Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Si eu am nascut mai devreme cu 3 saptamani, sper ca acum s anu mai fie la fel totusi...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Sincera sa fiu cred ca mai bine mai repede cu 2 saptamani decat la 40, mai ales daca e mare. Cumnata la nascut la 40 si ceva zile si avea 4 kg. Eu sincer ma multumesc si cu 3200 ca si Edi, nu mai mai chinui asa de mult.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 32+ Robert Aaron

AMR 7+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Da, oricum se considera la termen dupa 37, pentru o nastere naturala e de preferat sa fie bebita pana in 3,5, dar eu care fac oricum cezariana prefer sa fie la 39 saptamani.
Tu ai nascut usor?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Andra C am sa incerc sa pun masurile asa cum le vad eu:
Eu 34 sau mai mic ar fi XS si S in SUA
EU 36/38 ar fi M in SUA
EU 40/42 ar fi L in SUA
EU 44/46 ar fi XL in SUA
EU =>48 ar fi XXL, sau 1X,2X s.a.m.d in state.
Eu am primit cadou 2 sutiene costum de baie de la victoria secret,erau M(spun asta pt ca pina si in functie de producator pot apare diferente de size).Cupa e ok(natura nu a fost darnica)dar puteau fi mai mari in bretele(sunt suficient de lunguiata si robusta zic io).Fii f atenta cind comanzi mai ales daca e pe baza de hook (clame)si nu cu traditionala sforicica cu nodulet.
Clara- multumim pt info perna de alaptat si utilizarea ei.Nici eu nu sunt asa convinsa ca e o inventie "must have" pt mamici.Unele pot sa o foloseasca cu succes,altele o pot gasi incomoda.Am sa vaz si io cum imi e mai la indemina.
Pup sarbatorita de azi.
Un 8 Martie plin de voie buna,zimbete si flori.

28+ Alexander Matthew

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Andra C am sa incerc sa pun masurile asa cum le vad eu:
Eu 34 sau mai mic ar fi XS si S in SUA
EU 36/38 ar fi M in SUA
EU 40/42 ar fi L in SUA
EU 44/46 ar fi XL in SUA
EU =>48 ar fi XXL, sau 1X,2X s.a.m.d in state.
Eu am primit cadou 2 sutiene costum de baie de la victoria secret,erau M(spun asta pt ca pina si in functie de producator pot apare diferente de size).Cupa e ok(natura nu a fost darnica)dar puteau fi mai mari in bretele(sunt suficient de lunguiata si robusta zic io).Fii f atenta cind comanzi mai ales daca e pe baza de hook (clame)si nu cu traditionala sforicica cu nodulet.
Clara- multumim pt info perna de alaptat si utilizarea ei.Nici eu nu sunt asa convinsa ca e o inventie "must have" pt mamici.Unele pot sa o foloseasca cu succes,altele o pot gasi incomoda.Am sa vaz si io cum imi e mai la indemina.
Pup sarbatorita de azi.
Un 8 Martie plin de voie buna,zimbete si flori.

28+ Alexander Matthew

Mi-am luat si eu de la VS si imi sunt mici, sutiene normale. Acum nu as lua de la VS, ce mi-a placut pe site este pe la 140$...si sa risc sa nu-mi vina bine...Iti multumesc mult pentru raspuns, sa ai si tu un 8 martie superb!!!
Mie perna de alaptat mi-a fost utila, inainte de nastere o luam in brate la somn, ma ajuta mult, apoi statea copilul foarte bine pe ea. Si am dat 100 ron pe ea, nu foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

ANDRA C - ti-a raspuns FELICITY la perfectiune ca eu n-as fi stiut sa-ti dau si echivalentul in marime europeana, nu de alta, dar in Romania, eram intotdeauna marimi diferite, la haine, vreau sa zic.:) Aici, mi se pare mult mai clar si simplu sistemul de masurare. Eu sunt fie S fie 6 si gata nu mai complic cu alte cifre sau litere.:)
Oricum, daca vrei sa-ti mai faci o idee, iti mai dau un link catre un tabel de transformare al marimilor, poate te va mai ajuta pe viitor:

http://www.onlineconversion.com/clothing_womens.htm

Si asta ar fi un link pentru transformare numere la sutiene:

http://www.inchant.com/t-sc-braconversion.aspx

Astia de la Victoria Secret au un sistem ciudat, am luat si eu pentru cineva din Romania care mi-a dat nr. pe care il poarta in RO, am mers la Victoria Secret si l-au transformat de pe catalogul lor si l-am trimis in tara si nu-i vine fetei. Cel mai bine e sa te masori la ei in magazin si dupa ce afli exact cit ai in marimea lor, dupa aia nu mai e o problema ca-ti vin sutienele la perfectie.

Ah, referitor la cremute pentru bebei, eu am folosit la Bryce cu mult succes:

-crema WELEDA pentru fatuca:

http://www.amazon.com/Weleda-Calendula-Face-Cream-1-6-Ounce/dp/B000QURQQU/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1331065249&sr=8-4

- Earth Mama Angel pentru curulet.:)

http://www.amazon.com/Earth-Mama-Angel-Baby-2-Ounce/dp/B0021HR94K/ref=sr_1_1?s=hpc&ie=UTF8&qid=1331065337&sr=1-1

- Nature's baby organics pentru par si corp (adica la baita)

http://www.amazon.com/Natures-Baby-Organics-Tangerine-16-Ounce/dp/B002WC8E7U/ref=sr_1_2?s=hpc&ie=UTF8&qid=1331065414&sr=1-2

Va pup,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Da, oricum se considera la termen dupa 37, pentru o nastere naturala e de preferat sa fie bebita pana in 3,5, dar eu care fac oricum cezariana prefer sa fie la 39 saptamani.
Tu ai nascut usor?

Mai fetelor, si eu tot asa am ''trait'' cu ideea ca dupa 37s implinite e ''la termen''.
Insa tocmai cand sustineam eu mai sus si mai tare ca vreau ca bebelina sa vina cat mai repede, au scos astia un studiu (englezii) care arata ca bebelusii ce vin mai repde de 40 s, chiar si cu o sapt-doua sunt mai predispusi la anumite boli (ex astm) decat cei care vin la 40s.

Ceea ce nu e clar insa pt mine e cum anume poti fi sigur de varsta reala a bebelului, avand in vedere ca chiar si in cazul unui ciclu ''ceas'', ovulatia se poate produce foarte devreme sau foarte tarziu, nu neaparat ''ca la carte''.

Nu ma panichez, in fond bolile pot aparea oricand si la oricine, dar parca simt ca tot ce am luat pana acum de ''bun'' se descopera mai nou a fi fals.

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Tu ai nascut usor?

Acum vb despre mine, chiar daca voi face cezariana as vrea sa mi-o faca in ziua in care vrea bebe sa vina, nu sa fie ceva programat, sa vad daca va fi si medicul de acord, ca poate sa zica ca e periculos pentru ca e un uter cicatrizat, nu vreau sa risc nimic. Dar asa mult mi-ar placea sa vina cand e el pregatit
Acum referitor la ce ai zis tu, asa este, o prietena de exemplu a ramas prin z26 din 28, nu au cum sa calculeze exact. Doar in cazul celor ca mine cu inseminare. Asa stiu ca Amana a venit la exact 8 luni de la conceptie

Mai fetelor, si eu tot asa am ''trait'' cu ideea ca dupa 37s implinite e ''la termen''.
Insa tocmai cand sustineam eu mai sus si mai tare ca vreau ca bebelina sa vina cat mai repede, au scos astia un studiu (englezii) care arata ca bebelusii ce vin mai repde de 40 s, chiar si cu o sapt-doua sunt mai predispusi la anumite boli (ex astm) decat cei care vin la 40s.

Ceea ce nu e clar insa pt mine e cum anume poti fi sigur de varsta reala a bebelului, avand in vedere ca chiar si in cazul unui ciclu ''ceas'', ovulatia se poate produce foarte devreme sau foarte tarziu, nu neaparat ''ca la carte''.

Nu ma panichez, in fond bolile pot aparea oricand si la oricine, dar parca simt ca tot ce am luat pana acum de ''bun'' se descopera mai nou a fi fals.

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (26+) :)

Mergi la inceput

Clara, multumesc!!!
Vroiam sa-ti zic ca am inceput sa pun in aplicare metodele dr Karp din cartea recomandata de tine si ma inteleg de minune cu Ami acum, stiu exact cum sa o iau, sunt super incantata, am redus reprizele de crizute/plans la minim, multumesc pentru sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Nu pot sa zic ca am nascut usor. Travaliu a durat 12 ore din care 2 ore a fost perioada in care am inpins. La mine a durat asa de mult deoarece Edi isi intorcea nu stiu cum capul(am inteles ca pe spate) si nu putea iesi. Asa ca a durat mai mult si m-am chinuit mai tare. Dar deocamdata sper sa nu se mai intample si acum la fel.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 32+ Robert Aaron

AMR 7+ SAPTAMANI

Mergi la inceput