Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Pentru corectitudine: a picat hardul, nu softul. O cadere de tensiune azi-noapte.

Sursa: inspector Tudorel Urian, purtator MEC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Era logic sa nu functioneze.
Eu lucrez intr-o multinationala si utilizez frecvent aplicatii. Exista aplicatii care funtioneaza de ani, dar in zilele cu incarcare mare apricatiile "pica". O aplicatie noua, netestata, intr-o zi in care toate scolile din tara asta vor intra sa o foloseasca - mai bine sau mai prost, ca nu stiu cum au fost instruiti- ce credeti ca putea sa faca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Bine ca nu m-am dus in dimineata aceasta . Cred ca trebuie sa le mai lasam cateva zile, sa verifice aplicatia, sa gaseasca o solutie pentru cazul in care mai e o pana de curent...
Voi mergeti la inscriere si cu adeverinta de la medicul de familie (pediatru)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Cica Enel-ul e de vina ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

O fi avand "domnul Enel" un copil de inscris la pregatitoare si nu ii convine aceasta schimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigutza

O fi avand "domnul Enel" un copil de inscris la pregatitoare si nu ii convine aceasta schimbare

Asta-i super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

E un semn si asta , ca totul e facut pe dos si gandit cu fundul in legea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

PDL cere DEMITEREA URGENTA vinovatilor de blocarea softului pentru clasa pregatitoare.

Parlamentarii democrat-liberali membri ai Comisiei de invatamant a Camerei ii solicita ministrului Catalin Baba o analiza corecta si lucida a conditiilor care au dus la blocarea softului pentru inscrierea in clasele I si pregatitoare si demiterea urgenta a angajatilor MECTS responsabili de acest lucru, scrie Mediafax.
Mai bine s-ar autodemite ei , incompetentii naibii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

O sa dea afara acarul Paun. Ce are cu restartarea - daca asta-i baiul. Sau o fi un calculatorist care ramane fara paine.

PS. Acum merge aplicatia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Merge pe bune? A reusit cineva sa se inscrie?

Mergi la inceput