Cel putin 10 kg jos (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Laura, empatizez la greu. Eu as vrea daca se poate sa slabesc 5 kile pana maine si nici sa nu se lase pielea ... restul de 5 saptamana viitoare ca sa nu ma sochez prea tare .
La mine era cu efect dieta disociata de 3 zile, una doar carne gratar, una doar branza si una doar fructe. Si dadeam jos 3 kile si daca aveam grija in urmatoarea perioada chiar nu se puneau.
Dar de ieri sunt la fructe, fructe si iar fructe si m-am apucat de sport acasa pana vine la munca antrenorul de zumba.
Esthera2011 te rog trece-ma si pe mine pe lista, tocmai ce dau si primul raport, am reusit sa scap doar de 300grame ... adica mai nimic, dar macar e ceva in minus si nu in plus.
Si ma editez prin adaugare Gusta trimite-mi adresa ca in cateva zile vine ciocolata la usa si Lulu imi pare rau, dar la tine nu merge ca la Gusta, ca berea cred ca bubuie pe drum ... dar cand te razgandesti ... sunt niste ciocolate p-acia .... yummy

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

cred ca voi incerca si eu disociat. carne, iaurt 0% 2-3 zile. Apoi legume si iar carne, dar fara fructe. Si bag ceaiuri antiadipoase la greu. Si incerc sa nu mai bag nimic in mine dupa 18. Offf, tare-i greu

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ah, am uitat sa va povestesc cum ma "ajuta" sotul meu in dorinta mea de a arata ca acu 10 ani (mama ce bine dadeam in poze si tot nu-mi placea de mine, nebuna nu alta).
Cand ii zic ca se pune pe mine tot ce mananc, mai ales seara si ca ma simt ca vacutza buna de celulita (fusei io si de lapte, da' ... nu mai e cazul) imi zice "iubita, se pune pentru ca esti lipicioasa, pentru ca ai sufletul bun" ... si cand ii mai arat cate una asa cam ca idealul nostru de silueta il aud comentant "mama, iti dai seama ce afurisita e ? nici kilele nu stau pe ea, n-o baga in seama". No bun deci dragi doamne inimoase va pup si spor la lupta cu slana

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Buna fete dragi

Ralcat din suflet te rog sa ma ierti...da ma uit ca pupaza in lista si nu te vad...am uitat oare eu sa trec datele tale?..inaltime,greutate actuala?
In alta ordine de idei...super haios sotul tau ...si eu fac parte tot din categoria "lipicioaselor"

Eu nu m-am cantarit azi si nu din cauza cantarului turbat ci din cauza CM. Toata noaptea n-am dormit din cauza durerilor...si grecul meu a suferit langa mine.

Fara sport azi cu iaurt si o supita de legume+pulpa de curcan la cuptor si souffle de broccoli si conopida, putina branzica,laptic si ousoare

O zi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ralcat aahahahha super. eu, in rarele cazuri in care indraznesc sa deschid gura sa ma vait de kilograme primesc alt raspuns dragalas "e de la varsta" :))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hip hip ula am 64,5 kg .Mai am de munca dar sa vedem ce reusim.

Laura hai sa iti zic eu ce as face (la sfaturi sunt sef la practica mi-as da vreo 2 peste ochi) dimineata apa 500 ml si dupa jumatate de ora cafea fara nica in ea, dupa vreo 2 ore un fruct (mar ,portocala,ananas) ,la pranz o salata mare din legume pentru vreo 3 zile la care dupa poti adauga o zi un oo alta zi ton din conserva si seara un baton ,daca nu un pahar de iaurt ,daca nu din nou salata si sper sa te ajute.

Ralcat tine cioco la tine ca tu vrei sa plang din nou la cantar ,cand ajung la 61 vreau.

Lulu se pune orice minus.

Roxana hai ca vreau sa aud de minus.

Iris si la voi e primavara ca aici e super duminica am curatat gradina.

Arturici trandafiri din poze sunt lucrurile mele frumoase ,dar anul trecut nu m-am ocupat prea mult de ei si am pierdut 2 asa ca anul asta vreau sa mai plantez cel putin 2.Gradina e coltul meu de relaxare si uneori de meditare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Laura, cu un mancat cu bun simt pana la 16 apoi nimic si macar o ora de sport zilnic in aceste 2 sapt.

Ai insa mare mare grija cu ceaiurile antiadipoase; bea multa apa, ia vitamine si la orice semn de slabiciune revizuieste un pic ce faci. Nu cred ca vrei sa ai -5kg dar sa nu poti sta in picioare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Laura, cu un mancat cu bun simt pana la 16 apoi nimic si macar o ora de sport zilnic in aceste 2 sapt.

Ai insa mare mare grija cu ceaiurile antiadipoase; bea multa apa, ia vitamine si la orice semn de slabiciune revizuieste un pic ce faci. Nu cred ca vrei sa ai -5kg dar sa nu poti sta in picioare....

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Daca incap in rochie, pot sa stau si pe scaun, nu musai in picioare . Minim o ora de sport zilnic din pacate pt mine e cam SF acum. Ceai beau cam 3 cani pe zi (o cana cu antiadipos de ala chinezesc si 2 de ceva ceai 'colon sanatos'). Puteti sa ma ignorati, eu tot scriu ca ma tine focusata pe scopul meu si rezist tentatiilor mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Gusta, felicitari pentru minusul la kg si pentru trandafiri. Sa mai pui poze cu ei, da?

Ralcat, ma pun si eu pe lista ta de cioco. Dar vin sa o iau personal candva.
Ciocolata mea favorita este Cadbury cu lapte. Noroc ca acum am ajuns iar la faza in care nu simt nevoia de dulce.
Asta cu pozele e faina...

Eu o sa va spun la 1 Aprilie parerea cantarului pentru o luna intreaga. Insa astept sa dau virtual de baut cand schimb prefixul la kg, zilele astea sper.

Spor in ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Daca incap in rochie, pot sa stau si pe scaun, nu musai in picioare . Minim o ora de sport zilnic din pacate pt mine e cam SF acum. Ceai beau cam 3 cani pe zi (o cana cu antiadipos de ala chinezesc si 2 de ceva ceai 'colon sanatos'). Puteti sa ma ignorati, eu tot scriu ca ma tine focusata pe scopul meu si rezist tentatiilor mai bine.

Scrie Laura daca te ajuta .

Mergi la inceput