LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_09 spune:
Roooooocsy imi tii si mie o lectie de stomatologie?]Ma gandeam sa trecem la pasta de dinti Colgate 0-6 ani.E bau bau?
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neatza! dau cafelutza! Alina- acomodare usoara la serviciu! Mamica unui buburuz |
Buna!
Multumesc!
Sunt in pauza de masa , si-am intrat sa vad ce faceti.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioana_Pos spune:
Da, si pe mine ma intereseaza pasta aia. Daca e cineva care poate oferi o parere avizata as fi foarte recunoscatoare
Patricia se numeste prima noastra fetita, nascuta pe 19 mai 2010. Spun prima, pentru ca ne mai dorim inca una (eu)/ inca unul (sotul). Deh, sa aiba si el baiat. I-am zis sa nu se ingrijoreze, ca deja bebelincozaura se arata interesata de surubele, piulite, montat si demontat, masinute si la o adica peste vreun an poate vor juca fotbal impreuna.
Am vazut la inceputul topicului tabelul cu toate datele, cred ca la asta te refereai Cris. Patricia a venit pe lume prin cezariana la 38+2 zile, 3700gr, 52 cm, Apgar 9, la 7.35 dimineata - de-aia o fi asa de matinala? Prefer sa nu mentionez doctorul pentru ca nu am fost multumita de experienta si nu vreau sa-i fac reclama, fie ea si negativa.
Vad ca 19 mai a fost o zi prolifica, si mai are 2 'surioare' Ioana si Ana Sofia si 2 'fratiori' Alexandru Matei si Tudor Mateo .
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui cris_09 Roooooocsy imi tii si mie o lectie de stomatologie?]Ma gandeam sa trecem la pasta de dinti Colgate 0-6 ani.E bau bau? Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
Depinde daca inghite fluorul sau nu. Sofia nu stie sa scuipe si inca nu am trecut-o pe pasta de dinti de la 0-6 ani; am gasit 0-2 ani tot de la Colgate si mai folosim pasta de dinti fara fluor ; in general o spalare o fac cu Colgate si restul cu cea fara fluor.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26+
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Patricia se numeste prima noastra fetita, nascuta pe 19 mai 2010. |
In aceeasi zi cu Sofilica mea .
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Ioana : eu m-am intors la servici cand Sofia avea 9 luni, nu m-am simtit in largul meu cateva zile si tot la ea eram cu gandul dar nu am trecut prin stari de plans, depresie sau altceva. A contat ca o stiam pe maini foarte bune si ca mersul la servici imi facea mie bine la psihic, iesisem din rutina zilnica. Acum la a doua bebelina, voi incepe serviciul dupa o luna ... e drept .... in primele 3 luni nu voi lucra mai mult de 2-3 ore dar sunt foarte impacata cu decizia mea .
Ioanaact : bravo .... ce bine ca ti-ai gasit un job
Va las, plec la cbinet ! pa
NicoletaB spune:
Noi folosim pasta colgate 0-6 ani. Dar cum mai mult mananca din perie, ne spalam mai rar, nu zilnic.
Ioana_Pos spune:
r_ocsy - multumesc pentru sfatul cu pasta si pentru poveste. 2-3 ore pe zi mi se pare super ok sa muncesti .
cris_09 spune:
Neata!
Am facut cafeaua
Alina te asteptam sa ne povestesti cum a fost prima zi de munca
Rocsy multumescEu in supermaket am gasit pasta de dinti Colgate doar 0-6.O sa intru si la farmacie,ma gandesc sa iau acum deja 2-4 aniSebi scuipa,dar dupa ce inghiteScuipa doar la misto
Ioana_pos,da 19 mai e o zi prolifica,eu zic si in general, cunosc mai multe persoane nascute in aceasta zi(ani diferiti),printre care si tatal meu,nasa,o verisoara....
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010