Buburuze ian-feb 2011 (1) La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lorich ... nu mai sunt in grup , puteti verifica !!!! Nu ma leg de nimic , vreau sa arat doar adevarata voastra fata , de ce nu ai comentat aici ce ai comentat si pe fb ? Nu m.am simtit insultata , doar ti s.a parut , tu erai cea care spui ca te.ai enervat rau de tot . Cu Mayane nu am nimic saraca a picat la mijloc tot datorita altora .

raluca...si eu am facut acelasi lucru ca si tine sa imi exprim punctul de vedere , nu vad care e prb . ar fi trebuit sa tac si lucrurile sa decurga cum va doriti desi eu aveam alta parere ?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lorich ..si nu am spus ca NU se poate sa faci capitole si sa te ocupi de copilul tau ...am spus doar ca am altceva mai imp de facut . Nu imi pune vorbele in gura .
Asta e prb aici ... fiecare intelege altfel si ajungem sa interpretam diverse.

Raluca ..nu am facut nici o acuza , mai degraba imi suna a remarca , dar ma repet fiecare intelege cum doreste .
Si nu mai dati cu oua , rosii si ce mai gasiti ...atata timp cat este un forum liber imi exprim parerile .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

aditza eu sunt de acord cu exprimarea opiniei , dar tonul face muzica. replicile de genul:
Banuiesc ca e rau sa suferi de ''sefie'' si mai nasol e ca nu exista tratament .
Ar fi cazul sa lasati bisericutele si preferintele in ce priveste userii forumului si sa va vedeti de ale voastre
ocupa.te tu draga mea eu am alte treburi mai imp ex : Copilul meu !!!!!!! nu ar trebui sa isi aibe locul, sunt deranjante si pentru cei care nu sunt implicati efectiv.
nu arunc nici cu rosii dar iti spun ca orice parere contradictorie poate fi spusa si in mod civilizat, fara sarcasm, ironie sau atac la persoana. cu atat mai mult cat aici e un forum public, unde oricine poate citi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

da raluca dar tie cum ti se pare felul de a te vb lumea pe la spate??
eu sunt sincera si chiar dc vi se pare ca sunt acida ..spun omului in fara , cred ca e multttttttt mai corect asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

nu te-a vorbit nimeni pe la spate....era un comentariu legitim...o propunere, care putea sa aibe sau nu adepti....nu cred ca a zis nimic de rau despre tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si asa cum ai spus ''ma enerveaza faptul ca trebuie mereu sa imi caut cea mai elevata exprimare pentru a fi pollitically correct'' ei bine si pe mine ma enerveaza chestia asta asa ca prefer sa spun ce gandesc fara sa stau sa imi caut exprimarea corecta ! Asa sunt eu ..mai din topor si spun lucrurilor pe nume . Iar daca tonul face muzica ... in mom in care esti nervoasa sigur nu te adresezi pe un ton bland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

nu a spus rau a fost un msj IRONIC care se putea spune aici direct nu pe FB !!!! Asta e ideea ..asta deranjeaza si ma deranjat mereu dar am tacut pana acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ADITZA STII CE ACUM CHIAR M-AM ENERVAT EU NU AM MAI INTRAT DE O MIE DE ANI PE AICI DAR CE AI VB DE TONI MA FACUT SA MI SE URCE SANGELE LA CAP,DA E SEFA SI CE TE OFTICI??

VEDETI DE TREABA TA
NU E PROBLEMA TA CA E SEFA NOI O IUBIM ASA CUM E SEFA
ASA CA LASA FITELE SI FIGURILE DE VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

si indiferent de faptul ca tu consideri ca ai fost barfita nu cred ca trebuia sa ataci, puteai sa spui frumos si civilizat, verde in fata! sau puteai sa intrebi, asa era cel mai simplu, un banal " de ce?". nu te trag la raspundere sau de urechi...ci ma chinui sa iti explic de ce se vorbeste inca de subiect, pana la urma e deciazia ta felul in care alegi sa vorbesti,postezi si reactionezi, eu ma chinui mereu sa ma pun in papucii tuturor, sa incerc sa il inteleg si pe cel care e suparat si pe cel care a suparat. oricum, adevarul e undeva la mijloc intotdeauna, pentru ca absolut fiecare suntem subiectivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

da, aditza, am spus ca ma enrveaza faptul ca trebuie sa imi caut cuvintele...dar ma refeream la situatiile in care eu afirmam x lucru si apoi eram trasa la raspundere de diverse persoane. exemplu concret a fost cel in care am spus ca eu fumez si in timpul sarcinii si in timpul alaptarii. si am subliniat atunci EU. nu am zis ca e bine am zis doar ca asta e alegerea mea. atat. si brusc a pornit un lung sir de comentarii...nu la faptul ca ti-ai spus tu opinia intr-un mod mai agresiv. e stilul tau. ok. eu am incercat sa iti explic cum vad eu lucrurile, nu sa te influentez, nu sa iau apararea nimanui. daca ai inteles intre timp cum s-a ajuns la stergerea listei si noua ei formare ,bine, daca nu iara bine.

Mergi la inceput