temperatura Marii Negre la jumatatea lui iulie

temperatura Marii Negre la jumatatea lui iulie | Autor: nemo

Link direct la acest mesaj

Anul asta trebuie sa merg mai devreme la mare (intorarcerea nu mai tirziu de 20 iulie) si ma intreb cam la ce sa ma astept in privinta temperaturii apei -- nu am mai fost de citiva ani inainte de 25 iulie si nu mai tin minte cum e in iunie si iulie.

Imi dau seama ca exista o doza de variatie de la un an la altul, dar ma intreb care e media.

Daca stie cineva vreun grafic cu asa ceva, ar fi grozav.

Posibil ca la bulgari sa fie un pic mai calda apa, ii iau si pe ei in considerare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Prognoza meteo, un site de la ANM nu ai incercat?

Cam curioasa intrebarea ta, banuiesc ca depinde de ce front atmosferic va strabate tara (numai tarziu de 20 iulie ). Daca va fi canicula, apa poate sa aiba si 24 grC, de va fi mai rece, spre 18-20 gr C. Cam pe aici sunt variatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Noi mergem de obicei la mare in perioada 15-25 iulie la mare, atunci e cel mai cald atat afara cat si apa e ff calda..pt copil de 1 an, anul trecut a fost ideala..avea 25 de grade...Acum depinde si cum va fi vremea anul asta..eu tot in perioada aia merg asa ca sunt curioasa de prognoza meteo...dar cred ca e cam devreme sa putem avea certitudini in legatura cu vremea..va trebui sa mai asteptam cam pana in iunie ca sa vedem ce si cum..eu una cred si sper ca va fi ca de obicei..adica ff frumoasa si fara ploi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anul trecut am fost vreo 5 zile la mare la noi, dupa multi ani in care renuntasem la marea neagra. Esec total, a plouat 3 zile din 5,iar cele 2 zile au fost numai jumatate cu soare si asta in iulie , nu am putut sa intram in apa de rece ce era , seara ne imbracam cu geaca, sosete ca sa stam afara , ce sa spun, mi-a ajuns suficient de mult incat sa nu mai dau pe aici cativa ani de acum incolo. Dupa mine Marea Neagra nu merita banii, din pacate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Nu depinde numai de temperatura de afara ci si de curenti. Marea poate fi calda in iunie si extrem de rece in august. Pe probate .
Anul trecut am fost dupa 16 iunie si a fost tare ok. Dupa ce am plecat noi (23 iunie) a venit vremea rea, iar apa s-a racit.
In 1999 in august nu avea mai mult de 18-19 grade apa marii.
Indicat ar fi sa aveti costume din neopren. Ajuta mult!

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Anul trecut am fost la mare la inceput de august si a fost super. Apa a avut in jur de 20 C si nu a fost nici o problema pentru baiatul meu. A stat in apa aproape tot timpul.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi facem baie in fiecare an inainte de 20 iunie. si nu ne prea place apa rece
sunt rari anii in care apa se incalzeste mai tarziu de 1 iulie.

Roxana

Mergi la inceput