Nasterea la Arcadia - Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Mamici, la voi bebeii de la cate luni au inceput sa vrea sa se ridice in fundulet?
Andrei al meu azi a tot pus barbita in piept si tot se incordeaza sa se ridice. E asa dulce cum tot se screme el sa se ridice, nu e cam devreme, are 3 luni si 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

katy, a mea de pe la 4luni jumate a inceput a se incordeze si sa se enerveze ca nu ii iesea..ce mai radeam de ea cateodata saracuta
ca tot vb de ispravile ei, a mea se pare ca nu prea agreeaza lingurita, papa sa fie ori din mana mea ori sa ii dau ei in manute ,ultima varianta fiind preferata. si ieri si azi i-am dat un buchetel de brocoli gatit in manuta si l-a papat tot .la fel cam cu orice ii dau in manuta si poate tine era..desi ...ne facem ca un purcelus. daca s-ar putea tine si piureurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Caty.. cam asa si Maia si o sa tot continue :) si acum tot asa face ;)

Iulia eu fucidin am folosit pt stafilococul auriu in nas, deci e si antibiotic :(

super tare http://www.snotr.com/video/8878/Momstips_for_baby_sleep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Iulia eu fucidin am folosit pt stafilococul auriu in nas, deci e si antibiotic :(

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

superb filmuletul..la noi merge molfaita tatza si picioarele ridicate pe mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysacry spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsul cu branzica.In concluzie trebuie sa imi achizitionez "o baba"

A...zicea cineva ca are aparat de facut iaurt si ca l-a luat ceva mai ieftin decat ce se gaseste pe net.Nu mai stiu cine era...dar daca citesti...help...vreau si eu.Chiar daca nu mai gasesc sa cumpar ieftin macar sa stiu daca merita banii, adica daca se face bine iaurtul, daca e bun.Cu iaurtul din comert a patit-o o prietena cu fetita de 10 luni...3 zile de diaree si varsaturi, si era luat de la Kaufland nu "din cartier"...asa ca eu o sa ii fac acasa, dar un mic ajutor nu strica

Viatainroz celule stem am recoltat si noi tot de la Cord Blood Center.La ei mai ai si posibilitatea unei reduceri daca te recomanda un alt client sau daca tu recomanzi pe altcineva.Cate 200 de lei la fiecare recomandare.Daca mai cunosti viitoare mamici...se aduna banutii.

Katy, Ianis al meu da sa se ridice de la 4 luni si un pic, dar problema e ca acum a vazut ce frumoasa e lumea de sus si nu mai are stare...ce patut...nu mai stie ce e aia...doar in brate, in funduletz Deja "plang" dupa momentele cand mai aveam timp si pentru mine...asta e...bebe pe primul plan

Ce roman am scris...se cunoaste ca bebe doarme Noapte buna va doresc si voua!

Ianis - 11 octombrie 2011

Mergi la inceput

Crysacry, de aparat spusese Madline, asta e ->
http://www.pronat.ro/magazin/aparat-iaurt/1126--aparat-iaurt-hapax-verde.html
Ea zicea de o persoana de la care l-a luat mai ieftin.

Hmm, voi sunteti cu 3 zile mai mici decat noi [:P]. Eu pe Maia nu prea o plimb in brate, dar stau si ma joc in pat cu ea cu toate jucariile care le avem. Acum ca a invatat sa se invarta ii place mult si exerseaza toata ziua. Daca o las in funduletul gol e cea mai fericita si se invarte pe toate partile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Superb filmuletul , l-am vizionat dupa ce l-am adormit pe bb, la noi functioneaza ca si la Mada, titi si picioare sus pe mami, o manuta bagata in sutien sa fie sigur ca nu pleaca mami nicaieri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neata fac cinste cu o cafeluta si anunt si al doilea dintoc

Cu statul in fundulet, eu tot asa sa faca el singurel , dupa 4 luni ma prindea de maini si se tragea singurel, recunosc ca mie mi-a fost frica sa-l asez in fundulet, taicasu s-a ocupat de acest aspect la inceput , acum nu mai zic ca in loc sa se ridice in fundulet, cand prinde o manuta de-a mea e direct in picioare , uneori sta fara sprijin pret de cateva secunde.
Acuma depinde de ritmul fiecarui copil, totusi cred ca trebuie si ajutat putin, eu nu inteleg faza cu pernele de sustinere, le urasc , recunosc sa le pun in patut in cazul in care se duce pe-o parte sa nu se loveasca.

De ieri merg la sala , nu am exagerat dar tot am facut putina febra la picioare, in schimb am simtit o jena la operatie ,chiar o usoara usturime/intepatura, asta dupa ce am ajuns acasa, la dus , a mai patit cineva ???

Gata, o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Neata

Multumim de cafeluta Clau. Un suculet pentru mine nu ai? ca eu nu sunt beutoare de cafea

Vroiam sa te felicit cu sala, pacat de durere... eu nu am patit, k nu am facut sport asa intens... maxim cateva miscari mai fac si eu cand imi aduc aminte
Ce ai facut? aerobic, fitness?
David este baiat mare deja. In picioare se tine cateva secunde sau in fundulet?
Picea mea nu se trage de manute... doar din burta :))) vrea abdomen sculptat. Adica eu chiar dak ii dau mainile ea trage de burta sa se ridice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Claudia mersic de cofee ! Felicitari pt cel de-al doilea dintuc a lui David ! iar cu sala ... data viitoare ai sa stii sa faci efort mai putin intens si usor ,usor cred ca o sa fie bine ,o sa arati super la vara
Copilul meu nu mai sta locului ,l-am pus in patut si l-am gasit in toate pozitiile posibile

Mergi la inceput