Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
riloasa spune:
In anii trecuti se putea. Dar acum nu te lasa calculatorul, daca vrei sa te transferi nu poti sa te inscrii. Nu stiu cum se poate.
Androix spune:
Ai rabdare pana in semestrul II si probabil atunci se va putea, daca nu le-o veni vreo idee sa interzica si asta. Si vezi partea buna a lucrurilor, poate n-o sa mai fie nevoie de transfer.
Dar pe bune ca nu inteleg ce ai facut, te-ai dus la scoala de circumscriptie ca sa fi sigura de loc? Ca acolo ai locul asigurat pana in etapa a III-a.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Lillo spune:
Am inscris si eu pitica. Nu am avut probleme cu viza de resedinta eliberata cu o zi inainte de inscriere dar au oprit copie dupa actul de proprietate.
Riloasa cu ce te ajuta sa vezi invatatoarea? Poti sa ai oricum surprize placute sau neplacute. Eu cu educatoarea mi-am luat teapa in ambele sensuri....educatoarea cu experienta si aparent draguta si zambitoare mi-a batut copilul in prima zi de gradi, ii zmucea si tipa la ei tot timpul, si educatoare tinere, care nu mi-au inspirat incredere, au facut minuni cu copiii mei.
MIRCLAU spune:
LILLO ai dreptate si eu am patit-o la fel,fete tinere care au facut minuni si d-ne mai cu experienta care nu aveau deloc rabdare cu copii,acum ne-am orientat spre o d-na cu experienta ,sper sa nu mi-o iau iar....
madyrizi spune:
transferurile se fac numai in perioada vacantelor si numai daca scoala unde vreti sa transferati copilul are locuri disponibile. daca se completeaza toate locurile de la inceput si nu faceti parte din circumscriptie, consiliul de administratie al scolii nu este obligat sa va aprobe transferul.
nu e chiar simplu nici cu transferurile .
riloasa spune:
Nu pot sa povestesc ce s-a intamplat pe net. Cert este ca o sa vedem pana la urma unde o sa ramanem, nu stim nici noi unde e mai bine.
claujro spune:
Extras dintr-o nota a inspectoratului:
"Odata validata o cerere, si semnatura parintelui exista pe cererea tiparita, NU se mai poate modifica o cerere sau retrage un dosar de inscriere (adica invalida o cerere) decat in baza unor motive temeinic justificate, aprobate de Comisia judeteana."
Si mi se pare firesc sa iei constient o hotarare, nu poti sa te inscri luni si marti sa te razgandesti.
riloasa spune:
Eu vreau Invatatoare mai tanara, are mai multa rabdare. Poti sa te razgandesti daca a 2 zi se intampla ceva si trebuie sa te muti si unde te muti nu e casa ta.
danaionela spune:
Claujro, sunt de acord ca nu poti sa te razgandesti de la o zi la alta. Dar de exemplu in cazul meu, as vrea sa le dau la o scoala particulara care acum se procedura de autorizare. Nu stiu daca vor termina aceasta procedura pana pe 23 aprilie, deoarece ministerul a decalat termenul de primire a dosarelor pentru autorizare, pana la sfarsitul lunii aprilie. Sa presupunem ca se autorizeaza si vreau sa transfer fetele aici, trebuie sa obtin aprobarea de la Comisia judeteana.
alecxa spune:
Buna
Baietelul meu implineste in septembrie 5 ani si 9 luni. Daca nu il dau acum la pregatitoare, la anul voi putea sa-l inscriu direct in clasa I? Sau va trebui sa faca obligatoriu pregatitoarea?
Multumesc