Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
mandarinutza spune:
Luiza, te ajut eu cu fusta din costumul popular si cu o camasa alba.Fusta cred ca ai mai vazut-o in pozele de la serbarea din vara Antoniei , este negru cu rosu. Camasa nu este port popular, dar cred ca merg, dac nu poate ai tu o camasa alba mai buna.
cecilia L spune:
...va mai amintiti de mine, probabil m-ati exmatriculat......
Kriss, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Annisia, cu intarziere... la multi ani, sa fi fericita alaturi de cei dragi.
Eu intr-o stare fff proasta, am avut o perioada grea si inca nu s-a terminat, ceea ce m-a facut sa ma gandesc serios...gata cu invatamantul,nu merita nici un efort/stres in plus, las munca de 13 ani in urma si o iau de la capat... pana la 1 sept trebuie sa gasesc altceva de munca...a fost greu sa iau aceasta hotarare, sper sa-mi iasa asa cum vreau.
Cristi este bine, creste, ne uimeste si cu bune si cu rele..va povestesc alta data despre cum l-am luat pe nu in brate de ceva timp..
O seara buna,
Roxana_G spune:
Luy, caut si eu o ie. Iti trimit sms. Noi avusesem multe, dar am tot dat. Cat despre kraken, e un monstru marin, il gasesti in enciclopedia fiintelor magice si in Piratii din Caraibe. fereasca sfantul sa ne intre prin casa!
Annisia, ai dreptate cu intarzierea.
Cecilia, multa bafta sa gasesti job ul potrivit. Cu siguranta vei gasi ceva sa merite financiar, insa cu timpul liber nu vei mai sta asa bine.
Annisia spune:
M-am uitat si nu am pe aparatul meu cine stie ce poze. Trebuie sa le adun de pe la invitati. Eu i-am lasat aparatul gagicii fratelui meu si ea a facut de capul ei... Deh...
In fine... Iata-ma sub poala popii:
http://family.webshots.com/photo/2201587150101620375PEyNmB
PS: Trebuie sa imi mai strang semnatura asta ca eu scriu un rand si ea are doua sute... Dar eu tot va pup si va urez noapte buna!
ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Fabi & Yan
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
carpatina spune:
La multi ani Annissia!
La multi ani Alexia!
Sa aveti o viata lunga si plina de impliniri!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Felicitari kriss! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Da' cum asa.. surpriza? Tu nu stiai ca daca te joci de-a mama si tata se poate intampla si asta?
=====================
carpatina spune:
Annisio, la multi ani si pentru "iubi"! Ce fata de motan care-a mancat smantana are in poza cu tortul
=====================
carpatina spune:
Erina, deci asa.. te pregatesti sa ai doi gradinari!
Gradinaritul pe alt continent mai e in plan?
=====================
carpatina spune:
Cecilia, bafta, sa fie asa cum iti doresti!
=====================