Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 10
gravidacori spune:
buna dimi cu o cafea si o raza de soare...waau ce de activitate
like ideea cu facebook-ul...ca sa zic asa
iulia_iulia spune:
BUNA DIMI si de la mine ! NU AM APA Cred ca are cineva in bloc o defectiune ,sper sa repare repede.
MElise spune:
neata mamici si burtici! Eu abia m-am intors de la maternitate, dupa ce am asteptat aproape 2 ore pe acolo ca dna doctor intrase in operatie. Nu prea am noutati. Singura schimbare e ca a devenit un pic mai permeabil la palpare colul, dar tot e gros. Mi-a mai pus un plasture de ala cu estrtogen si cam atat. Miercuri mergem din nou la control. Dar poate pana atunci ajungem direct la Arcadia. Am devenit mai optimista, desi azi facem fix 41 de saptamani.E frumos afara, cred ca mai dam o tura mai tarziu... A... si am urcat pe scari pana la 8. M-a amuzat un vecin care chema liftul si a ramas masca cand a vazut ca eu o iau pe scari.
MElise
claumarcoci spune:
Neatza si de la noi
Se pare ca azi e bine de iesit la plimbare
Melise la burtix poate poate scoate nasucul bb.
Iulia cand ai timp, scrie-mi si mie pe privar niste ideei de meniuri ptr cina/mic dejun ca nu mai am ideei dietetice.
Legumele si fructele pentru bebei le spalati bine bine doar cu apa sau ati luat detergent special??
O zi frumoasa!1
Gabrielita81 spune:
Melise imi aduc aminte la fel nu mai aveam rabdare si am inceput a urca scarile pana la 9...Eu am nascut la 39sapt si 4 zile dar am avut colul deschis de la 28 sapt si trebuia sa stau mai linistita si cum am ajuns la 38sapt am recuperat toata cumintenia de pana atunci..rabdare bebe vine tot cand vrea el...
viatainroz spune:
salutare
diseara am programare la prima ecografie :) la arcadia
am pe mail 2 carti pt diversificare, cum sa fac sa vi le trimit? eu le-am folosit la primul bebe :)
viatainroz spune:
spuneti-mi voi ati optat pentru prelevarea celulelor stem ? ce parere aveti despre asta ?
Nico_A spune:
Buna mamici,
Multumesc tuturor pentru urari. Sa fiti si voi sanatoase si sa va bucurati de bebeii vostri. Mie mi-a revenit laptele (cel mult)...de dimineata m-am trezit cu sanii plini(dupa 3 zile in care am avut sanii fleashca, super moi), am stors in fuga 260 ml lapte, ca trebuia sa plec la facultate...daca mai insistam mai iesea vreo 40-50 ml. Problema e ca am un san dureros, adica o zona din sanul stang care s-a si inrosit usor...m-am sors si cu pompa si cu mana, l-am pus si pe bebe la san cu barbita pe zona dureroasa...pana acum nici o schimbare...sper sa am sorti de izbanda la urmatoarea masa a copilului.
MElise ma gandesc tot timpul la tine...am fost in aceeasi situatie..sper ca tu sa gestionezi emotiile mai bine ca mine...mult noroc si Doamne ajuta sa nasti pentru ca s-a hotarat bebe sa iasa..
Mami fericita cu Ioan Gabriel
MElise spune:
Nico, multumesc pentru incurajare...sper sa se fi hotarat. Nu gestionez nici eu mai bine situatia, saptamana trecuta a fost un dezastru, am avut zile in care ma apuca si plansul. Dar saptamana asta e mai ok, m-am impacat cu gandul ca nu pot sa fac prea multe si, in plus, doamna doctor imi ridica moralul de fiecare data cand ma vede. Mi-a mai dat si saptamana asta.... azis ca daca nu se intampla nimic pana in weekend, atunci o sa intervina.
MElise
iulia_iulia spune:
ASA fusei si eu la control la dermatologie cu ANDREI ,l-a vazut o alta d-na dr. dupa 15 minute de asteptare ,s-a uitat peste hemograma si ma intreaba pe mine daca anliza s-a efectuat in parametrii de copii sau adulti da' eu de unde sa stiu? ,unde m-a trimis sa le fac acolo m-am dus ;in fine mi-a zis sa stau linistita ca copilul arata bine ,ca sunt unii care vin rosii toti si ii mananca pielea (asa si eu ce ar trebui sa fac ?sa astept sa se faca si al meu la fel ?)bineinteles ca mi-a zis sa-l dau cu alt unguent care contine tot cortizon si anume cu FUCIDIN H ,sa-l dau in continuare cu produsele de la mustela ,in schimb am cumparat de la ei un emolient de pus in apa de la baie EMOLIUM 400 ml /50 ron ,la consultatie nu am mai platit nik ca am avut bilet de trimitere .
VIATAINROZ eu am recoltat celule stem cu CORD BLOOD CENTER ,sa fie acolo ,fiindca am avut niste banuti in plus ca sa zic asa ,la al 2-lea copil nu o sa mai am bani sa recoltez ,deci raman cu astea de la primul bebe .