Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***406***
Raspunsuri - Pagina 24
denisamada spune:
Buhuhu!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
bebe_shtrumf spune:
neatza!
sa va traisca Ada, vai ce poze frumoase, si pestele e deosebit, splendid dupa nume, e foarte sic tunsa!
Izia un mare bisou , e o dragalasa si are niste bulane de numa', mi-a plakut atmosfera ei de la ferma, plus mami si tati de Izia; de baia stept sa incepem sa mancam si noi afara, poate incepem cu Pastele.
Azi am dus-o si pe Ari la gradi, de anul trecut de la serbare a lipsit, pe motiv de virusi, i-am ocolit cat am putut. Azi doamna a luat-o in brate si a pupat-o, era incantata, avea si rokitza...toata lumea a primit-o bine de tot.na ca m-am emotionat.
o zi faina, ghiocei si multi fluturi, nu la cap, asa atmosfera sa fie de fluturi/.se poarta .
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
ramona7575 spune:
LA MULTI ANI PISILINCA!
LA MULTI ANI RARES!
LA MULTI ANI GABRIEL!
Sa cresteti sanatosi si cu multe bucurii in viata !!!
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7
bebe_shtrumf spune:
[size=3][]LA MULTI ANI PISILINCA!
LA MULTI ANI RARES!
LA MULTI ANI GABRIEL![/red][/size=2]
[b][center]
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Neata !!!
ILINCA
RARES
GABRIEL
Sa fiti sanatosi si mereu voiosi copii dragi !!
Pisigri, Floric, Magdy
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
Denisa- ai insomnii de te culci la ore asa tarzii? O stiam pe Olga pe vremea cand era gravida, ma lua groaza cand vedeam 3-4 dimineata..
Am inceput sa scriu mai rar pe forum pentru ca pozitia la computer nu este prea placuta lui bb din burtica. Desi am numai 8 sapt.mi-a crescut burtica, mi-am cumparat pantaloni speciali .
In plus, la ora prazului ma asez a un somn mic ca nu prea dorm noaptea. Din pacate, saliva din gura este din ce in ce mai pronuntata si deranjanta, trebuie sa am mereu cu mine o batista iar in pat imi pun un prosopel in directia scuipatului
In rest, suntem sanatosi, nu ne-am imbolnavit deloc de cand mergem la gradinita (din noiembrie), e cam singurul copil care nu a racit...
Aseara a inceput un nou sezon al emisiunii "In premiere" a lu` Carmen Avram (antena 3) si am ramas oripilata de tema dezbatuta: falsificarea medicamentelor
- 40% medicamentele generale(antibiotice, aspirine, paracetamol, de imunitate etc.)
-60% din cele naturiste (cele de pe internet sunt 70% falsificate).
M-am gandit la voi, care va citesc asa des ca aveti prbl.cu copilasii (din nou Pisik si Anna), ati dat/luat atatea medicamente fara rezultate si poate unele dintre ele au fost falsificate... Doamne, nici nu mai stii ce sa cumperi in ziua de azi sa fie de calitate... Interesanta emisiune, nota 10 pentru realizatoare
+ 8
ramona7575 spune:
Am gasit emisiunea, inregistrata online, la inceput e ceva mai multa reclama , incepe dupa minutul 2...
http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html
+ 8
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Da, cuscra, cand is reduceri masive poti gasi ceva de piele pana intr-un bulion...Io saptamana trecuta n-am rezistat s i-am luat la Phiphi niste ghetutze Melania "bop" de piele+piele intoarsa (inclusiv interior) pe care pusesem ochii de mai bine de 1 an, dar acum erau reduse de la 130 la 40 de lei, cum sa rezisti?! Mai ales ca erau o singura pereche, un singur nr, 24, am ezitat crezand ca is mari, dar sa fim seriosi, ce mi-e 23 ce mi-e 24, macar asa sunt mici sanse sa-i fie bune si in septembrie-octombrie:))) La genti sunt reduceri masive! La balerini/pantofi/cizme io mereu baloshesc, sunt pe placul meu; in noua colectie sunt niste ghetute finute, cu siret, de piele intoarsa, niste culori de-mi vine sa plang (ca nu m-as putea decide!!!): turoaz, lila si galben-verzui, da' asa, strong! Of, gata, nu mai visez, dar no, de clatit un ochi din cand in cand nu rezist, ca e chiar intre casa si scoala, la 5 minute de ambele:))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
sia cum ma oftic ca Ari are niste ghetute, nr 25 de la deichman, si nici in primavara asta nu-s bune, cred ca e 26 spre 27 de al noi, sincer, si am oftic, sigur in toamna or fi fixe.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!! ILINCA RARES GABRIEL Sa fiti sanatosi si mereu voiosi copii dragi !! Pisigri, Floric, Magdy |
LA multi ani sanatosi fericiti si cu cat mai multe vise implinite!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.