Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele, chestia cu greutatea bebe la ecograf e relativa. Daca mi-a spus cat are nu neaparat va avea atat.Eu sper sa aiba in jur de 3.500 kg cat au avut ceilalti 2 nazdravani, avand in vedere ca mai sunt 3+ saptamani. Pe de alta parte doctorul e f bun ecografist, mi-a zis sexul bebelusului de la 9 saptamani.
Sovi puiutii au primul aproape 10 si al doilea aproape 6 ani. De-asta nu prea am timp sa scriu ca ma impart intre scoala si gradi, zilnic, in special de cand nu mai merg la serviciu.

Pupici.

36+ si mamy de 2 nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Tala cam la ce interval sa dau mesaj... ca nu vreau sa ai cosmaruri... eu chiar nu am semne de nastere... asa ca is prin zona... lipsesc doar cand vad ca e prea liniste si imi mai caut si eu cate ceva de lucru.
Azi m-am simtit chiar bine fizic...fara oboseala... sa vedem cum o fi dupa ziua de maine... ca vin ai mei sambata si tre sa fac curat in casa... (va anunt de pe acum... sambata, duminica nush cat timp de net o sa am... ca la mine e pe dos...daca am ajutoare am mai putin timp liber)
Oare Magda sarbatoreste sau naste???
Ma bag la un film...

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

miha, tala, sunt pe aici dar nu mi-e bine. mi-e greata.. ma tot duc pe la baie. nu grav, dar pun asta pe seama iaurtului cu cereale. sunt in pase naspa..
meg.. super tare esti! te admir ca poti sa topai. eu abia respir..
dana, m-ai facut sa rad.. zau
picioarele incrucisate nu le tin.. dar dop tot am pus
vedem maine ce face pupaza mica. azi mi-a tot impins fundul in stomac.. probabil de aici greata...
ce-o fi cu mada?

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

m-am intors de la moasa
voiati surprize?? va dau eu surprize: MAINE EXISTA SANSE SA NASC

dar sa va povestesc: bebe e tot breech, dilatatie 2
mi-a facut eco la urgenta sa vedem daca bebe nu s-a intors, moasa nu-si putea da seama din cauza placentei anterioare si bebe mare.
planul e asta: maine dimineata moasa trebuie sa ma sune sa-mi spuna daca a reusit sa dea (sa vada daca are timp sa ma ia) de medicul care a avut rata cea mai mare de intoarcere a bebeilor. daca reusim sa-l intoarcem maine ma induce si nasc... daca nu dam de medic maine vom incerca luni si daca nu merge sa-l intoarca ori mai asteptam (si eu cred ca daca nu s-a intors pana acum sigur nu se mai intoarce) ori programam cezariana dar nu mai tarziu de saptamana viitoare pt ca din col deja mai am 20% asa tare s-a micsorat.
cam asta e....

merg sa citesc din urma si revin

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: 3 saptamani

Mergi la inceput

monna, pai ce faci fata? te duci la moasa sa vezi ce si cum si vii cu d'astea? tu ma sperii .. zau. ti-am zis io k ma iau dupa tine.. dar chiar intentionez sa te las inainte sa nasti

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Monna imi statea azi pe limba sa-ti zic ca mai multe sanse de nascut ai tu decat mine, asa ca iti cedez locul din titlu capitolului cu placere

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 10 zile

Mergi la inceput

Meg sunteti 2 frumosi... ce topaiala pe capul tau, bravo, pe mine nu ma mai tine
Happy pai ce sa fac?? Gandeste-te ca voiau sa faca manevra cu intorsul in seara asta (asta insemna sa nasc azi) dar medicul deja plecase acasa

nah... ca tot voia Strumfy surprize . Maine dimineata pe la 8.30 ma suna moasa si vedem cum facem... pfiuuuuuuu.... tre sa merg sa ma mai uit in bagaj si sa pregatesc tot

Mergi la inceput

acu' va bateti pe locuri
stati linistite, e loc pt toata lumea!
monna, ai emotii?

AMR < 2 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Happy acum nu, inca nu constientizez , voi vedea mai tarziu ce va fi, parca vad ca fac noapte alba desi ar trebui sa ma odihnesc ca daca urmeaza inducerea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Monna chiar esti plina de surprize!!! Hai monna!!!

Nu uita sa te bagi si pe tine in titlu

Irina, 33+ cu Maria

Mergi la inceput