Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 19
gravidacori spune:
of noi tot cu febra ,stam in 38-39, i-am facut rapid niste analize ca a fcaut scaun moale dar au iesit ok analizele. acum la 5 ii pun un supozitor de paracetamol. mamici, poate fi de la dinti asa mare febra si de 2 zile cu pauze la diferite ore?la primii dinti nici nu am stiut cand i-au iesit.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori of noi tot cu febra ,stam in 38-39, i-am facut rapid niste analize ca a fcaut scaun moale dar au iesit ok analizele. acum la 5 ii pun un supozitor de paracetamol. mamici, poate fi de la dinti asa mare febra si de 2 zile cu pauze la diferite ore?la primii dinti nici nu am stiut cand i-au iesit. MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
nu prea e de la dinti
ce analize ati facut? Hemograma?
Nico_A spune:
Avem si noi prima problemuta...copilasului meu ii curge ochisorul drept...help
Mami fericita cu Ioan Gabriel
gravidacori spune:
nico, picura niste laptic de la san in okisor.au mai fost aici mamci cu aceasta prb si a mers varianta asta.
acum nu mai are febra, dar i-am pus paracetamol totusi
ionelamaria spune:
cori, fa-i maine o hemograma si vb pe privat. asa iti poti da seama daca e virus sau bacterie.
claumarcoci spune:
Fetele cu papucei, Lena, Iulia, Katy, copii vostri stau cu ei in picioare?? Ca al meu nu il gasesc cu ei invers, sosete antederapante le scoate imediat, ce sa-i pun in picioare ca pe parchet aluneca si pe gresie .
Ce altceva sa incerc??
KATY_28 spune:
Eu inca nu folosesc papuceii, cand se mai incalzeste iesim cu ei, deci nu te pot ajuta Claudia.
DadaIna spune:
ionela iti multumesc.
cori nici eu nu cred sa fie febra de la dintisori. Noi suntem la dintisor number 7 si inca nu am facut febra.Panarama cat casa la ultimii 3 dintisori iesiti insa febra niciodata pana acum.Cel mai bine mergi si-i fa fetei analizele sa stii una si buna si sa ii aplici un tratament corect sa treaca toate.
Nico, Cori ti-a dat un sfat foarte bun.La noi nu au fost probleme cu ochisorii pana acum insa eu dimineata o stergeam cu lapticul meu la ochisori.
Azi mi-am trantit o oala de fasole mestecata cu usturoi ca muream de pofta .Nu am mai mancat de cand am ramas gravida si azi a fost cred cel mai bun moment.Deocamdata vad ca gazuta e ok.Sa vedem cum reactioneaza la noapte tinand cont ca a baut din lapticul meu.Oricum am lasat-o peste noapte la inmuiat si a fiert foarte repede.Am mai schimbat si apa la ea de vreo 3 ori.
MElise spune:
Mamici, se pare ca bebe al meu chiar nu vrea sa iasa. Aseara am avut niste contractii, dar azi nimic nimic... Doamna doctor m-a intrebat daca sunt de acord sa intervina... adica daca pana maine seara nu se intampla nimic, sa imi dea o jumatate de pastila de prostaglandina si sa ma monitorizeze... Am citit tot felul de chestii despre ce inseamna prostaglandina. A zis ca imi da pe gura jumatate de pastila, nu imi pune local pe col,ca sa o luam usor... Sunt un pic stresata, dar zau ca ma ingrijoreaza si faptul ca duminica fac 42 de saptamani... as fi vrut tare mult sa se intample totul natural 100%, asa cum a fost la prima sarcina... dar nici eu nu stiu cum e mai bine...Of... Sper sa va dau vesti bune maine...
MElise