Nasterea la Arcadia - Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Claudia felicitari pentru al doilea dintuc a lui David si pentru prima zi de sala.DElicioasa cafeluta
Lena un suculet de portocale si mar dau eu
Azi am fost la vaccin si de acum asteptam sa vedem daca facem temperatura.La cel de 2 luni nu a avut nici o reactie adversa, dar tot cu emotie stau.Poate iesim si putin afara pe la amiaza, dar la Botosani acum.Cand vine caldura oare?
O zi frumoasa la toata lumea si bebei sanatosi si cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Lena pai atunci sa fie si suculetz si ceiut si laptic

Merg la fitness deoarece aerobicul e la ore fixe , iar eu depind de sot care nu are ore fixe de venit acasa, oricum nu prea imi place aerobicul .
Aseara am facut cardio( 15 min banda, 15 steper si 15 bicicleta) apoi cateva fandari, un pic la presa si cateva abdomene.
Mi-am impus 3 mese si 2 gustari, ca eu mancam haotic si am o luna de cand stagnez cu KG , deocamdata e bine ,parca am mai mult laptic, m-am trezit uda toata

Au preturi asa bune, 20 lei sed de masaj, la abonament ajungi si mai ieftin.

Ma uit la tv acum si face reclama la o emisiune duminica la ora 18 pe ProTv si tema e celulele stem, pentru Viatainroz si restul care sunt interesati

Lena bb D sta in fundulet aproape perfect, se mai duce stanga/ dreapta uneori si in fata ca vrea sa ajunga la picioare , iar in picioare cateva secunde,mai nou face si pasi nu mai sta ca balerinele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc Katy, Clau, tare bun suculetul

Claudia, la ce sala mergi? numai 20 ron masajul
Nici mie nu imi place aerobic :D

Bebe David e deja baiat mare !!! Felicitari
Abia astept sa vina caldurica sa ne vedem

Eu am fost afara, in Iasi a fost soare si ft putin vant ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

KATY ai trimis ninsoarea la noi ! adevarate BABE primavara asta ...noi nu am mai iesit afara ca ANDREI a dormit de la 11 dimineata pana la aproape 14 ,as fi vrut sa iesim acum dar cand m-am uitat pe geam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Pe noi ne-a prins baba Dochia afara , tocmai cand se dezbraca :)).

Lena eu merg aici in zona, se numeste Dao center, dar se deschide tot in cartier ceva mai nou, abia astept, imi place cand e totul nou .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

si pe noi ne-a prins urata asta de dochia
am iesit afara pe soare, eu intrasem intr-un magazin si sotul cu fata ramasese afara. m-am trezit cu el in spatele meu in magazin.zic ce patisi?el uita-te pe geam...waaaau.am terminat cumparaturile si fuga acasa. am stat oricum o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

acum la Botosani e soare si frumos.Fug putin afara pana nu-si mai da un cojoc jos, Dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Crysacry eu am cump ap de la Hapax, pe situri este 100 lei, dar l-am achizitioant cu 60 lei transport inclus. Sunt foarte multumita. Am facut cu el iaurt din lapte de la taran fiert, a iesit super.Tel/Fax: 0257 230.019
Tel: 0744 261.035

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Pe noi ne-a prins baba Dochia afara , tocmai cand se dezbraca :)).

Lena eu merg aici in zona, se numeste Dao center, dar se deschide tot in cartier ceva mai nou, abia astept, imi place cand e totul nou .

Mami fericita de David 12.09.11

Inseamna ca eu am fost norocoasa. Ce bine ca am iesit mai devreme, de obicei astept ora 12, 1 :D
Am o prietena care merge la Dao center si mi-a spus numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

ati mai auzit asa o informatie eronata, cum ar fi ca o proaspata mamica ca sa poata alapta trebuie sa -i fie sparte sfarcurile? mie mi-a venit sa rad, apoi sa plang oh my god

Mergi la inceput