Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

update: tocmai m-a sunat moasa, maine la 12.30 am programare la medic, nu o sa nasc maine, doar ma intalnesc cu dr sa-mi faca iar eco sa vada daca poate si ce poate face. nu vrea sa se riste sa incerce intoarcerea daca nu e safe din cauza placentei anterioare. si a zis ca maine vom vedea daca si cand putem face operatiunea si ca nu e musai sa facem si inducerea chiar dupa aia. deci... am ajuns inapoi de unde am plecat

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: 3 saptamani

Mergi la inceput

multumesc Irina pt incurajare dar se pare ca nu mai nasc maine . oricum va tin la curent cu ce se intampla

AMR: who knows????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Vai, Monna, ce emotii ne dai si tu, am citit cu sufletul la gura posturile :) Ce oameni nehotarati si aia :P Te zapacesc cu totul.
Oricum o eco in plus nu strica. Tin pumnii masiv

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Dara pai initial vorbisem doar cu moasa ca doctorul plecase si ea mi-a zis de nascut maine si toate alea dar apoi a reusit sa dea de dr la telefon si el a lamurit-o. Moasa nu stia cand si daca o sa dea de dr si ea mi-a zis femeia... nah... sa stiu la ce sa ma astept

AMR: who knows????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

neata.
oare cand o sa mai dorm si eu o noapte cap coada?
monna, cu gandul la tine am intrat, sa te trimit la somn
te asteptam cu vesti.. legat de ce zice dr.
sa aveti o zi minunata fetele.. eu as incerca sa dorm.. macar ziua.. daca noaptea nu..

38saptamani

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

monna, cum e cu fusul orar la tine, maine la 12.30, inseamna azi vineri, sau sambata? Ti-a recomandat moasa sa stai in pat, sa nu ti se dilate colul mai mult?

36+ Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Asa si eu am citit fara sa respir... Cu odiseea noastra n-avem sanse sa ne plictisim ever
Strumfy multumesc (dar tot cred ca o sa intram intr-o zi si o citim un mesaj de genul ...gata, am nascut ...prea esti tu linistita)
Monna...detalii imediat ce ai (eventual din 5 in 5 minute )
Happy imi pare rau pt noptile tale pierdute. Incearca sa dormi cat mai spre 90 de grade (eu am doua pernoaie uriase si adorm si cu Rennie in gura), in schimb am cosmaruri (Doamne ce m-am certat toata noaptea cu una!)

Monna deci vorba Darei tinem pumnii (imagineaza-ti cum iti tin eu pumnii si pitica mea in aceeasi pozitie , inmultit cu cate ne gandim la tine )

Anca?????

Hai Monna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Neata fetele!
Vad ca activitatea bu-hu-hu e dusa cu succes mai departe. Eu nu mai am asa spor seara. Parca abia astept sa pun capul pe perna cu sau fara somn.
Am avut iar de aseara niste crampe si dureri de mijloc tare nesuferite Si chiar si acum ma mai doare spatele si mana dreapta care amorteste continuu. Asta e. Mai suportam nitel.Oricum mi-e foame noaptea, ma scol de vreo 2 ori si pap cate ceva usor sa nu lase urme pe gat si muuulta apa.
Monna succes in procedura ce probabil urmeaza dar daca nu se poate nu-l chinui pe bebe prea tare.
Happy ai grija te rog, vezi ce alimente nu-ti mai priesc si evita-le . Si eu am schimbat perna lesinata cu una de fulgi tare de la mama si e mai ok.
Francois, Sovietica admir mamicile care au rabdare sa creasca mai mult de 2 copii. Si sora mea are 3 baieti si e destul de greu sa te imparti.
Dara sper sa reusesti cu injectiile cumva ca mai ai de facut destule.
Anca, ce faci? pe unde esti? eu zburam demult la spital in locul tau...bafta si sa fiti sanatosi indiferent cand vine timpul.
Strumfy, Magda succes. Sa respectati lista

Va pe toate, ma mai bag nitel in pat , dar sunt cu ochii pe voi. Vad ca nu mai are efect nici cafeaua.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Aoleu, Monna.. eu ma ghidam dupa tine.. i-am si zis lui Mister (mai in gluma, mai in serios) ca pana nu nasti tu e safe sa ramanaem in Buc..
Lasand gluma la o parte, Doamne ajuta sa fie bine, iti tinem pumnii si suntem aici pt tine Vb Talei, update din 5 in 5 n-ar strica! Inca nu scot agitatele, astept vesti.

Aredwynn, ce faci? Mai da-ne si noua un cuvintel mic mic mic sa stim ce se intampla

Magdalena, si tu ar cam trebui sa semnezi condica.. Intra sa ne zici macar daca esti tot ou kinder sau nu..

Vin strengariiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

neatza!

am zis sa salut inainte sa ies in oras, sa nu strigati dupa mine sau sa puneti majoretele sa topaie pe aici...ma duc sa ma uit la niste hainute de botez, sa le vad cu ochii mei, sa pun mana pe material..apoi inca ceva shopping, maine vin niste amici si vrem sa gatim impreuna; apoi il iau pe matei de la gradi , probabil il ulc, deci nu stiu cat timp de forumit am pana dupa-amiaza.

monna, mi-am tinut respiratia cat am citit...dupa primul post ca ai putea sa nasti azi/maine m-am uitat la titlu sa vad daca ai ajuns "pe prima pagina" ..sunt si eu cu pumnii stransi pentru zilele astea, sa fie cum o fi dar sa iasa bine pentru tine si bebe!

eu tot cu "not enough memory to run.."; naste cineva saptamana viitoare la regina maria/bucuresti? iar am uitat de gabrielarusu unde naste, imi cer scuze..ma intrebam daca facem cunostinta prin saloane careva, ca tot se deschide sezonul masiv de sambata, dupa cate vad.

multumesc de aprecieri..oi fi eu in forma (na, si chiar nu ma plang de prea multe..)dar totusi am luat 20kg!! si am fost activa toata sarcina, nenicule, nu ca la matei unde ieseam din casa o data pe saptamana si stateam numai cu fundul pe scaun; am mancat insa la greu, recunosc si se pare ca am stocat TOT

happy, apropo de nopti pierdute..am avut si eu o perioada de insomnii..si m-a ajutat f f mult cate o repriza de masaj la talpi facuta seara, pe la 10 asa...ma relaxa teribil, ma lua somnul instant..ai incercat sa iti pui sotul la treaba?

edit: monna, am vazut pe FB ca ai facut facultatea in suceava, de unde sunt eu de loc!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 38+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput