HAI izish! Bravo puiutza!(71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adriana, citind postarea Ancai mi-am amintit ca aseara mi-ai spus ceva...e posibil sa ai dreptate, tocmai de aceea nu ma vad mama a doi copii. Nu cred ca as stii sa-mi impart iubirea, sau sa o multiplic, cum spunea Alice. Habar nu am...e ca atunci cand nu ma vedeam mama de baiat...
In alta ordine de idei, am primit marsupiul si evident, l-am testat. A adormit copilul in el fara probleme si apoi l-am desfacut usor si am lasat puiul sa doarma in pat. Mi se pare super ok ingineria dar oare este safe pentru coloana micutilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

dr_anca - sunt intru totul de acord cu ce ai scris... sunt copil unic la parinti si sfatuiesc pe toata lumea sa nu lase copilul singurel. asa ca, daca suntem sanatosi, cu siguranta facem si al doilea bebe!

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Dragi mamici si viitoare mamica (la singular, ca doar tu Izish ai mai ramas:P) va oresc o primavara frumoasa!!!!
Puiutza, felicitari!!! Ce martisor frumos ai primi tu azi!!!
Anca cls Eu intentionez sa calc rufele pana la 3 luni. Desi bine zice Dr. Anca legat de masina de spalat, trebuie sa acordam atentie sa mai si "dezinfectam" din cand in cand.
Ileana Temperatura lui Beatrice oscilieaza de la 36.7 la 37.7, cam asa a avut mereu, dar doctorita mi-a zis ca doar dc depaseste 38 e problema, altfel nu actionez.
Si lui Beatrice i-au aparut niste bubite rosii, si dupa ce i-am zis toate detaliile doctoritei la tel, mi-a zis sa ii dau cu apa termala de la Avene. I-am dat azi dimneata, astept sa vad efectele.
Lady, mi-e doctorita mi-a zis sa nu umblu la vaccin, si dc se sparge doar sa curat locul cu compresa sterila si atat.

Pupici, eu ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Nici eu nu sunt singura la parinti, si nici nu mi-as fi dorit sa fiu. Dar cum si eu sunt al doilea copil, nu as fi existat dc nu doreau ai mei 2 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In primul rand felicitari puiutza pentru printesa martisoara! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!
Va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de caldura sufleteasca!
Lady, ce mult ma bucur sa te citesc! Dar imi pare rau ca esti trista, nu am apucat sa citesc din urma dar sper ca e doar o faza trecatoare!
De vaccin mie mi s-a spus sa nu umblu cu nimic, sa-l las asa. Cica dureaza cam 6 luni pana se vindeca. Nu mai tineam minte de la Maria.
Am avut si noi probleme cu un ochisor, avea secretie puternica, uneori cu puroi. I-am pus cate o picatura pe zi de laptic de la mine si in cateva zile nu a mai avut nimic. Dar am citit undeva ca nu e recomandat sa faci asa, asa ca eu zic s intrebati pediatrul inainte de a proceda astfel.
Cat despre depresiile mamicilor aflate la al doilea bebe, am trecut si eu prin astfel de sentimente, inca mai trec, mi-e o mila de mor de Maria dar sunt si foarte constienta de faptul ca surioara o va ajuta sa se dezvolte frumos...nu va mai fi atat de egoista ca si pana acum si mai ales nu va fi singura ceea ce mi se pare foarte important. In rest o cam lasam sa faca ce vrea si din cauza asta si-a cam luat nasul la purtare, nu mai asculta deloc-deloc, a devenit foarte obraznica si ne e tare greu sa o controlam. CUnoscandu-mi insa copilul, stiu ca e doar o faza si ca ne incearca sa vada pana unde poate merge.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA SA AVETI FETELOR!!!!
- FELICITARI PUIUTZA!!!!ce martisor frumos ai primit tu mamicoooo!!!
- bulinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Jonesy, aceeasi problema o avem si noi. Se sperie si de mainile lui daca le misca mai tare, asa ca la noi somnul de zi si prima tura dupa baita sunt pe burta. Ziua de obicei il culc in landou si daca se misca il legan putin adoarme la loc.

Ileana sper ca te-ai linistit acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Puiutza - felicitari, sa fie bebe sanatos, mancacios si sa va bucurati de el !!!!!!!!!

Sa aveti o primavara frumoasa, plina de veselie si buna dispozitie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Lady, mie mi-a recomandat dr Trixera de la Avene pt bubitele acelea. E adevarat, e cam scumpa, dar merita si e fara riscuri.

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

mie mi-a recomandat un gel de la A-DERMA cred k este aceeasi cu cea a lui Alice
e ff buna si sters cu ceai de pelin si galbenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

puiutza, ce martisor frumos ai primit tu astazi. Felicitari sa fiti sanatosi si voiosi!

eu am fost in situatia de al doilea copil nedorit :) maicamea cand a ramas gravida cu mine s-a apucat sa isi faca nu stiu ce injectii sa piarda sarcina (i le facea bunicamiu, dar fara sa stie ce ii face de fapt). norocul meu a fost ca a aflat taicamiu si a facut scandal cand m-a nascut ma cautau sa vada daca sunt intreaga si sanatoasa. a fost super misto si pt noi (pt mine si soramea) dar si pt ai mei, ca a fost diferenta asa mica. bineinteles ca nu am simtit niciodata ca am fost nedorita. niciodata nu au facut diferente intre noi si niciodata nu ne-am simtit neiubite.

ligia, eu sunt super multumita de crema, ii dau pe amandoi. de fapt nu am crema, am laptele de corp (intra mai repede in piele, imi place mai mult). cum mai sunteti?

o primavara frumoasa sa aveti toate!!

Mergi la inceput