Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 3
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, sa-ti treaca urgent durerea de cap. Cind e "asa rau" eu iau ketonal; dar numai "la extrema durere", altfel nu iau nimic. |
Nici io nu iau nika deobicei. Cd "nu mai pot" servesc algocalmin fi, la lingurita. Da'io pot mult.
Sa faci ce zice dr, nu ce face dr.
Zic?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Inginereasca intrebare |
I-am citit si lui Costin dilema injinerului, cica "injineru' tot injiner, are probleme tehnice!"
Si Adela a avut probleme tehnice, asa ca ta'su a devenit mai "pudic" acum. Bag seama ca nu are kef sa raspunda la intrebari.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Dodo-pui spune:
tufete
o vinere frumoasa si numai bine tuturor!
las cafa si trec la treaba....
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
chatonel spune:
Merci de cafea, Dodo! Io vin, invariabil, cu ceaiul cu lapte si niste kiwi+ crumble de mere cu banane.
inapreda spune:
Dodo, merci de cafea, chiar am nevoie!
Ian face dus de o juma de ora
Dimineata a avut scutecul uscat dar:
-adora sa faca pipi in galeata cu mopul
-stiti ca a facut caca la dus; a facut sin-n camera lui
-in seara cu canasta a facut kk pe parchet in hol, dupa care nu l-a mai lasat pe Jambo sa iasa din camera; ii tot spunea sa se joace acolo amindoi
-ieri, ne prosteam amindoi; el sarea pe saltea pe muzica lui Gummy Bear iar eu cautam o alta piesa ca sa dansam amindoi cind aud un zgomot cunoscut: se ridicase pe virfuri, cu o mina se tinea de body, cu una isi tinea putza si facea pipi PESTE tablia patului pe perete
-aseara, spalam fasolea in bucatarie, el se juca in living cu masinutele noi (cele 2 incaperi comunica deschis); cind ma-ntorc, ce vad? Imprastiase toate punga cu seminte decojite de bostan pe masa de cafea si pe jos si facuse pisu pe ele (si pe masa). Initial, nu m-am prins dar nu puteam intelege de unde si-a luat apa. M-a lamurut el cind l-am intrebat.
Intimplarile astea sint normale, fac parte din firescul renuntatului la scutec?
novus spune:
Neata !!!
Multumesc de cafea fetelor
Ce bine e sa dormi mai multe
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Floric Novus, acum am rasfoit si eu online pliantul de l aLidl, in speranta ca gasesc vreun bodyshape. Am vazut parfumurile. Si cand colo...unul dintre ele il folosesc eu acum. Nu stiu daca e de acolo, da fapt sigur nu e de acolo caci eu il am in casa cred ca de 4 ani, si l-am deschis anul trecut. Este cel albastru, Chalou, parca. |
Floric, sper ca nu te-ai simtit jignita de postarea mea, chiar nu asta era intentia
In plus parfumurile de la Lidl sunt recunoscute a fi ok pt ca sunt copii ale unor parfumuri de marca la pret rezonabil, Chalou de ex imita Cool Water de la Davidoff
http://www.the-beauty-addict.com/2011/09/despre-parfumurile-replica-marca-lidl.html
novus spune:
Inapreda, nu stiu ce sa zic noi fiind tot pamperiste dar probabil lui Ian i se pare distractiv sa faca pipi peste tot, e probabil o etapa zic eu
No aici pe cat de frumoasa a fost vremea ieri pe ata de mohorata e azi asa ca deocamdata stam in pijamale si ne reorganizam programul
pisigri spune:
Mai, si eu cred ca e joaca, cu pipi. Nu stiu, eu de cind Ilinca avea niste idei de joaca in wc i-am cam insuflat ideea ca e murdar. La modul ca nu ne jucam acolo, acolo facem pipi si caca si miroase urit; nu intram incaltate pina in virful patului pentru ca afara calcam cu papucii in pipi si caca de catzel si e murdar si tot asa. Nu stiu daca e bine, daca e sanatos, daca e.... dar stii ca eu sunt cu unele idei fixe. De altfel, eu am renuntat la operatiunea despamperizare dupa o singura dup-amiaza, cind am schimbat 5 perechi de pantaloni in 3 ceasuri; atunci am zis ca n-are decit sa se duca cu scutec si la scoala, daca n-o sa-si doreasca la vremea aia sa faca pipi in alta parte.
Cred ca trebuie doar sa insisti pe aspectul neigienic al pishorcelii in alta parte decit la oala/wc...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Inapreda, nu stiu ce sa zic noi fiind tot pamperiste dar probabil lui Ian i se pare distractiv sa faca pipi peste tot, e probabil o etapa zic eu No aici pe cat de frumoasa a fost vremea ieri pe ata de mohorata e azi asa ca deocamdata stam in pijamale si ne reorganizam programul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si la noi a nins si ieri a fost o vreme faina, insorita.
Ma cam dispera iarna asta care nu se da dusa.
Io tot sper ca se incalzeste ca sa-l pot serba pe Ian in curte.
Oma nu vine azi? Sau bucatareste pentru ador-Ada?