare multumita de ea..ii trece imediat iritatia..cand era mic s-a irirtat foarte tare si am incercat diverse creme si mi-am aduc aminte ca am o mostra de sudocrem de la clinica si am incercat-o si cu asta am ramas..noi nu folosim servetele umede decat in cazuri extreme, cand n-am posibilitatea sa il spal pt ca se irita foarte tare de la ele..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata!

Buna cafeluta

O zi frumoasa sa avem

Deea 25+ cu dolofanel

Mergi la inceput

La mine nu functioneaza facebook

Edit:toata lumea a intrat pe mess e panica daca nu merge facebook

Deea 25+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Deea cred ca au o problema ca nici la mine nu functioneaza..

Mergi la inceput

La strengari a nascut o graviduta la 32 de saptamani o fetita de 1620 gr. si 42 cm si sunt bine amandoua.
A avut o complicatie de la placenta previa.
Super tare, ma bucur ca sunt bine.

Deea 26+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ramona, te-ai chinuit ceva. Sigur acum va fi mai usor
Asteropipan, aceea este cartea, ti-a dat Clara linkul, am comandat-o in Romania de la Books Express si a venit cam in 5 zile, sigur o gasesti si in Grecia. Eu de la ei comand multe carti care nu se gasesc la noi, aduc orice pe comanda.
Noi la Amana nu am mers pe varianta clasica de diversificare, i-am facut autodiversificare (la sfatul pediatrului, nu de capul nostru), pe scurt scurt ea nu a mancat nimic pasat si tot de la ei am comandat cartea Baby-led Weaning din care am invatat toti pasii autodiversificarii http://www.amazon.co.uk/gp/product/0091923808/?ie=UTF8&tag=babyledweanin-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=0091923808.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Andra si eu am mers oarecum pe autodiversificare adaptata dupa mine in sensul ca i-am dat si pasat..dar se vede sa stii fata de verisorul lui spre exemplu care e mai mic cu 4 luni si mananca si acum pasat..eu sunt multumita in sensul asta..
Apropo fata ta mananca singura presupun.. inca ii mai dau eu mai ales ciorbita pt ca nu am rabdare..

Mergi la inceput