Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 13
ionelamaria spune:
stiti voi cum e... informatia "din gura in gura"ajunge eronat la destinatar. cam ca "telefonul fara fir" vad eu.
Intuitia imi spune ca cineva a auzit ca X avea nevoie sa-i fie desfundate canalele. canalele sunt subtiri... tevilese desfunda bagand ceva pe ele... de ce sa nu sparci canalele du acul.... eventual ca la curatat maselele cu ace din alea, sa le si largesti...
O Doamne! Si niste mamici vor crede "oribilizatiunea" asta si Nu vor alapta de teama sa nu le bage careva ace de seringa in sfarcuri
gravidacori spune:
EXACT IONELA, am invitat-o in gupul de pe fcb,fiind o viitoare mamica cu muuulte temeri si gargauni de la 'bine intentionati'
NOAPTE BUNA MAMICI ,BURTICI, BEBELICI
MElise spune:
Buna dimineata mamici si burtici! noi ne-am inceput ziua cu cafeluta, ca de obicei si cu mai putin stres. Dimineata am avut un fel de crampe, credeam ca e ceva digestiv, dar se pare ca am eliminat o bucata destul de mare din dopul gelatinos si asta ar trebui sa fie de bine, nu? Diseara la 7 mergem la control, dar pana atunci mai e... asa ca cine stie... 7 e numarul meu norocos.
MElise
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MElise Buna dimineata mamici si burtici! noi ne-am inceput ziua cu cafeluta, ca de obicei si cu mai putin stres. Dimineata am avut un fel de crampe, credeam ca e ceva digestiv, dar se pare ca am eliminat o bucata destul de mare din dopul gelatinos si asta ar trebui sa fie de bine, nu? Diseara la 7 mergem la control, dar pana atunci mai e... asa ca cine stie... 7 e numarul meu norocos. MElise |
Sa fie intr-un ceas bun si asteptam vesti
HAI MELISE!!
gravidacori spune:
ooo MELISE,asta da veste de dimineata
incepem cu incurajarile
HAI MELISEEEEEEEEEEEE
Simonik21 spune:
Curaj Melise...azi sa fie ziua norocoasa!! Tinem Pumnii!!!
Mamica fericita de Stefan Darius 15.02.2012
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonik21 Curaj Melise...azi sa fie ziua norocoasa!! Tinem Pumnii!!! Mamica fericita de Stefan Darius 15.02.2012 |
Simonik ce mai faci? Ce-ti face bebele ? Cum te descurci ?
Mami fericita cu Ioan Gabriel