LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Aka, poate asa ma impulsionez si eu sa fac . Sambata e D Day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Aka noi "ne-am apucat" de curatenia de Paste,adica a spalat sotul covoarele,poate in week-end ma mobilizez sa continui cu geamurile.
Ai inceput deja munca?
Alina ma bucur ca iti place la munca din toate punctele de vedere

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Salutare mamici!!

La multi ani sarbatoriteler!!

Eu incep sa ma ingrijorez pt ca Luca nu vorbeste deloc..spune numai tata si da..cam atat..

Ai vostri au multe cuvinte in vocabular??

Rocsy avem o problema la un dinte din fata, a cazut si s-a rupt o bucatica din el, tinand cont ca sunt dintii de lapte ma gandesc ca nu e asa problema

In rest toate bune, cu burtoiu din dotare

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nici al meu nu intra in clubul vorbaretilor, sper sa-l ajute si gradinita din toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Am spalat 3 geamuri astazi ... mai aveam energie de vreo 2 dar s-a plictisit Sofia si a trebuit sa las geamurile pentru joaca si plimbarea din curte . Mai am inca 3 sus si vreo 6 jos ... mama ei de casa si de geamuri ca nu mi-a placut niciodata sa le spal !!!

Tigruta : Sofia are destul de multe cuvinte in vocabular, si le inmulteste pe zi ce trece. Eu stiu copii care nu au vorbit nimic pana la 3 ani, poate si Luca tau e la fel !
Daca nu s-a ciobit mult din dinte nu e cazul sa te ingrijorezi, important e sa nu fi ajuns fractura la camera pulpara , adica sa vezi roz in interiorul fracturii. Daca se vede doar smaltul sau dentina de culoare alba e ok.

Astazi chiulesc de la cabinet, am treaba prin oras; ma gandesc ca daca ma vor tine bateriile sa ma scap si de ultimele 3 geamuri de sus ca imi stau pe creier !

si va doresc o zi minunata !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 27+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

astazi am doua noutati:
-Miru n-a plans cand am lasat-o la cresa de dimineata
-Cris a ramas singura in casa 10 minute pana am dus-o pe Miru la cresa. nu s-a miscat de la Pingu :).

zic: de acum ca am copii mari .

Ioana spor la curatenie, ca am vazut ca ai avut spor la cusut. foarte frumoase, te pricepi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Servus, ce harnice sunteti!!! Bravo voua!

Rocsy, tu nu te agita prea tare, lasa bebe sa stea cumine in culcus ca geamuri poti spala si la anu' (si la multi ani)

Tigruta, chiar nu ma pricep ce sa iti spun...si e clar ca nu poti sa compari cu ce zic alti prunci la 2 ani.
Daca ingrijorarea ta e mare, vezi un dr....

Cris, ce harnici sunteti

Aka, chiar ca ai fetite mari. Baietii mei nici acum la 8 ani nu raman nici 2 min singuri in casa....

Nico - spor la treaba!

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
Maine poate reusesc si eu sa spal perdelele si geamurile.
Tot maine merg sa-mi depun cererea de intrerupere a concediului. Chiar si pt 2 sapt, trebuie.
Asa dorm si eu mai mult maine dimineata.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Eu nu ma omor cu trebaluitul prin casa de Paste caci de joia viitoare o intind de acasa! Asa ca o sa vad praful de luni incolo!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Tigruta, si eu stiu copii, atat fetote cat si baieti, care nu au vorbti decat tarziu (taica-miu e unul dintre ei ). Atata timp cat intelege tot ce ii spui/ ceri si e activ si stie sa iti arate ce vrea, eu zic sa ii mai dai timp.

Mergi la inceput