Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!
Raspunsuri - Pagina 20
dara76 spune:
Meg, cred ca trebuia sa fie Gabrielarusu azi si se reprogramase pentru sambata. Strumfy cred spera mult sa nu faca ceza.
Chiar, J.D., Sovi, cat timp v-a luat sa va invatati sa montati wrapul? Si adica sa-l montati rapid, fara sa transpirati?
Stiu ca mai e o tipa la bulgarasi care fara wrap nu s-ar fi descurcat prin casa cu bb3 colicos rau.
Stiu ca prima oara eu am zis ca n-o sa reusesc niciodata sa folosesc asa ceva (mai atragator parea sling-ul cu inele, pana am citit despre el), insa acum ma gandesc ca se poate orice cu multa perseverenta :)
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
J.D. spune:
Dara eu am 1.69 si tot ma deranjeaza la coaste. soacra/mea are 1.60 si a avut 2 copii de peste 4 kg. dave a avut 4,5 kg la nastere. Nu stiu cum l/a carat, sincer.
Din auzite cica intr/o saptamana te obisnuiesti cu legatul wrap/ului.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor
happylica spune:
monna, ma bucur ca sunteti bine si ca ne-ai scris. cand ajungeti acasa?
marci, la multi ani sanatosi si frumosi pt Oliver! sa aveti o zi minunata!
mada, stai linistita ca vine si printesica ta. nu te agita, nu scapi
AMR 4 zile
varsta bebelusei Alexia
amy25 spune:
Bine ai sosit Cezar-Andrei!
Monna,Ronina,Oanace, Gabriela ma bucur ca sunteti asa fresh si ne dati detalii proaspete. Va admir. Eu nu stiu daca voi putea comunica asa repede cu voi caci sigur stau cateva zile in spital . Anyway, am notat telefonul Talei si al lui Happy si daca voi putea voi accesa odiseea chiar de la spital de pe un calculator. Vom vedea.
Marci, sa-ti traiasca flacaul!
Bia, eu l-as pupa de acum daca as ajunge la burta!
Eu, fetelor am niste picioare de cateva zile pietroi, de balena. Ma si dor si nu pot sta mult in picioare sa nu mai zic ... nu mai am incaltari sa ma incapa.Cred ca in papuci ajung la spital.
Ieri am facut si un test pentru inimioara lui bebe si e ok. Asa ne-a zis dr 1 data /sapt sa monitorizam.
Abia il astept, inca nu am adus patutul in camera, sper sa-si faca tati timp de noi si sa le vad la locul lor.
Dara, nu-i nimic daca nasa a adus hainute deja, dar cele de botez trebuiau atunci in ziua cu pricina. Si oricum, acasa dupa baita (daca ii faci) trebuie imbracata cu alt rand de la piele noi tot de la nasa. Asa ca ori pastrezi din astea ori iti ia altele. Copilul la botez trebuie sa aiba haine noi. Daca vrei, da-mi PM cu adresa de mes si iti dau cateva poze cu ce am facut eu la botez.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel
AMR 4 saptamani
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Nu am nici o cezariana programata... si incerc din toate puterile sa evit asa ceva... Astept.... astept si iar astept... maine o sa merg la dr sa vedem ce mai face Motzata.
Partea ciudata e ca ma simt foarte bine... niciun fel de durere... contractii din ce in ce mai putine... si ma misc chiar bine nu ma mai simt balena..
Mami fericita de Strumfita si 40+ cu Motzata
AMR < 8 zile