LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

r_ocsy bafta cu geamurile!

Mergi la inceput

Aka, sa-ti traiasca fetele mari!

Si da, ma ami apuca uneori talentul si elanul si prestez. E mai simplu decats a ii fac Patriciei rochite, ca nu sta deloc la masurat, de probat nu mai zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Tigruta uite aici un topic super,"Vorbirea: un joc in 2! - metoda Hanen"
Nico unde zburati?

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Am postat si la 'parintii intreaba/parintii raspund', dar ma gandesc ca avand copiii de-o varsta poate primesc mai repede raspuns aici.

Iata ce am scris:

Dragilor,

Fetita noastra de aproape 2 ani adoarme atat la pranz cat si seara band lapte din biberon. Am incercat sa ii scot laptele de la pranz si sa i-l dau la micul dejun, din cana sau cana cu pai si il bea, dar cand vine ora de somn de pranz tot cere lapte.

Pe langa curatenia dintilor care nu mai e chiar OK a mai aparut o problema: se scoala noaptea sa fac pishu. A invatat sa faca la olita cam cand avea 19 luni jumatate si la inceput facea in pampers noaptea - il puneam ca sa nu avem surprize. De o luna si ceva simte nevoia sa faca si vrea neaparat la olita si se trezeste uneori si de 2-3 ori pe noapte. Daca am elimina biberonul, i-as da laptele cu jumatete de ora inainte sa o culc si ar mai avea timp sa si elimine o parte cu ultimul pishu inainte de nani, ma gandesc.

Nu are niciun obiect preferat si asa a adormit de cand era mica.

Aveti ceva idei?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si al meu adoarme la fel: atat la pranz cat si seara adoarme dupa ce a dat gata biberonu. Dar noi inca facem in pampers. Adormitul fara biberon seara e crancen.

Pt mine inca nu e o problema...

Mergi la inceput

Cris-Dupa fi-miu, la casata noastra de vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Buna, fetelor!

Nu prea am mai intrat de ceva vreme pentru ca sunt in mare alergatura. Mama ne-a "abandonat", nu mai are chef sa vina sa stea cu bubulina noastra si atunci, trebuie sa ne impartim intre serviciu si casa, numai noi stim cum. E jale! Pana gasesc pe cineva cu care sa stea, innebunim.

In fine! Probleme organizatorice. Sa nu ne intristam prea tare, vine Pastele si vine iepurasul. Voi ce le cumparati prichindeilor? Ceva idei?

Eu pot sa va spun ca i-am cumparat cand a absolvit cursul signing de la Fast Track Kids (am innebunit si noi), Mickey Povestitorul. Nu pot sa va spun ce a fost. Ea e pur si simplu indragostita de Mickey, de la dvd-uri.

Este o jucarie super. Cred ca toti copiii il iubesc pe Mickey. Nu va povestesc ce a facut cand l-a vazut!

A dansat cu el, l-a pupat cum numai pe taica-su il pupa, ii da sa manince, ii da apa cu canita ei. Pot sa jur ca ea crede ca a venit din tv la ea. Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut reactia. Am mai povestit pe forum despre intalnirea noastra cu Mikito (asa il alinta ea), insa vi-l recomand cu caldura. Va produce mare bucurie.

Are in repertoriu melodiile si povestile din Mickey Mouse Club House.

Alte idei de jucarii pt fetite?

Va pupam!

Mergi la inceput

Ma intereseaza si pe mine FTk. Merita? La ce sediu ati fost? mai mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am reusit sa spal perdelele si geamurile.
Am facut si cererea de intrerupere a concediului. Ideea e ca voi primi indemnizatie pana pe 14 Aprilie, at cand va implini 2 ani Justina.
E bine ca nu pierd indemnizatia pt cele 2 sapt. Daca nu faceam cererea, amenda e de 300 lei.

In legatura cu dormitul: la fel si Justina adoarme cu biberonul, insa nu neaparat cu lapte, ci apa, ceai.
Numai dimineata si seara ii dau lapte.
Saraca doarme de la 17:30 si nu s-a trezit pt lapte.
Am obosit-o azi: mers la fostul loc de munca (mi-am revazut biroul , fata care "mi-a luat locul", colegii), apoi la biroul indemnizatii, am trecut si pe la socrii si am iesit cu un prieten intr-un parculet pt copii..a alergat si-acolo Justina. In masina n-a m adormit iar acasa a cazut lata.

Va doresc o seara placuta!
Ma duc la somn, ca maine ma asteapta o noua zi de munca.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neatza!
Dau o cafelutza!

Mergi la inceput