LMA Sabina,Ekaterina si Iustina! mai-iun 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Artu : da ... am reusit sa ma odihnesc o jumatate de ora pana s-a trezit Sofia.

Cris : sper ca ti-a mers de la foarte bine in sus la interviu

Nico : cand e spectacolul ?

Theo

Maine ar trebui sa gatesc o ciorba/supa ... dar pe cuvant ca nu stiu ce ....

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 26+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
dau cafelutza!

Astept de mult spectacolul asta la niste preturi rezonabile (eu am luat bilete cu 50 ron/loc, caci astea se dau cel mai repede). Specatcolul e pe 13 octombrie la Sala Palatului

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buna,

Si Bebelincozaura noastra este nascuta in mai 2010 si v-am mai citit din umbra asa, ca hotul.

Pentru ca avem pitici de aceeasi varsta as vrea sa intreb pe mamicile care se intorc la munca in mai-iunie ce 'stare' au, desi poate stare nu e cuvantul potrivit.

Eu am sentimente contradictorii. Da, imi doresc sa reiau munca pentru ca am nevoie de senzatia de satisfactie data de munca, de relationare mai pronuntata cu adultii, de motiv sa ma imbrac business (ca deh, in parc nu prea e comod sa mergi in fusta si cu toculete ).
Pe de alta parte, faptul ca am vazut-o pe Patricia crescand si dezvoltandu-se ca un bobocel de floare, dorinta de a petrece timp cu ea, de a o invata si de a vedea cum descopera ea singura lumea ma fac sa ma dezumflu cand ma gandesc cat de mult o sa pierd.

Decizia este luata oricum, ca inca nu am castigat la Loto , dar as fi vrut sa aflu daca ati trecut si voi prin starile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Cris, multumim pt complimente. Sper ca la interviu a fost bine!

Si noi ne pregatim de bebe 2, insa am observat la bubulina noastra o mare mare gelozie. Nu mai stiu ce sa fac, acum. Nu as vrea sa sufere.
E foarte atasata de noi. Am impresia ca i-as provoca o mare dezamagire si nu cred ca ar reactiona prea prietenos.

Sa aveti o saptamana minunata in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

"Neata!"
Nu stiu ce a avut forumul azi de nu a mers,dar v-am simtit lipsa
Interviul a fost bulshit(ca sa fiu scurta)
Artu,Alina,R_ocsy,Nico

Ioana_Pos iti raspund eu,desi te-ai adresat fetelor care se vor intoarce curand la munca...
Eu m-am intors la munca cand avea Sebi 1 an jumatate,a fost cumplit!Cum am pus piciorul in cladire am bufnit in plans,am rezistat 2-3 zile cu nasul in batisa iar apoi i-am spus sefului ca nu pot sa mai raman.M-a rugat sa mai raman macar o luna ca avea nevoie de mine;iar intr-o luna s-a obisnuit Sebi ca mami pleaca dimineata la servici dar se intoarce mereu acasa,asa ca nu am vrut sa distrug ce am reusit(adica sa nu mai planga miezosul dupa mine si ta'su)
La noi a fost ok ca puiul sta cu tati cam 3-4 zile pe saptamana,cand e el la munca sta cu mamaie iar in week-enduri sunt si eu acasa.
Ideea e ca a fost greu,tare greu;mai ales la inceput(mai este si acum,pentru ca normal,mai am zile cand nu-mi vine sa plec)dar pot spune ca ne-am intrat in ritm si mi se pare normal totul .

Edit:apropo,Bubu voi cum sunteti cu cresa?Au inceput sa manance mai bine gemenasii?

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Hello si de la mine!

Eu m-am intors la munca cand bb avea 6 luni, dar eu am fost mai " barbata", am luat-o ca pe un fapt care trebuie sa se intample si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Multumesc cris_09 si NicoletaB.

Offf, sa vedem cum va fi. Am impresia ca stand mai mult cu bebe devine din ce in ce mai grea 'separarea'. Bebelincozaura sta cu bunica ei (am lasat-o si cateva zile cand am mai fugit noi intr-un concediu), s-ar putea sa-mi fie mie mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Voi incepe si eu serviciul de Luni.
Am fost azi la examen + interviu, si a fost bine.
Imi va fi greu, dar ma (ne) vom obisnui.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

eu incep de pe 9 aprilie :(. nu pot sa va spun ce e in sufletul meu.
de lunea trecuta am inceput sa o duc la cresa, jale mare si la ea si la mine. acum parca e putin mai bine, in sensul ca plange putin cand o las dimineata iar apoi se ia cu joaca si uita. dar pe la 11.30 iar isi aduce aminte :(. saptamana viitoare va fi foarte grea, voi incepe sa o las si la somn, si nu stiu cum va adormi ea singura, ca acasa doarme doar papand tzitzi. apoi voi fi intr-o cursa contracronometru intre cresa, gradi si servici cu timpul la limita rau. am mai inceput si un curs, iar de saptamana viitoare vreau sa merg sa fac fizioterapie ca ma doare mijlocul tare rau. deci pana spre sfarsitul lui aprilie voi fi aglomerata rau...

stateam azi si ma uitam la ea cand dormea si ma gandeam unde a zburat timpul asta. mai ieri era bebe mic si pufos iar acum o las la cresa :(.

deci Ioana, curaj . cred ca pe mine ma va apuca plansul daca o sa ma intrebe colegii de ea, unde e, cum e...

Mergi la inceput