Povesti potrivite pentru copilul de 2 ani
Raspunsuri - Pagina 2
Ramonika spune:
nu am decat Minimax (care e ok in proportie cam de 70% pt. varsta ei), Disney care are mai mult filme, neinteresant si Cartoon (o porcarie).
dar nu vreau s-o tin prea mult la TV sau PC, ideea era de niste povesti de calitate.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
marius spune:
Sa inteleg ca Cipi nu e de calitatea dorita?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
oana_lex82 spune:
Si totusi noi am crescut cu astfel de povesti "violente" si nu suntem nici criminali in serie, nici speriati de :bau-bau" nu-mi amintesc sa fi fost..n-am avut niciodata teama de intuneric pt ca nimeni din familie nu mi-a alimentat aceasta teama..Oricat de mult ne-am stradui sa ii ferim pe copilasii nostri de atrocitati le vor descoperi mai devreme decat ne putem imagina ..pt ca ele exista si sunt "la ordinea zilei"...Eu am cumparat pt Iustin colectia de la "Adevarul". Disney..cuprinde Regele leu, Dumbo, Pinochio,Tinker Bell,Pisicile Aristocrate si multe altele pe care zau k nu mi le mai amintesc...sunt cam 12 volume ff frumos prezentate, cu imagini ff frumos colorate..dar din pacate Iustin inca nu asculta povesti..nu are rabdare..asa ca in fiecare zi ii cant sau ii pun muzica pt copii ..Se mai uita si la desene cam 30 min in fiecare zi..asta k sa stea la olita...
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Sa inteleg ca Cipi nu e de calitatea dorita? www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
stau cu pagina deschisa de 20 de minute si nu reusesc sa descarc nimic. ce-i drept, sunt la servici unde am anumite restrictii. mai incerc de acasa.
Biara ziceai ceva de un link.
zebra roz
Alizee spune:
La 2 ani, ii citeam povesti fetitei mele, din revistele pt copii. Sunt si educative. My little pony, Ursuletul Winnie, Fifi si floricelele.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Cu poezii pentru copii ai incercat? |
da, ii plac si poeziile (care in mare parte sunt ok).
insa i-am luat o carte ilustrata cu multe povesti si vrea mereu sa-i explic de acolo, iar ea sa vada pozele.
zebra roz
Sara_Maria spune:
Ramonika, subscriu la problema ridicata de tine... Mai vreau sa mentionez si "vestitele" poezioare pentru copii mici:
Catelus cu parul cret
FURA rata din cotet ........deci
Se jura ca nu fura
Si l-am prins cu rata-n gura.......violenta si catelus mincinos
Pisicuta pis pis pis
Te-am visat azi-noapte-n vis.........un mare PLEONASM
Un pitic atat de mic
Facea baie-ntr-un ibric
....
Si piticu' s-a-necat........ACCIDENT MORTAL
Si exemplele pot continua
Sara_Maria spune:
Catelus cu parul cret
FURA rata din cotet ........deci HOT
Se jura ca nu fura
Si l-am prins cu rata-n gura.......violenta si catelus mincinos
Biara spune:
http://www.povesti-pentru-copii.com/povesti-pt-copii-mici/visul-lui-tigrut.html
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea