Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Vaaaai, Meg, este adorabil Matei!!! Mai ai?? Mai vrem!!!!

Sovi, fac gimnastica prenatala la Pronatalita. Ma ajuta mult, si cand am chiulit vreo 2 saptamani am simtit diferenta (incepeau sa ma doara toate alea)

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai am, dar nu mai pun..stii cum e cu mamele alea care exagereaza cu copiii lor....nu vreau sa fiu asa

ma gandeam sa pun unul cu mine si matei din seara asta insa...o sa il incarc imediat..sa va faceti o idee cat de cuminte sunt eu la 38 de saptamani..

edit: http://www.youtube.com/watch?v=XuzUmHLfPNQ&feature=youtu.be (va rog sa nu radeti de fundul meu de mamut!)

meg,dematei(9.02.2007) si cu 38+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

sunteti dementiali amandoi!!! Frumosilor

Si Meeeg, cata topaiala pe capul tau! In 38s tu te pui la mintea ghemului de energie numit Matei, femeie? Curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Multumim Meg, asa dedicatie personala....mai rar...pupam micul folkist
Dana, foarte bine zis despre Tala..suntem 100% de acord.pe amandoua.
Sovi, foarte fain se distreaza puii tai...imi place de de ei de mor!va pup pe toti
Happy, pe unde bantui? hai la apel!

Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sovi, super dulci Ana si Sasa! M-am topit dupa ei.

Meg, recunosc ca n-as avea curaj sa tzopai nici acu' la aproape 34, d'apai la 38. Bravo!

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sa ne intelegem, la 34 nu topaiam nici eu..ultima data am topait la vreo 22, la concert pasarea colibri..la 34 mi-ar fi fost teama de nastere prematura, la 38 sunt safe...si daca la cat am mutat mobile saptamana trecuta am colul ok si bb nu da semne, am zis ca o zbantuiala mica acolo nu are ce sa strice

meg,dematei(9.02.2007) si cu 38+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dana, Dara, Miha, hai ca m-ati coplesit, pe bune Colac peste pupaza imi face si David niste declaratii de dragoste inainte de nani ( a simtit el ceva...): 'mami esti cea mai buna mami din lume, esti bijuteria mea, esti rubinul meu, esti pernuta mea, esti funduletul meu' (?!?) - o fi de bine?
Asa si m-ati lesinat: Sovi cu galuscutele tale topaitoare...cat de dulci sunt (musai sa agat si eu sfoara de tavan!) si Meg...omg, daca as dansa pe un sfert cum ai facut tu in seara asta sigur as scapa-o la jumatatea drumului [si nu ai fundul mare...cel putin nu pe langa al meu ] si ce cuprins de moment era Matei in timp ce interpreta
Deci ma simt mai bine, si in mare parte multumita voua, multumesc
Chiar ce-o fi cu Happy?
Anca tot asa contractii la 7 minute? (cred ca nimeni n-o sa stie mai bine ca tine ce inseamna 7 minute )
Mada, Strumfy mai dati pe aici va rugam (altfel visez ca nasc eu si nu vreau emotii din astea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Foarte tara faza cu "funduletul meu", misto compliment...o fi ceva moale si dragalas :)

Da, sa speram ca raspunde Happy prezent :)

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Meg ma bucur sa vad familii care stiu sa se distreze, bravo.
Sovi tare draguti sunt si picii tai. M-a bufnit rasul cand l-am vazut pe « tarzan » cum se legana pe sfoara aia.
Tala nu pot sa imi inchipui ce sentimente trebuie sa te cuprinda cand il auzi pe copilul tau spunand lucruri atat de frumoase. Si tu ai o relatie foarte apropiata cu el si probabil ca te-ai ocupat foarte mult de educatia lui, felicitari.

Cristina 33+ Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Tala, daca nu iese si Gaza la fel de cool ca David, vin si ti-l fur... Am zis!

Nu va faceti griji pt Happy, nu a zis ea ca nu vrea inca?! La cum mi-o imaginez eu, tine picioarele incrucisate si nu naste pana nu vrea

Mergi la inceput