Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Monna ce mult mi-as dori sa o incante si pe domnisoara mea "ceva" si sa iasa afara... ca nu mai am rabdare...

Incearca si tu cu muzica clasica, dar pune castile mai pe la genunchi, asa

Gabriela, ce emotii, ce putin mai ai tin pumnii sa fie bine.

Cu vbac nu ma pricep, dar eu daca mi-as dori mult, as accepta un raspuns negativ de la dr doar daca as fi sigura ca a pus in balanta toate aspectele.

Ca si JD, si mie pediatra mi-a recomandat pt nou-nascuti sa am in casa supozitoare cu paracetamol. am aruncat 2 pachete sigilate din 2 cumparate, ca au expirat. La Iustin nu mai cumpar. Daca ceva, am farmacie non-stop langa mine. si siropurile astora mari.

Marci, sar'na pentru sfaturi. Si ecografistul, cand m-a vazut contrariata de pozitie, cica serios: da i-ati zis sa se intoarca? ca poate n-a aflat ce tre sa faca

Laura, uite cum o las ii las eu pe ai mei pe trambulina http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=102c9ac07ea05ebddb28220 -n-am avut accidente pana acum.

Am mai multe distractii dinastea dinamice pe care le rotesc, daca nu isi consuma energia ni se urca in cap. mai un sac de box, mai o minge de plus, mai ii arunc in cada, ba pun pe jos o saltea relaxa de la patut si sar si pe aia -o pun langa birou si sar amandoi odata, sau pun muzica vesela si danseaza/dansam (asta fac acum), sau le dau drumu cu trotinetele prin casa :))
Citat:
citat din mesajul lui megbeng

sovi, m-am uitat la pozicile tale de pe FB..pai cred si eu ca te claxoneaza lumea, domnisoara!!

Eu nu cred ca as simti neaparat daca mi s-ar rupe membranele sub dus. Depinde si de flux. La unu a fost mai puternic, poate intr-o cada linistita as fi simtit, dar sub dus nu cred. Dar, lichidul ala curge si dupa ce iesi din baie, nu iese tot odata. asa ca, nu cred ca e o problema mare.

Tala te inteleg... copilului clar, ii trebuie compania celor de o varsta cu el. Hai ca va redresati voi curand. Eu pe ultima suta de gravidenie cu Ana, am angajat o tanti zurlie strict pt scos afara. Mi-l aducea frant, flamand si satidfacut. prin parculet gasea tot ce ii trebuia.

Am inceput mesajul asta acum 2 ore, nu ma mai pot concentra, ca imediat dupa incepere au venit picii pusi pe sotii
Mi-au adus si martisoare de la gradi, dar nu au vrut sa mi le dea, ca-s ale lor :D

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Tala am incercat cam tot ce era pe lista... imi ramane cocktail-ul lui Sovi... dar asta las pe saptamana viitoare pe vremea asta... pana atunci metode mai placute

Mami fericita de Strumfita si 39+ cu Motzata
AMR < 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Chito, ce tare ai fost cu 'soricu' gros' :)))

Tala, asa cum stii nu prea am ce sa impartasesc cu tine din experienta, tot ce pot sa zic eu cunoscandu-te aici e ca esti o mama grozava.. David nu putea sa fie asa de cool daca nu erai. Sunt convinsa ca ai fricile tale (unele le-ai impartasit si cu noi), insa eu una sunt convinsa ca o vei duce la capat cu amandoi la fel de frumos cum ai facut-o pana acum numai cu David. Asa ca, mami, odihneste-te un moment si ia-o de la capat. Plus ca, la cat esti de creativa, sunt convinsa ca inventezi tu un joc in care robotii trebuie sa se ascunda pt cat mai multa vreme, cat sa tragi si tu aer in piept

Sovi, asa! Razbuna si rasa elefantei din care fac momentan parte

Multumim, Monna, de capitol Tu ce mai faci? Ca tu tot ne raspunzi dar nu zici concret ce faci tu, cum te simti tu..

Magdalena, cum vrei sa fie capitolul dedicat tie? Scriem mult sa-l umplem repede sa vina barza aia odata?

Aredwynn, incearca si cu masatul sanilor (vb si cu doula).. sper sa fie totul bine Asteptam vesti!

Dia, nu-ti mai face atatea griji ca o stresezi si pe ea! Stii ca un copil e considerat normal si la 2500.. si oricum, mai are tmp sa ia

Meg, eu nu cred ca iti dai seama daca ti se rupe apa in cada.. Si ma intreb, oare nu e risc de infectie in caz ca se rupe?..
By the way, nu stiam eu de ce am o simpatie deosebita pt tine.. folk, rock romanesc .. daaaa

Eu acu' am aterizat de la sala.. Sunt rupta si-n plus mor de foame. Am comandat o pizza, sa zica doctorii ce-or vrea.. I don't care.
Fizic ma simt mai bine, parca nu ma mai rup cand ma ridic din pat, insa mi-e un somn de nu va povestesc.. si culmea ca stau in pat cu ochii inchisi dar nu dorm. Ciudatel..

Ultima chestie - pt toate strengaritele noastre minunate, un martisor virtual de la Gaza

Pup gagicile!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dana ce sa zic... nu prea am ce ca e liniste si pace la mine . M-am convins ca secretia aia a mea nu e dop ca acu vad ca e mai cremoasa asa... o sa intreb azi pe moasa. In rest... nimic... sa vedem cu ce vesti mai vin azi

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Siiiii mi-am schimbat si eu semnatura.. asa ca hop cu canapeluta

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Siiiii mi-am schimbat si eu semnatura.. asa ca hop cu canapeluta

cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!

bravo!! eu de cand am pus-o m-am mai linistit, nu mai fug asa tare ca mascariciul din emoticon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dedicatie pentru dana!!

http://www.youtube.com/watch?v=kFWI4TtwvOc&feature=youtu.be

meg,dematei(9.02.2007) si cu 38+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Meg ce scump e , asa da dedicatie de 1 martie , bravo Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

dedicatie pentru dana!!

http://www.youtube.com/watch?v=kFWI4TtwvOc&feature=youtu.be

delicios! cat e de scump!

Dana, la ce sala ai fost?? te si vad cu o haltera pe acolo :))

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Meg, am inteles cu muntele, merci mult.
Cool, din astea canta si sotul meu la chitara :) Foarte misto clipul cu Matei :)
Si cantece de munte avem vreo 2 caiete scrise de mana chiar prin munti.

J.D. asa stiu si eu de la o dr. cu antitermicele, despre Nurofen, si ca trebuie si alternate.

Tala, mie nu imi pari plagacioasa!!!Chiar imi pari un om puternic. Nici n-ar fi normal sa nu te plangi niciodata. Cica 'regula' e sa "dam afara" 30 de minute ce ne deranjeaza si dupa aia sa ne gandim ce facem. Adica nu e sanatos sa nu te plangi niciodata, ci doar sa nu te plangi tot timpul si in niciun caz tu nu faci asta. E sanatos sa recunosti ce simti.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput