LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 18

Ioanact spune:
Buna seara!
La multi ani, tuturor celor care poarta nume de floare!
In special, floricelelor de liliac!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Vreau sa urez si eu La multi ani celor care si-au serbat ieri ziua de nume!
Nu stiu daca mai dau saptamna asta pe aici, asa ca va doresc o saptamana frumoasa si sarbatori pascale fericite si pline de soare!

cris_09 spune:
Neata!
Exact asa va servesc eu azi cafeaua.
Sunt rupta de somn,a plans Sebi ieri toata ziua si a cerut "chiemaaaaaaaa"(Calmgel) sa se dea pe gingii.Noaptea la fel,s-a trezit foarte des.De o saptamana este marait
Urez si eu la multi ani floricelelor nostre dragi si celor ce poarta nume de floriLa multi ani cu sanatate Marylenac
Despre muscat,nu stiu ce sa zic,miezosul ne mai musca din cand in cand de nas,dar in joaca,nu strange deloc.Sper sa fie doar o faza,sa-i treaca repede
Bafta in cautarea unui job.Eu sunt cu in 3 luntre,am gasit un job mai serios,dar nu am experienta si ma cam pasuiesc,inca unul care ma asteapta din ianuarie,dar ii pasuiesc eu ca sa vad ce fac cu primul,si aici unde lucrez acum...mai raman pana in mai

n_a_n_a spune:
Salutare fete dragi !
In primul rand, urez si eu cu intarziere:
La multi ani, floricele de liliac!!!
La multi ani tuturor florilor!
Ioana_pos, bine ai venit !
Cris, sarmanul miezos ! Ce dintisori il chinuie? Noi pandim al doilea set de molari, dar inca nimic...
La Adelina a venit iepurasul ieri, pentru ca de Pasti tati va fi la tara, la bunica lui (eu am insistat sa mearga, ca daca vine bebe, e sechestrat la domiciliu cine stie cata vreme, si in plus e o metoda eleganta de a evita toata oboseala cu pregatirile si cu musafirii ...). I-a adus o locomotiva Thomas de care s-a indragostit pe loc! Era atat de fericita, ca in afara de de "wow, Thomas!!!" nu mai putea zice nimic
. Si, cum era normal, am si dormit ci Thomas azi noapte
. Are niste pantaloni de pijama cu trenuletul Thomas, pe care pur si simplu ii adora (cum dezbracam, cum ii spalam sa ii imbracam iarasi
; in plus se duc lupte seculare sa ii dam jos cand mergem afara
), in plus, o las sa se uite si la desenele cu Thomas, si de aici dragostea mare. Baietoiul mamii drag si scump
!
Eu sunt programata la bebe-control maine seara, sa vedem cum stam cu colul si cat de mare e bebelusul, care acum doua saptamani avea deja 2.331 g.
Va las, ca trage Adelina de mine in ultimul hal, sa citim povesti .
Nana, mamica de iubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010, si
34+ cu brotacel drag
, Radu Florin - DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

n_a_n_a spune:
Marilena
Nana, mamica de iubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010, si
34+ cu brotacel drag
, Radu Florin - DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare