Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia33 spune:
CLAU multumesc :)
OANA stiu ca fetita ta a avut displazie de sold. Cumatra mea care e tot mamicuta de Arcadia a facut eco la fetita ei si are la fel.Voiam sa te intreb daca Antonia s-a recuperat complet,daca ai mai consultat si alt doctor in afara de cel de la Arcadia , Apostol parca, si cate grade a avut displazia?
Multumesc.
iulia_iulia spune:
Claudia felicitari pt kg pierdut ,tine-o tot asa !
LA MULTE LUNITE PT BEBELINA MAIA !
gravidacori spune:
of fetelor, prima zi de 8MARTIE, ca mama, fost ..cu griji de mama,asa ca sa o simt!
a facut febra 38.8,m-am speriat, i-am dat ibalgin baby si la titi. slava domnului ca i-a trecut, nu stiu de la ce, dar si toate planurile de azi s-au anulat.bine ca mi-a facut mama sfinti si tiramisu si m-a mai trecut supararea.trebuia sa iesim,am zis pas si stam in casa,lasam pe maine.
KATY_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Multumim pentru felicitari !!! La multi ani mamici, burtici si fetite scumpe !!! Katy la vaccin e rosu cam 1cm patrat? daca da atunci asa am avut si noi. Trece de la sine. Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Lena e ceva mai mult de 1 cm, cam 2 .Dar medicul de familie a zis ca a mai patit asa la bebei si trece de la sine.Andrei e vioi, manaca, nu face temperatura.Sper sa fie bine, parca ar fi urzicat.
LenaC spune:
Multumesc Iulia.
am uitat sa spun k si mie imi cade parul de vreo sapt. Pana acum era asa bine. Ma astpetam dupa cum povesteati voi :P
Cori, multa sanatate
MElise spune:
Buna dimineata la fete! N-am nascut inca... dar aseara am avut ceva contractii parca. Azi iar am fost matinala, m-am trezit pe la 6 si un pic. Ma ustura gatul nu stiu de ce, asa ca am baut cafea si acu am trecut la ceiut.
Apropo de par, eu am avut un fenomen tare ciudat in sarcina. Adica, eu am parul destul d eondulat din nastere. La prima sarcina mi s-a indreptat, iar acuma, la a doua, a devenit din nou mai carliontat... De cazut parul mi-a cazut relativ putin la prima sarcina. Eram tnsa scurt. Acum am parul lung, dar daca se intampla cum ziceti voi...cred ca o sa-mi schimb iar coafura.
MElise
MElise spune:
A...vreau sa va intreb ceva... Daca tot ma plictisesc de mor pana ma apuca travaliul incerc sa mai cumpar una alta... Stiu ca s-a mai discutat, dar nu stiu cu cate pagini in urma... Vreau sa cumpar termomentru pentru bebe, am vazut o gramada de feluri, de firme si de preturi. Voi de care aveti si de care recomandati??? Si mai vreau sa iau aspirator nazal, ca stiu de la Elisa ca imi va fi necesar... la fel, aveti ceva recomandari? Multumesc!
MElise
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MElise A...vreau sa va intreb ceva... Daca tot ma plictisesc de mor pana ma apuca travaliul incerc sa mai cumpar una alta... Stiu ca s-a mai discutat, dar nu stiu cu cate pagini in urma... Vreau sa cumpar termomentru pentru bebe, am vazut o gramada de feluri, de firme si de preturi. Voi de care aveti si de care recomandati??? Si mai vreau sa iau aspirator nazal, ca stiu de la Elisa ca imi va fi necesar... la fel, aveti ceva recomandari? Multumesc! MElise |
Neata!
Eu termometru am de asta: http://www.clubafaceri.ro/49950/avent-set-termometre-digitale-2199186.html
iar aspirator nazal, eu personal am luat http://www.amazon.com/Graco-Nasal-Clear-Aspirator/dp/B001PBFWMO, dar fetele au zis ca au luat ceva de genul: http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/aspirator-nazal-vibrocil-baby-care-5016-p-80-c.aspx si sunt multumite.
Eu sunt treaza da la ora 5,bb a adormit la 7 iar eu nu am mai reusit
si spor la cumparaturi!
claumarcoci spune:
Eu am observat ca de o saptamana de cand m-am tuns si nu l-am mai prins in coada parul nu a mai cazut asa de mult, acolo cateva fire la piaptanat, dar cand il tineam strans cadea muult tare, sau si-au facut efectul mastile mele .
Fetele de unde luati pentru copilasi body-uri bune si ieftine?? ca am ramas fara ....am gasit aici ceva, a luat cineva??http://www.hopababy.com/bebelusi
O zi minunata va doresc!!!
Nico_A spune:
Buna dimineta mamici...MElise ma regasesc total in ceea ce scrii, exact asa am patit si eu...
Noi am inceput sa descoperim lumea iar cand e vremea sa papam, stam la san foarte mult ca peretii is interesanti si trebuiesc priviti cu atentie.
Mami fericita cu Ioan Gabriel