LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 12

NicoletaB spune:
Neatza fetelor!
dau cafelutza!
Eu va incurajez pe toate sa treceti cu bine peste acest moment al inceperii serviciului, faza e ca cu cat stai sa te gandesti mai mult la el cu atat va va fi mai greu!
Alina- ti-ai gasit ceva apropae de casa? Felicitari pt job!
O zi frumoasa!

cris_09 spune:
Neata!
Felicitari Alina pentru job!Sau sa zic doamna invatatoare?
Asa e Nico,cu cat privesti situatia cu "asa e normal sa se intample" treci mai usor peste..dar depinde si de situatie,cu cine lasi copilul,cat de mamos e,de cat timp stai acasa..etc

Ioanact spune:
Buna!
Multumesc, fetelor!
Da, mi-am gasit, oarecum aproape . Sunt vreo 40 km..
cris nu ca invatatoare mi-am gasit, ci in domeniu - ca economist.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Sara_Maria spune:
Si eu am inceput serviciul cand Sara avea 1 un si 3 lunite. A fost foarte greu. Si acum mai am zile cand as ramane cu ea.. A mai fost mama bolnava si am stat eu cu ea, ne-am simtit super bine. Cred ca mult timp va fi asa...
Cand stateam numai acasa ma plictisisem de acelasi program,nu ma mai ingrijeam la fel ca inainte, din blugi nu ieseam... Intr-un fel simteam lipsa posetei, a rujului a hainelor office, pantofi cu toc... Pe de alta parte dimineata cand plec de langa ea, as mai ramane...
Cand se trezeste si e asa calduta dupa somn, bag nasul la gatul ei si adulec mirosul corpului :-), mie mi se pare ca inca miroase a bebe... O ador, ah mi se face dor de ea! Abia astept sa ajung acasa!
Intrasem sa va urez Week-end placut alaturi de familie si mai ales de bebeii vostri.
Va pup

Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka stateam azi si ma uitam la ea cand dormea si ma gandeam unde a zburat timpul asta. mai ieri era bebe mic si pufos iar acum o las la cresa :(. |
Nu-i asa? Aka, uitasem ca suntem colege de suferinta. Sa-mi spui cum a fost. Eu mai trag cu dintii de ultimile saptamani...

Ioana_Pos spune:
Citat: |
cu cat privesti situatia cu "asa e normal sa se intample" treci mai usor peste. |
La mine e un pic diferit, mama mea a stat cu mine acasa pana pe la 8-9 ani, ca la un calcul salariu - cheltuieli gradinita nu dadea prea mult diferenta.

R.Cata spune:
Buna fete dragi!
Ce mai faceti? Gravidute, cum va mai simtiti?
Eu nu cred ca voi mai intra pe aici mult timp....wuntem inca in perioada de acomodare. Miruna pare sa il accepte pe Cezar, cu toate ca parca s-a schimbat. E mai agitata, mai plangacioasa e adevarat ca a si capatat o raceala si ii apare si o masea din ultimul rand. Eu nu sunt f ok cu rabdarea. Cezar a terminat aseara antibioticul. Maine mergem la dr neonato de la spital sa vedem dc e totul bine. Astept vremea frumoasa ca sa putem iesi cu totii in parc.
Bun venit noilor mamici. Nu stiu dc am apucat sa le urez.
La multi ani Mazarichilor!
Succes fetelor care trebuie sa se intoarca la serviciu! Curaj si putere sa treceti peste starea aceea de neliniste!
Va pup....sper sa ne auzim curand
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2fpng" target="_blank">28.04.201039+Cezar Stefan

NicoletaB spune:
Neatza!
dau cafelutza!
Cata- toate cele bune si sanatate copiilor! De ce ia Cezar antibiotic?
Alina- acomodare usoara la serviciu!
O saptamana frumoasa fetelor!

cris_09 spune:
Neata!
Mersi Nico de cafea!
Cata acomodare usoara si multa sanatate!Cand am vazut ca ai scris am intrat repede pe blog,speram sa fi pus pozici cu Cezar
Aka,Ioana_pos,va inteleg
,sa ne tineti la curent!
Ioana_Pos spune-ne mai multe despre voi,pe cat e nascuta fetita,cum o cheama?