Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 18
claumarcoci spune:
http://www.qbebe.ro/copilul/alimentatia_copilului/stiai_ca_si_sucurile_facute_in_casa_sunt_periculoase_pentru_copilq?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
ce parere aveti??
gravidacori spune:
neata fetelor, chioara de somn si very obo
LENA multumesc, azi noaptea ioc somn, am stat si supravegheat una bucata micuta care iar a avut febra, mai putin ca ieri ce-i drept. a dormit de la 12 la 2.30 cand i-am luat temperatura, dat iar ibalgin baby , iar la titi spre adormit dar greu cu mos ene. a adormit putin iar la 3.30-4 s-a trezit, a facut putin kk moale, maraita am skimbat-o.mai avea putina temp. si la 4 ,i-am pus sosetele cu otet in picioruse , dar deja nu mai avea somn ,asa ca de la 4 la 5.30 am stat la discutii,mie scurgandu-mi-se okii dar mai usurata ca simteam cum ii scade tepmeratura spre normal. dupa 5 s-a hotarat ca ii e somn, s-a linistit, febra plecase , la titi si somn de la 6 pana la 9.30 mai inainte .total ore somn?2-3
gravidacori spune:
interesant asta cu sucurile
NICO, ce printisor avem acolo?
DADA, ce ai facut cu prb cu laptele pana la urma?ziceai ca ANTONIK nu mai vroia
iulia_iulia spune:
CLAUDIA stiam de chestia asta cu sucurile fiindca mi-am luat cartea lui M. BILIC ;Eu am luat body-uri pt ANDREI de la DANINA LINE sau chiar din CAREFOURE de la TEX parca se cheama.
NICO ce bebe frumusel ai poop ,cred ca trebuia sa-i spunem si lui la multe lunite ieri dar nu am fost atenta ,spunem azi
GRAVIDACORI sper ca azi sa ai o zi mai buna cu bebelina !
Fetelor voi iesiti azi afara? ca mie mi-e cam frica ,ca cica au fost nu stiu ce eruptii solare si sunt radiatii
KATY_28 spune:
Buna dimineata si de la noi si o cafeluta buna, buna, sau un suculet.
Termometru eu folosesc din ala vechi cu mercur cu toate ca am si digital.Din cate m-am interesat alea vechi indica cel mai bine. Astea digitale daca bateria e slaba nu mai indica corect si risti sa te pacalesti.
Aspirator nazal noi avem de la Vibrocil si mi se pare super OK.
Iar body-uri am luat de la Fox la 10 ron buc, dintr-un bumbacel mai plin , nu au intrat la apa, nu s-au lalait si nu s-au scamosat.Eu le-am luat la reducere dara daca vrei ma interesez daca mai sunt si scriu.La fel am luat si pantalonasi 10 ron.
O zi frumoasa la toata lumea!!!
DadaIna spune:
Pupicei fetelor si scuze pentru intarzaiere insa ieri nu am avut acces la pc!
La multi ani tuturor femeilor!O primavara frumoasa plina de impliniri si sanatate multa va doresc!!
gravidacori sper ca acum e mai bine gaza ta. sa treaca.
Eu ma storc in continuare insa ea bea lapticul meu mai mult de sete.Adica nu mai e ca inainte sa bea un bidonas de 300 ml sa ii fie ca si masa sa ii tina de foame.Eu tot storc, ii dau, insa nu mai vrea ea sa bea sa se sature. Am inceput acum sa ii dau apa si cateodata seara mai bea ceai de cand am vazut ca nu se mai da in vant dupa lapte.Mie de cand se prosteste asa cu laptele ca sunt vreo 2 saptamani de acum, mi-a scazut productia pentru ca am neglijat putin pompatul. De aproape 2 saptamani storc laptele degeaba.De axemplu azi dimineata nu a baut decat 150 ml si asta in 3 reprize.Adica in vreo 3-4 ore.
Eu sunt extrem de fericita pentru ca aseara mi-a facut un cadou minunat gazuta.A facut primii pasi fara ajutor, a mers vreo 3 m singurica.Eram la restaurant la nana ei si eram singuri acolo in incapere. Ea era in picioare se tinea cu manutele de scaunul unde stateam eu.Eu m-am ridicat de pe scaun sa imi iau ceva din geanta si cand am intors capul numai ce disparuse de langa piciorul meu si mergea singura spre un ghiveci cu o floare mare.Am ramas inmarmurita si mi-au dat lacrimile ca nu am scos un sunet nici eu nici sotul meu sa nu ii distragem atentia si sa o lasam sa isi continue mersul.
De acum vad si in camera ca face distante mici si pune manutele in fata.E asa dulce.
Tati i-a luat un balansoar cadou de 8 martie si are treaba cu el.E asa dragalas:)Nu isi merita banii ca e doar o bucata de plastic pe care se prinde in niste capse husa aia colorata de deasupra.Nici 100 ron nu merita.Ma gandeam ca are sezutul moale insa e doar husa aia pusa pe un schelet din plastic.Pe net il vezi asa de fain...E bun ca gazutei ii place. Am sa pun o pernuta moale sub fundulet.L-a luat in primul rand ca e sigur.Cele cu talpici de lemn gen calusei sunt foarte periculoase pentru bebe.Macar cu asta nu are cum sa isi prinda piciorusele sau sa se intample altceva in caz de cade de pe el.
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1329/balansoar-vacuta/
De suc nici eu nu stiam.Oricum ii fac fetei doar o singura data pe saptamana dintr-o nectarina, o para si un mar.Iese exact un biberon de suc pe care il bea cu viteza luminii.Ii place la nebunie.In restul zilelor mai tai pe un platouas fructe in cubulete mici si papam amandoua.Ea se serveste singurica sub stricta supraveghere: mar,para, banana, ananas,kiwi,nectarina.
Noi mergem la plimbare ca e foarte frumos afara.
Va pupam!
ionelamaria spune:
Dada, laptele tau e excelent si acum Doar de apa zici. pai sa stii ca in momentul in care bebe primeste hrana suficienta si o valorifica eficient laptele matern sufera o noua transformare. E mai plin de anticorpi decat inainte, mai putin gras dar plin de vitamine si minerale. deci , da, nu ii mai tine de foame, dar ii asigura exact ce mai are ea nevoie din lapte. Il bea de sete? pai cam asa si merge treaba de acum.
Ai domnisoara mare!
ionelamaria spune:
Acum sa ma port ca tantili alea nesuferite? Pai nu v-am spus eu de suc de la inceputuri? Ca e zahar mult, ca nu e sanatos, ca nu se da copiilor suc si fruct cu tot cu pulta , si , de preferat, sa il mestece?
Na, dar venira medicii cu povestea cu sucul de fructe= diversificare... si , si asa eram bau-bau-ul de pe aici cu "tot ce spun medicii e rau"... asa ca am lasat-o mai moale.
Dar acum, ca ati descoperit ... sunt fericita
Simonik21 spune:
Buna mamici si burtici! O primavara superba alaturi de toti cei dragi!
O intrebare: dc nu merge sa mi schimb poza de la profil?:( Stie careva?
Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
claumarcoci spune:
Salutare si de la noi
Nu stiam de eruptie solara, am stat la soare vreo 3 ore azi
Corina multa sanatate la puiut
Sa va povestesc de ziua 2 la diversificare , azi i-am dat tot morcovel la abur, dar am facut si taiat mai multe bucatele,si azi le-a luat si l-a dus la gurita l-a rupt /mestecat si papat nu l-am lasat ptr ca recunosc ca mi-a fost frica sa nu se inece. A papat si cateva lingurite pasat, chiar deschide gurita cand vede lingurita.
Am trecut de la ideea cu bol/farfuriuta de sticla , ptr ca autodiversificare inseamna sa puna manuta si pe sticla e cam tragico-comic
Intrebare la mamici va rog, dupa ce introduc pastarnacul si patrunjelul ce introduc dovlecelul si apoi cartoful? E ok asa?
Si inca o intrebare, am luat biscuiti , astia cand pot sa-i ofer?
Sunt curioasa si ma bate gandul sa-i dau unul sa vad cum reactioneaza , dar nici nu vreau sa gresesc.
Dada chiar ca ce cadou frumos, eu imi doream sa zica mama, cam devreme nu??
Toate bune la toata lumea