Cel putin 10 kg jos (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

si la mine cantarul nu se misca.si iar ma enervez si tot asa, ca de mancat nu mananc mare lucru.
deci am decis: regim drastic macar 5-7 zile sa vad ce se intampla- sunt dereglata eu sau nu cantarul


SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, eu stiam ca dupa ce slabesti cateva kg (de fapt cu cat ai mai multe cu atat faza de dat jos este mai puternica in prima parte)urmeaza o perioada mai lunga sau mai scurta de stagnare in care organismul care s-a prins ca ii faci ceva va acumula si gura de aer pe care o respiri, de frica sa nu ramana fara resurse.In aceasta perioada se continua dieta, nu se revine la mancarea de dinainte pe principiul ca daca tot nu vad nimic la cantar , ce sa ma mai chinui.Dupa ce trece si perioada asta incepe iar slabirea organismul deabia atunci elimina din grasime pentru ca pana atunci a eliminat din apa .Daca faci si sport grasimea se inlocuieste cu masa musculara , iar cantarul va arata tot ca ai dat putin jos, dar de fapt grasimea se topeste sa zic asa si se intaresc muschii.Slabirea se vede pe forma corpului si la haine, cum stau pe tine, si nu neaparat pe cantar.Adica se vede si la cantar da nu asa rapid cum am vrea noi.De aceea persoanele care au peste suta vor slabi spectaculos in prima faza...10-20 kg , pe cand o persoana cu 60 kg doar 5-6 kg cu aceeasi reteta.
Am scris asta ca sa nu va demoralizati cand vedeti ca acul se incapataneaza sa nu se miste pe cantar, masurati-va in acelasi timp si in talie, brust si brate , si vedeti in timp diferentele.Nu numai cantarul este important.
Bafta la slabit in continuare.Si eu am de dat jos 5 kg, pare putin da cum am spus tare greu se duc , ideea este ca la orice kg pus pe fuga sa nu vina 5 in loc



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

de maine incep in forta. am primit cadou un abonament ptr o luna full aerobic + full fitness + 5 sed masaj + 5 sed sauna.
ma fac o Divosenie

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Veste minunata:imi cad blugii cumparatio de avarie ,ca nu-mi mai venea nimic.
Deocamdata stationez!
M-am saturat de iaurt.Aseara am mincat o salata orientala ,dar aveam senzatia aia ca nu ma saturat indiferent ce-as minca.Trebuie avut grija cu mincatul mai nimic,fiindca pierzi controlul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lulu, te invidiez!
Dulcetica, felicitari! Eu nu mi-am cumparat blugi de avarie, am zis orice, numi asta nu, si m-am chinuit sa incap in cei vechi. Targetul meu e fost gaura de la curea de care sunt inca la mare distanta.. si eu mananc iaurt de cateva zile si mi s-a cam acrit.
Roxy, da, stim asta, insa tot e frustrant sa-ti doresti sa se miste cantarul, sa faci ceva in sensul asta si totusi sa stagnezi. Si eu vad mai degraba modificarile in centimetrii decat in kg si la felul in care stau hainele pe mine.
Cu sportul, am ajuns la concluzia ca zumba e plictisitoare, tto aerobic si pilates mi se par mai antrenante. Si tae bo da' foarte greu mi se pare. Plus de asta, prefer sa fac 15 minute intens si sa nu ma mai pot misca dupa aceea, decat sa sar vreo jumate de ora la zumba.


Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pentru micutul Andrei, pana pe 9 martie 2012 http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/6805506300

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:


Buna fete...

Se cam vede ca a venit primavara:gaura de la curea, blugii de avarie,abonament la sala...ce sai, o minunatie.
Bun venit noilor fete si bafta in teribila lupta cu kilogramele.
Sanatate multa si bolnavioarelor si insanatosire grabnica.
Ei bine..parca azi era zi de cantarit,nu?
Se pare ca am un cantar tare buclucas deoarece azi mi-a aratat cu 300 de gr. in plus Poate de la dulceata de portocale pe care am facut-o...sau ca din cand in cand mai scap in ciocolata grecului meu??
Mda..asta e. eu continui cu iaurtul(oare cand mi s-o lua si mie),cu aerobicul,mai nou cele 8 mn pentru abdomen si poponet le execut de 3 ori pe zi.
astazi am mancat peste proaspat cu legume+3 fel mici,mititele de paine prajita.
Vad ca si la mine fustele si pantalonii sunt mai largi iar sotul m-a complimentat dimineata cand a constatat(el este criticul meu...de kg in plus) ca sunt mai slabuta
Androix (si-mi cer scuze ca n-am stiut exact cum sa fac un nou capitol).
Iris,Iris.....ce mancarica buna,gatita de mata ta, mananci???
Lulu77 felicitari pentru cadou(..de 8 Martie???). la ce nebunie ai primit cadou...sigur ai sa devi o diva!...si atat
Dulcetica...felicitari pentru blugi
Ellinia...baga tate aerobic!...si tae-bo imi place dar mi se pare greu rau!..ma ucide(mai ales ca eu sunt fumatoare)
Salutari tuturor fetelor si-o zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Esthera, este cadou abonamentul, dar nu de 8 Martie, ca eu nu prea inteleg/sarbatoresc nebunia asta de 08 Martie.Adica mie una nu imi trebuie musai o zi/an sa ne sarbatorim, noi mamele/femeile.
Ma intalnesc cu prietenel tot timpul anului, nu neaparat pe 08 Martie.
Eu stiu asa: suntem speciale tot timpul, in fiecare zi meritam sa fim sarbatorite, asa ca ...este un cadou de primavara sau martisor

Cat despre ceea ce o sa devin: Diva si atat sau Divosenie, vedem fix peste o luna
dupa ce voi termina abonamentul, sper sa fie mai cald, si sa pot incepe alergarea e plaja.


SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!Haideti la raport, fetelor!Eu azi declar un 61.2 pe cantar, acceptabil, zic eu. Sper sa o fi pornit pe drumul cel bun.Succes, vine primavara, sigur se va duce acul cantarului in jos, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Succes, vine primavara, -i?





care primavara? aici doar ce a tras o mica ninsoare de vreo 10 minute, este adevarat, dar este un frig teribil si bate vantul, cahhhh, abia astept sa jung la barlog, sa beau ceva cald...am voie si eu un vin fiert?
sunt gripata, am o scuza

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

allure,
e tare faza cu masca de fata!!!!!

numai ca ....asta e reteta de colon help,intra pe site lor ca si-au publicat reteta....nu am inventat-o eu,nu te simti rau dupa ce o folosesti.....mai ramane de vazut......

Mergi la inceput