HAI izish! Bravo puiutza!(71)
Raspunsuri - Pagina 8
olishka spune:
Salutare!!!
O primavara frumoasa sa aveti
Puiuta ce martisor minunat Sa fiti sanatoase, sa ajungeti repede acasa, iar tu mami sa te refaci rapid
Bulinuta tin pumnii sa treceti cu bine peste operatie si sa scapati de peripetii de genul acesta
Hai Izish!!! Sa vina ultimul bulgaras!!!
Olga, mamica lui David iepurasul si 39+
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena puiutza, ce martisor frumos ai primit tu astazi. Felicitari sa fiti sanatosi si voiosi! eu am fost in situatia de al doilea copil nedorit :) maicamea cand a ramas gravida cu mine s-a apucat sa isi faca nu stiu ce injectii sa piarda sarcina (i le facea bunicamiu, dar fara sa stie ce ii face de fapt). norocul meu a fost ca a aflat taicamiu si a facut scandal cand m-a nascut ma cautau sa vada daca sunt intreaga si sanatoasa. a fost super misto si pt noi (pt mine si soramea) dar si pt ai mei, ca a fost diferenta asa mica. bineinteles ca nu am simtit niciodata ca am fost nedorita. niciodata nu au facut diferente intre noi si niciodata nu ne-am simtit neiubite. ligia, eu sunt super multumita de crema, ii dau pe amandoi. de fapt nu am crema, am laptele de corp (intra mai repede in piele, imi place mai mult). cum mai sunteti? o primavara frumoasa sa aveti toate!! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
e super crema
noi suntem bine ne luptam cu antibioticul oral k este amar eu il bag in gurita el il scuipa , nu vreau sa il bag in lapte k mi-e frica ca nu mai vrea laptic dupa asa k este lupta cu sweringa azi tre sa sun la spital sa vad analiza cum a iesit
felicitari puiuta pt martisorul mic
ALTESA spune:
La multi ani 1 martie
Mamici si noua ni s-a spus sa nu umblam la vaccin si nu am umblat dar 6 luni??? nu ma asteptam sa se vindece asa greu.
HMMM eu numai cand ma uit la el si si ma gandesc sa-i fac 2 fratiori ma apuca panica ca parca atat mi l-am dorit incat mie groaza sa-l supar cu ceva dar trebuie sa ma adun caci eu vreu 3 copii.
Apropo aveti idee cum sa fac sa-mi vina cm? si sa alaptez in continuare
aerlilian spune:
Fetelor, daca am apucat sa prepar lapticul dar bebe intre timp a adormit, cat pot pastra laptele in biberon? Stiu ca nu e bine sa-l tin prea mult. E vorba de laptele formula.
danezza spune:
exact asta vroiam sa intreb si eu
pe cutia de NAN scrie ca laptele neutilizat se arunca dar .. banuiesc ca o ora - doua nu e bai
Lady- si mie mi-a zis pediatrul sa nu umblam la vaccin cu nimic. sa-l lasam asa si sa facem baitza normal
citat din mesajul lui aerlilian Fetelor, daca am apucat sa prepar lapticul dar bebe intre timp a adormit, cat pot pastra laptele in biberon? Stiu ca nu e bine sa-l tin prea mult. E vorba de laptele formula. Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
danezza spune:
Multumim din suflet! la fel si voua!
citat din mesajul lui Alice_Elena La multe luni : Gruia Matei de cati Eva Nicole de danezza Vlad Stefan de suzieq Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Faith26 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena puiutza, ce martisor frumos ai primit tu astazi. Felicitari sa fiti sanatosi si voiosi! eu am fost in situatia de al doilea copil nedorit :) maicamea cand a ramas gravida cu mine s-a apucat sa isi faca nu stiu ce injectii sa piarda sarcina (i le facea bunicamiu, dar fara sa stie ce ii face de fapt). norocul meu a fost ca a aflat taicamiu si a facut scandal cand m-a nascut ma cautau sa vada daca sunt intreaga si sanatoasa. a fost super misto si pt noi (pt mine si soramea) dar si pt ai mei, ca a fost diferenta asa mica. bineinteles ca nu am simtit niciodata ca am fost nedorita. niciodata nu au facut diferente intre noi si niciodata nu ne-am simtit neiubite. ligia, eu sunt super multumita de crema, ii dau pe amandoi. de fapt nu am crema, am laptele de corp (intra mai repede in piele, imi place mai mult). cum mai sunteti? o primavara frumoasa sa aveti toate!! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Alice, si la mine e oarecum asemanatoare povestea . Ai mei doreau 2 copii, dar mama dorea sa il faca pe al doilea cand ar fi avut frate-miu vreo 7 ani, sa mearga la scoala, chipurile sa ii fie mai usor asa, asa ca eu am fost un copil nedorit dpdv al momentul aparitiei . Cand avea fratele meu 4 ani si ceva, a ramas insarcinata cu mine (tinea metoda calendarului, si nu si-a dat seama ca era an bisect ). Pe deasupra era suparata ca aveau bilete la mare, una alta, le-am dat planurile peste cap. A inceput cica sa mute mobila prin casa, poate-poate se duce sarcina, dar nu s-a dus, si ciuretaj n-avea de gand sa faca.Pe la 3 luni de sarcina s-a obisnuit cu gandul ba chiar se bucura. Cum zici si tu, nu m-am simtit un copil nedorit, n-a fost nici o diferenta intre mine si al meu frate.
CristinaGoji spune:
Laptele gata preparat eu il arunc dupa 1 ora. Sau daca aveti incalzitor de biberoane, il puteti pune in frigider si il incalziti dupa aia.
Ileana - ma bucur ca marsupi a avut succe la pui. Cat despre coloana, eu stiu ca atata timp cat il pui in pozitia corecta, adica in M, cu funduletul mai jos dcat genunchii, e ok. Iar in Marsupi altfel nu vad cum l-ai pune decat in M.
Revin cu felicitarile
mady_19 spune:
da, si la mine pe cutia de Novalac scrie ca se arunca dupa o ora...nu m-am gandit sa-l bag la frigider...acolopoate sta mai mult oare?