Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!am venit sa va dau o veste care pe mine m-a luat pe nepregatite acum 2 zile.Alessia va avea un fratior/surioara la sf.lui nov.Maine dupa amiaza ma duc la dr.sa vad ce si cum.Momentan dpn calculat de mine ar fi 03/12, dar facand tot cezariana cu siguranta va fi mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

apropo, nu e gluma de 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Felicitari sa fii sanatoasa asta da ,,pacaleala"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Wow, felicitari, kriss !
O veste minunata... Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos ca Alessia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Cu intarziere,la multi ani draga Annisia!

Felicitari Kriss,si sarcina usoara in continuare..asta da veste!

Luy,multa sanatate Irinei,sa se refaca repede!

La multi ani pisicutei Alexia!

Miru e mai bine acum,in pauza de gradinita de 2 saptamani jumate..mai tuseste si are muci si acum,dar macar nu mai face febra,of cat am mai tras cu raceala asta ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani, Annisia! Sa fii sanatoasa si fericita!

Kriss, daca zici ca nu e pacaleala...felicitari!

Noi am fost azi la Antipa. Mare aglomeratie. Dar interesant. Andrei mai fusese si stia traseul, asa ca ne a cam alergat. Acum ca s a oprit vantul i am lasat in curte.

La categoria laude: Andrei a pus masa aseara, farfurii, servetele, tacamuri si pahare. Arata chiar frumos.

La categoria perlele lui Andrei: eu stiu cum se omoara un kraken. Te ascunzi dupa o piatra, si apoi fugi brusc si il tai pe din doua. Simplu!

Nu incercati acasa.

Duminica frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

La multi ani fericiti, Annisia !

Sa fii sanatoasa, iubita, rasfatata si implinita alaturi de baietii tai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, bine ca nu mi-ati urat toate cele la Paste... Hihihihihi... Hai ca ma uit pe pozici sa va arat petrecerile noastre. Revin!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Fabi & Yan

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Chiar asa, Annisia... Lasa ca te stim "fata de comitet" si ne ierti ca am intarziat putin... Important e ca au iesit petrecerile bine, nu ?

Mergi la inceput

Rox, felicitari lui Andrei, ai ajutor serios . Nu te intreb ce e ala un kraken , sper ca n-am si eu prin casa

Mandarinutza, multumim mult ! Ca de obicei, o mina de aur

Danuta, multa sanatate Mirunei ! Si voi tare ati mai tras-o iarna asta cu racelile

Asa cum va povesteam zilele trecute, s-a confirmat serbarea de Paste la gradinita Mariei, va fi pe data de 12. Am primit si textele de la poezii, problema mea cea mare este ca trebuie sa-i fac rost de costum popular . Stiu ca sunt scumpe, cateva sute de lei Ma poate ajuta vreo mamica de fetita sa ne imprumute unul ? Sau cu vreo sugestie unde putem gasi la un pret mai rezonabil ( daca exista asa ceva )

Mergi la inceput