Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Am sunat la scoala si mi-au zis ca acum merge sa bage date in aplicatie dar nu-i lasa sa le salveze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Ma gandesc ca s-au apucat toti in acelasi timp sa salveze in aplicatie cereri si de aceea apar alte probleme acum. Offf chiar imi pare rau pentru atatia parinti care de azi dimineata incearca peste tot prin tara sa isi inscrie copii, si-au amanat alte responsabilitati, au intarziat la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

merge softul, se pot introduce datele si se pot salva si valida...
noi ne am inscris deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Pentru cei ce s-au inscris deja: exista posibilitatea de a opta pentru invatatoare? Repartizarea la o anumita invatatoare se face din sistemul centralizat sau ulterior la nivel de scoala?
Multumesc! Si succes tuturor cu inscrierile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

in aceast aplicatie NU te intreaba si nu se completeaza optiunea ptr invatatoare. uita te aici la formular, doar datele acestea se cer:
http://www.isjilfov.ro/files/fisiere/CERERE_INSCRIERE_CLSPRG_CLSI.pdf

deocamdata NU se stie daca alegerea invatatoarei va fi o "alegere" la nivel de scoala, sau vor mai face "ei" o alta repartizare automata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Am vazut formularul. Eram curioasa ce se intimpla la fata locului :)
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La noi la scoala tot nu pot salva in aplicatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Ar putea fi o problema a scolii respective, sau nestiinta celui ce incearca ca salveze datele...Dar ce fac cei de la coada? Asteapta sa se poata salva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sibip

Pentru cei ce s-au inscris deja: exista posibilitatea de a opta pentru invatatoare? Repartizarea la o anumita invatatoare se face din sistemul centralizat sau ulterior la nivel de scoala?
Multumesc! Si succes tuturor cu inscrierile!

Noi ne-am inscris. Nu te intreaba nimeni la ce invatatoare vrei, repartizarea pe clase nu e legata de completarea cererii on-line. Aplici, iti stocheaza datele, iti printeaza cerearea, o semnezi si lasi copiile documentelor si cu asta basta. Repartizarea pe clase / invatatoare a ramas la latitudinea scolii, iar criteriile se cunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grusenka spune:

Buna,

Am si eu o intrebare . S-a inscris pana acum cineva care nu a fost recenzat sau luat in evidenta scolii ?
Noi nu am fost in Bucuresti in perioada recenzarii si am vazut acum sa trebuia anuntata scoala de prezenta noastra in circumscriptie .
Credeti ca o sa fie probleme la inscriere ?

Mergi la inceput