LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hai Catalina !
Bebe Cezar ... nu ne mai tine in suspans !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. cafeluta

hai Cata

sa vezi Cata la bb Cezar ce repede se vor desfasura lucrurile. nici nu te dumiresti ce si cum si bb a aparut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!

Cris- multumesc pt vesti. Sincer ma bucur. Sper sa fie intr-un ceas bun!
Nana- ma bucur ca sunteti bine! Super avansata micutza Adelina!
Cata- nastere usoara si acomodare usoara cu 2 copilasi mici!

Eu nu prea am chef de vorba, mi-au iesit PROST niste analize de sange la Fundeni, asa ca pana sambata cand mai ma lamuresc un pic cat de neagra e situatia, ma rezum la citit sau nici atat.

Va doresc sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Multumesc de cafea Aka,ai mai multa?eu as bea 2 ca merg la un interviu dupa amiaza
Nico imi pare rau de rezultatele proaste.Noi suntem aici daca vrei sa ne povestesti
Rocsy ne-ai dumirit cu lamurirea,zi-ne acum cand il ridicam de la posta
Bebe Cezar te asteptam!

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Buna!

Cum pot sa imi adaug si eu odorul la lista de la inceputul acestui subiect? Saruca mea este o floricica de liliac nascuta 15 Mai 2010.

M-as bucura sa beau o cafea cu voi.

Mami Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Bine ai venit Sara Maria. Eu te-as adauga la primul post dar am uitat parola. Spune-ne cate ceva despre florica.
Cris 2 interviuri...mie si rusine sa spun de cand n-am mai fost la un interviu . bafta multa.

astazi ma duc la stomatolog cu Cris. si e o curajoasa, spune ca abia asteapta sa se plimbe cu liftul, asa ii spune ea scaunului . bine si dr. e tare draguta si are rabdare cu ea.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

Bine ai venit Sara Maria. Eu te-as adauga la primul post dar am uitat parola. Spune-ne cate ceva despre florica.
Cris 2 interviuri...mie si rusine sa spun de cand n-am mai fost la un interviu . bafta multa.

astazi ma duc la stomatolog cu Cris. si e o curajoasa, spune ca abia asteapta sa se plimbe cu liftul, asa ii spune ea scaunului . bine si dr. e tare draguta si are rabdare cu ea.
va pup.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Iti trimit eu Pm cu parola,ca mie mi se misca greu calculatorul si nu pot modifica

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Daca ma apuc sa va povestesc nu ma mai opresc! Normal ca e cel mai frumos, destept si simpatic copil :-). Am innebunit toti colegii de birou cu povestile mele despre ea...
Este foarte simpatica si talentata (zic eu): a pictat niste canute pt 8 martie, am facut impreuna 2 rame foto, am facut tot impreuna felicitari pt 01 Martie, acum cauta mami ceva simplu de facut pentru Paste, poate niste suporturi de oua. Voi posta poze ca sa vedeti.

E mare dansatoare, ii place mult muzica, canta toata ziua si cum aude ceva muzica incepe sa danseze, din ce in ce mai haios. A inceput de 1 saptamana sa se modeleze toata :-)) cand danseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Fetele, azi ma duc la control. Poate reusesc mai pe seara sa intru sa va dau de veste cam cat mai dureaza. Am facut niste snitele, acum fierb cartofii si imi astept d-soara din parc. Si eu sunt nerabdatoare sa vad cat mai am.
DPNu e astazi , dar pana acum nimic. Aseara am mancat o cioco intreaga ( era alba si nu se pune, da !?
Nico, imi pare rau de vesti. Cum zicea si Cris...noi suntem aici. Doamne-ajuta sa fie bine!
Monica, Cris vrea 2 cafele ca merge la un singur interviu. Cred ca dc mergea la 2 lua un bidon de 5 litri
Cris....bafta multa!
Rocsy eu inteleg f bine ce zici. Si eu vreau sa-i acord ac atentie mirunei. Sper sa si reusim.
Sara, bine-ai venit! Te mai asteptam cu povesti despre floricica ta
Pup fete dragi

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.2010
39+Cezar Stefan

Mergi la inceput

Multumesc ca ma primiti in grupul vostru cu asa caldura. R.Cata, ii dai si puiului tau snitele? Ce le mai dati voi copiilor sa pape?

Mergi la inceput