Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani, micuta Lu!

alehiam, sa-ti traiasca fetita!

Mergi la inceput

Rox, , perspicace Andrei!

Mergi la inceput

Eu am dus ieri maimuta la piscina si nu mi-am revenit nici acum!
Atat a tipat, sarit, aruncat si alergat in jurul bazinului incat cred ca am fost exact ca o ciocanitoare: vesnic cu gura pe ea.
Bine, asta n-a ferit-o de o cazatura urata prin alunecare si de o lovitura la cap, insotita evident de urlete. Offf....

Luy, voi cumparati martisoare dupa 1 Martie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna fetelor,
Ce mai faceti ?
Sabina, multa sanatate, zi-ne bancul pana la final.
Bernix, ce bine ca mai dai pe-aici ! Degetica
Luy, chiar asa, targ de martisoare pe 5 martie ? Si la noi s-a facut expozitie, dar fara vanzare ca cica sa nu se supere parintii. Voi ce faceti cu banii stransi ?

L-am dus sambata la Adi la FTK si i-a placut, vrea sa mai mearga.de atunci a reinceput sa manance cascaval, dupa jumatate de an de "nu-i bun", ca si-au facut ei sandvici cu cascaval, rosie si castravete-au lucrat in echipa. Totusi , e cam scump, inclusiv abonamentul.
Trebuie musai sa-l duc la sport ca mi se pare cam firav si fara muschi. nu stiu cum si cand dar ma interesez.

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

L-am dus sambata la Adi la FTK si i-a placut, vrea sa mai mearga.de atunci a reinceput sa manance cascaval, dupa jumatate de an de "nu-i bun", ca si-au facut ei sandvici cu cascaval, rosie si castravete-au lucrat in echipa. Totusi , e cam scump, inclusiv abonamentul.

... eu ma gandeam ca vorbesti despre cascaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Teo! Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mda, targul de martisoare se organizeaza dupa 1 martie la gradinita Mariei. Pentru ca scopul este de fapt : "invatarea copiilor sa valorifice materiale reciclabile prin confectionarea obiectelor de decor si oferirea acestora spre vanzare pentru obtinerea unei sume de bani, pe care o investesc in activitati si materiale dorite; socializarea copiilor si intarirea increderii in fortele proprii (EDUCATIE ANTREPRENORIALA)" ( am citat din scrisoarea de intentie pe care am primit-o pe mail impreuna cu invitatia de a participa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Mda, targul de martisoare se organizeaza dupa 1 martie la gradinita Mariei. Pentru ca scopul este de fapt : "invatarea copiilor sa valorifice materiale reciclabile prin confectionarea obiectelor de decor si oferirea acestora spre vanzare pentru obtinerea unei sume de bani, pe care o investesc in activitati si materiale dorite; socializarea copiilor si intarirea increderii in fortele proprii (EDUCATIE ANTREPRENORIALA)" ( am citat din scrisoarea de intentie pe care am primit-o pe mail impreuna cu invitatia de a participa )

Toate bune si la locul lor.. da' de ce nu inainte de 1 martie?

Daca tot "obliga" parintele la cheltuieli (ca doar niciunul nu o sa-i spuna copilului "nu. nu cumpar") macar sa-i fie si omului de folos.

Sau le e teama ca primesc ele martisoare din "reciclabile"?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Mandarinutzo, cum e la serviciu?

=====================

Mergi la inceput

Annisio, cum mai merge treaba pe la voi?

=====================

Mergi la inceput